Bartosz Lenert

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:54:03

Showmag

Temat poswięcony Bartoszowi Lenertowi

mseptember

ixa86

no nieźle...rozmowy ani jednej nie pokazali między nim a Agatą ...ale scena "bliskiej zażyłosci" już się pojawiła.. noo a to ich 1 noc to co bedzie dalej :?!:  :los:  :gwizd:

mir123bych

fajnie się wczoraj ubrał w ciuszki Joli :D:D:D:D

Rosa

Wystarczyły 3 minuty dzisiejszego programu na żywo aby skreslić Bartka z listy potencjalnych ulubieńców.
Temu panu już dziękujemy i mamy nadzieję że szybko wyleci  :P

Tom Kruz

Oglądam dzis BB po 6 dniowej przerwie i pierwszy raz widzę kilka nowych osób. A propos bohatera tego wątku mam tylko jedno pytanie - co to za błazen?

ixa86

działa na mnie jak płachta na byka :kreci:

mseptember

Ciekawe jak oni tam z nim wytrzymują. Może jutro się cos dowiemy. ;)

chatiflatt

oni są identyczni, więc 'swój do swego'...  :-/
wspomniał ostatnio cos o raku, że 13ego dowiedział się że nie ma raka. Taka szansa od Boga zmusza do refleksji nad życiem. I do pewnych zmian. Jak sądzicie, czy doszedł do takich wniosków? Czy po prostu 'korzysta' z krótkiego życia, bo po co dorastać?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

jvek

Timberlejk odpadnie wg mnie przy najblizszej okazji

Pudelek

Obawiam się, że uczestnicy nieprędko dadzą nam taką okazję...

Showmag

I widzowie tym bardziej.
Trzeba pamiętać, do kogo ten program jest kierowany; kto stanowi jego widownię...

nie sądzę, by "nastki" były za wyrzuceniem tego pana z domu, tym bardziej ze jest on jeszcze projektantem Dody.

Pudelek

Ja myslałem, że to Marco był projektantem Dody...  :hmm:

Showmag

hmmm.. sam nie wiem ;)
prawde mowiac to nawet nie znam imion wszystkich uczestnikow  :los:

a po dzisiajszym odcinku bbextra i akcji z musztardą juz mozna sie domyslac, jak Bartosz lubi się zabawiać...

i co on chcial tym pokazac?