Tydzień 01 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 13:41:59

sharkan

och co to to nie pamietam jak Soltysik przeciagal wyniki - jeszcze bardziej niz ta Karina x]. Ale wywiadu nie bylo i to byl minus

Toni

Po wejsciu pozostałych uczestników sądzę że napewno będzie się działo jeszcze więcej i będzie ciekawiej niż w 1szym tygodniu,choć na nudę nie można było narzekać. Przykładem może być wczorajszy odcinek czyli dzień 8 - niedziela.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Exile

Wkurzyło mnie... pierwszy tydzień był zupełnie nie ważny, teraz dopiero BB się zaczyna... teraz jest 12 osób, więc przez cały show było 14... rozumiem, że ktos musiał wejsć na miejsce Kasi, ale na miejsce Pauliny już nie... będzie tak, że za każdym razem gdy ktos odpadnie wejdzie nowa osoba? Bez sęsu, jak to mówi Sami Wiecie Kto

Toni

Fakt że za Kasię Sz. weszła nowa osoba nie było zaskoczeniem,natomiast że za Paulinę no to zaskoczenie troszkę. Normalną sprawą jest to,że osoba wchodzi gdy ktos karnie musi wyjsć,bądź wyjsć na własne życzenie. Po wyjsciu osoby nominowanej sądzę,że wejdą maksymalnie z 3 osoby,choć skoro w tej edycji widz ma byc zaskakiwany to nie jest się w stanie nic przewidzieć. No i w sumie nowosć-osoba odpadła w głosowaniu nominacyjnym i weszłą za nią osoba.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Czuły Wojtek lub Jasio Smietana cos wspominali, że wybierają się do Big Brothera. Może wejdą za kogos kto wyjdzie w niedzielę :los:.
Według mnie to, że jest więcej osób to nie wpływ wyeliminowania Pauliny tylko chęć wprowadzenia większej ilosci osób i urozmaicenia programu. Pewnie za parę tygodni pojawi się znów ktos nowy niekoniecznie na czyjes miejsce tylko po to by rozruszać towarzystwo. To jest z jednej strony dobre. Ale nie podoba mi się fakt, że w finale może walczyć na przykład siedem osób!