Grzegorz Marcisz

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:40

Pudelek

On nawet mówiąc po Polsku strasznie się gubił. :P   Ale dzisiaj można to zrzucić na stres i emocje.

mseptember

Cytat: FKJak na tyle dni, to niewiele przyswoił. Rzeczywiscie - jest anty-językowcem.
Może dopiero dzisiaj to wymyslili, i dlatego musieli przesuwać program ;)

Luxis

a może po prostu dali mu zajęcie, żeby w tym hotelu się tak nie nudził??
ogólnie na pierwszy rzut oka chłopak jest spoko, zobaczymy po kilku dniach...

mir123bych

jest spoko ;-) tylko wczoraj cos mu ,,pękło" a Karina swietnie drążyła temat czemu się rozpłakał. Czyżby Paulina wpadła mu w oko ;>? Może teraz z Adrianem będą adorować o Kasię, będzie ciekawie :D

ixa86

No nie wiem czy "drążenie" Karino było takie swietne...raczej wkurzające

arturxd

No i chłopak sie zadłużył w Kasi, pierwsza miłosć w BB

mseptember

przesympatyczny ten Grzes, ale... ten jego płacz... nie mogę.. za dużo.. chociaż nie wiem czy nie dlatego go wzięli, na tych krótkich filmikach co w sierpniu byly na oficjalnej stronie opowiadał jak płakał na Titanicu...

FK

Wrażliwa bestia - w ciągu dwóch dni się zaprzyjaźnił - jak sam przyznał - z Pauliną. Nie znoszę nadużywanie słowa "przyjaźń".  :nie!:

joker

Mam pytanie - w ktorym odcinku była relacja z tego jak Grzesiek zrzył się z Pauliną? Z tego co pamiętam to w piątek wszedł, w extra piątkowym nic nie było, w sobotę nie było programu, a w niedzielę już wchodzimy w inną rzeczywistosć, w której Grzesiek rozpacza za Pauliną. Chyba trochę nas ominęło skoro w dzisiejszych odcinkach są już nowi uczestnicy.

mseptember

helou! omija nas 99% tego co się dzieje! ("dla bezpieczeństwa uczestników", jakby ktos nie wiedział) ;)

ixa86

mam dziwne skojarzenie z Jurkiem Kulickim z BB2  :P

paola

czesc Grzes jest naprawde fajny i slodki:) tylko czy nie uwazacie ze Kaska zabardzo mu sie naprasza.Moze i spodobala mu sie paulina ale czy to cos zlego a jak probuje byc z Kaska szczery to ta sie foc**je.

joker

Jesli czyta to jakas dziewczyna, to niech sobie weźmie do serca - nigdy nie zachowujcie się tak jak Kaska w stosunku do Grzeska. On jej powiedział w twarz, że nie podoba mu się, że to ona za nim się ugania i absolutnie go rozumiem. Sam miełem kiedys taką sytuację i nikomu tego nie życzę - to tylko może zepsuć dziewczynie opinię i postawić chłopaka w kłopotliwej sytuacji.

mir123bych

no bo Grzesiek z nią tylko rozmawiał... skąd mogli realizatorzy i my sami przypuszczać że on we wnętrzu swoim tak przeżywa tą miłosć?? Swoją drogą niezła z niego beksa :D

cranberry

Grzes wydaje sie byc naturalnym i cieplym facetem..ale chyba zbyt podatnym emocjonalnie skoro wchodzac do programu nastawia sie uczuciowo na Kaske a 2 dni po wejsciu placze za Paulna...choc wlasciwie meskie lzy moga byc wzruszajace jako oznaka wrazliwosci i nie wstydzenia sie uczuc :) Plus za splawke Lenartowiczowny-laska ma niewinna buzie ale jest falszywa i dosc czesto gruboskorna, drugi plus za "niewykorzystanie sytuacji" :D