Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

Showmag

Cytat: LuxisTwoje posty z tego tematu sie wykluczają  :plask:
poza tym, dla Ciebie to jest pozytywne jak napisałes, że ona zaskoczyła Ciebie swoim wulgarnym zachowaniem i przekleństwami?? Nie źle...

Łuki, proszę bys zwracał uwagę na daty publikowanych na forum postów - pierwszy post Goku pochodzi z poniedziałku, a drugi z czwartku. Jego wypowiedz to nic innego jak zmiana zdania na temat uczestnika, a nie wykluczające się posty. Idąc takim tokiem rozumowania, za wykluczające się wypowiedzi można by uznać także Twoje posty. Sam bowiem napisałes:

Cytat: LuxisKasia L z najlepszej uczestniczki jak dla mnie przerobiła się w najgorszą, gra, jest sztuczna i wyrachowana, dwulicowa osóbka..  :?!:

Proszę Cię więc, abys uważał na to, co piszesz i nie kierował bezpodstawnych zarzutów w kierunku innych userów.

Pudelek

No wczoraj Kasia już miała lepszy dzień. Zachowywała się normalnie, nawet sympatycznie. Ale to co pokazała w srodku tygodnia ludzie najlepiej zapamiętają. Więc niech dziewczyna pocieszy się ostatnimi dniami w domu.

sucref

Cytatnikt palaczy nie zmusza do palenia, trzeba rzucić albo wcale nie palić :zabek: nikt Was chyba nie zmuszał do zapalenia pierwszego papierosa z głupoty chyba, co?? więc to Wasza wina, to cholerne uzależnionie :devil:

Może się powtarzam ale napisze to jeszcze raz, ten kto nie pali nigdy nie zrozumie swiatopoglądu i nastawienia do życia palacza.

Ale żeby nie było offtopu. Kasia, trochę przesadziła z tymi tekstami o tych pustych modelkach i pewnie za to dzisiaj wyleci, a szkoda bo to co by jednak nie było bardzo sympatyczna osoba na serio...

joker

eee tam, może nie wyleci. Ja mimo wszystko wysłałem sms'a, żeby została. Z trzech nominowanych osób jest najbardziej wyraźną postacią, a tylko dzięki takim BB może istnieć.

Pudelek

No nie wiem czy tak dobrze dla niej, że została ocalona. Widzowie dali jej szansę by jeszcze trochę się osmieszyła swoimi reakcjami na brak papierosów, stres i kolejne nominacje. Zobaczycie, że za jakis czas wyleci z hukiem, znienawidzona zarówno przez mieszkańców jak i widzów.

FK

A może jednak ta nominacja dała Jej do myslenia..? Może zanim cos powie, pomysli dwa razy i ugryzie się w język..?

sharkan

a ja na razie lubie i ciesze sie ze zostala ;)

mseptember

Jedno mozna powiedziec na pewno - wzbudziła najwięcej emocji z trójki nominowanych, a to dobrze swiadczy o wyborze producentów. Cieszę się, że została.

Goku

No to teraz przez conajmniej tydzień będziemy słuchali tekstów typu "Chcę papierosy", "Mogę prosić o papierosy" i "PAAAPIEROOOSYYY!!!" :/... A jesli za tydzień nie wyleci i przez jeszcze kilka tygodni zostanie w domu wielkiego brata, to w końcu się wkurzy i powie do WB "Dawaj papierosy, bo ci z bańki j**nę!!!" a wtedy może wyleci xDD...

A tak w ogóle to Kaska jest strasznie dwulicowa, co można było wyraźnie zobaczyć w tym skrócie jej dotychczasowego pobytu w domu... Oprócz tych wszystkich pytań o papierosy (xDD) były fajnie zmontowane sceny... Na jednej ona i Adrian tacy wielcy przyjaciele i w ogóle, a w następnej scenie Kaska do Tomka i Eweliny mówi, że Adrian jest beznadziejny, że wszystkim d*pę liże i.t.d. i.t.p. Szkoda, że Adrian tego nie słyszał...

FK

No to Kaska dała kolejny popis swoich możliwosci... Jest nachalna - nawet Grzesiek zwrócił Jej uwagę. Powinni Jej dać więcej wódki - zobaczylibysmy prawdziwą Kasię z Pruszkowa (...)

mseptember

ehh.. powinni jej dać tonę papierosów i zamknąć w stodole (może ta niby sauna by się nadała?)

paola

Cze macie racje ciagle jak nie o te papierosy to wczoraj se biednego grzesia przyczepiła.Jest natretna i mnie denerwuje.Goku popieram Cie mi tez wydaje sie dwulicowa.:*

joker

Wczesniej tego nie dostrzegałem, zwróciłem uwagę dopiero kiedy wspomniał o tym Grzesiek w PZ, a teraz bardzo rzuca mi się to w oczy. Kaska na każdym kroku i w każdej rozmowie podkresla, że '"JEST SOB¡" i "NIE GRA".... to już zaczyna być trochę nudne i sztuczne.

chatiflatt

WB: Katarzyna - 3 głosy - jestes nominowana.....
KL [for all]: Kurde, znowu, co ja wam zrobiłam!!

to o czyms swiadczy....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

paola

Wlasnie czy ona nie widzi ze cos jest nie tak skoro ja tak nominuja i to juz drugi raz :/ .Ona mysli chyba ze jest fajna a jak jest odwrotnie i cos dziala przeciwko niej to juz jest zle ,katastrofa i trzeba znalezsc kogos komu moze kazac sie litowac nad soba...:/