Tydzień 02 - Nominacje #2

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 21:24:06

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata?

Adrian Nadolski
3 (11.1%)
Agata Gawęda
2 (7.4%)
Bartosz Lenert
2 (7.4%)
Ewelina Chrapa
3 (11.1%)
Gerard Seczkowski
4 (14.8%)
Grzegorz Marcisz
0 (0%)
Izabella Szubarga
3 (11.1%)
Jolanta Rutowicz
0 (0%)
Katarzyna Lenartowicz
7 (25.9%)
Magdalena Czmuda
0 (0%)
Marco Cammi
3 (11.1%)
Tomasz Peczak
0 (0%)

Głosów w sumie: 13

Głosowanie skończone: Pn, 10 Wrz 2007, 02:06:05

Showmag

Miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Drugie nominacje w srodę, 12 wrzesnia o 20:00!

Informacje o głosach poszczególnych uczestników zostaną oczywiscie umieszczone w serwisie www.bigbrother.showmag.info

Zapraszam do postowania :)

Showmag

Chyba po wyjsciu Kasiu Szafron wszystkim odechcialo się spekulować ;)

"hello!" - jutro kolejne nominacje, wiec czasu wiele nie zostalo.
forumowicze, obudzcie się :P

Tkk_Bolly

Dzisiaj kogos wymocę o 21.Bo jeszcze niewiem co z tymi nowymi uczestnikami , bo nie widziałem żadnego odcinka z nimi jeszcze

FK

Ja jestem na NIE dla Kasi L. i Gerarda S. Kasi wyjasniać nie muszę: dla mnie dwulicowa, wulgarna i chamska. A Gerard... Kolorowy tylko z wyglądu.

mseptember

A ja jestem ciekawy w ogóle jak te nominacje przebiegną - wczoraj na żywo na kanapach towarzystwo było wyraźnie podzielone na starą piatkę i nową siódemkę.

Pudelek

Nominowanymi zostaną "starzy" uczestnicy. Obstawiam Adriana i Ewelinę, może Kasię. A z "nowych" ewentualnie Agata.

Toni

Od dawien dawna ciężko mi przewidzieć kto mógłby być nominowany. Tak więc każdy wynik dzis będzie zaskoczeniem :zabek:  Móje dwa głosy powędrowałyby do Tomka i Gerarda. Rzeczywiscie może być tak że "starzy" uczestnicy będą nominowac nowych, nowi starych. Więc może być znów sytuacja,że nominowane będa 3 czy nawet 4 osoby, z czego będą i starzy i nowi.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Tkk_Bolly

Zagłosowałem na Ewelinę i i Izabelle, ale jeszcze pewnie będzie Grzesiek

slawek

A to kogo chce się wybrać to trzeba gdzies kliknąć czy wpisać tylko?
Sławek

arturxd

a ja mam takie pytanie, poniewaz nie ogladalem od poczatku nominacji, dlaczego marco nominował Jole

Showmag

Trzy osoby nominowane do opuszczenia Domu
W dniu dzisiejszym w Domu Wielkiego Brata odbyły się drugie nominacje. Do odejscia wskazani zostali: Adrian, Grzegorz i Katarzyna L.

Po 2 głosy otrzymali: Agata, Bartosz, Ewelina, Gerard, Jolanta i Tomasz. Jeden głos zdobyli Izabella i Magdalena. Z kolei za odejsciem Marco nie głosował żaden mieszkaniec.

Do odejscia wskazani zostali: Adrian (4 głosy) oraz Grzegorz i Katarzyna L. (po 3 głosy), którzy zostaną poddani osądowi widzów. O tym, kto z nich opusci Dom przekonamy się w najbliższą niedzielę.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info

* * *

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Adrian:
Agata - "Wydaje mi się, że stoi na pograniczu naszej grupy. Mało wnosi do życia w naszym małym swiecie"
Tomasz - "Często nie słucha innych i stara się być bardzo władczy"

Agata:
Adrian - "Nie mamy z sobą kontaktu i czasami mnie nie słucha"
Gerard - "Nie mam z nim kontaktu"

Bartosz:
Grzegorz - "Zaczyna mnie denerwować, zachowuje się jak mały dzieciak. To nieszczery człowiek"
Katarzyna L. - "Jest nieszczera w swoich relacjach, denerwuje mnie swoim byciem"

Ewelina:
Adrian i Grzegorz - "Mam z nimi najmniejszy kontakt i nie będzie mi ich brakowało"

Gerard:
Agata i Katarzyna L. - "Nie dowiedziałem się za dużo o tych dziewczynach, nie miałem z nimi większego kontaktu"

Grzegorz:
Bartosz - "Nie znaleźlismy jeszcze wspólnych tematów do rozmów; nie mogę zaczaić jego żartów. Nie mogę się czuć swobodnie w jego towarzystwie"
Ewelina - "Wydaje mi się, że będzie najmniej z nas przeżywała wyjscie z tego programu"

Izabella:
Magdalena - "Lubię się smiać, ale czasem jej humor wydaje się bardzo naciągany. Wydaje mi się, że gra troszeczkę"
Tomasz - "Nie mogę się wyluzować przy nim. Boję się powiedzieć to, co myslę. Wydaje mi się, że gra"

Jolanta:
Ewelina - "Mam z nią najmniejszy kontakt. Pije piwo z puszek, nie podoba mi się, jak kobieta pije piwo z puszki"
Katarzyna L. - "W dalszym ciągu nie rozumiem jej żartów. Gada bez sensu, nie wiem skąd ona się wzięła"

Katarzyna L.:
Bartosz i Gerard - "Mam z nimi najmniejszy kontakt"

Magdalena:
Adrian - "Wydaje mi się, że jest bezpieczny i ta nominacja mu nie zaszkodzi"
Izabella - "Mam z nią najgorszy kontakt"

Marco:
Grzegorz - "Jest bardzo dobrym człowiekiem, ale czasami strzela miny i wydaje się monotonny. Mamy inną mentalnosć"
Jolanta - "Nie sprząta i nie robi nic jesli chodzi o posiłki, nie dba o dom"

Tomasz:
Adrian - "Po to, żeby facet pokazał swoje jaja. Mam nadzieję, że go to zmobilizuje, żeby pokazał, że jest facetem"
Jolanta - "Z dwóch powodów: mój zgrzyt z nią; drugi powód taki, że nie ma szans, że ona opusci ten program"

Wynik nominacji:
4 głosy - Adrian - nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
3 głosy - Grzegorz, Katarzyna L. - nominowani do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
2 głosy - Agata, Bartosz, Ewelina, Gerard, Jolanta, Tomasz
1 głos - Izabella, Magdalena
0 głosów - Marco