Agata Gawęda

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:52:57

Showmag

Temat poswięcony Agacie Gawędzie

slawek

Dziewczyna od prasowania weszła  :buzz:  jak fajnie, bardzo sympatyczne wrażenie robi, zwykła dziewuszka. Kogos mi przypomina ;)
Sławek

mir123bych

heh to ta w zielonej bluzce? Zwykła dziewczyna.... I takiej mi osoby w domu wielkiego brata brakowało...

joker

O kurcze, wczoraj oglądałem tylko moment ogłoszenia wyników i ją zauważyłem, ale nie miałem zielonego ( ;) ) pojęcia kto to jest - w ogóle jej nie kojarzyłem z tej 40-stki na stronie. A tu dzisiaj w czasie powtórki, tylko gdy się odezwała poznałem ją :D ale metamorfoza niesamowita!

slawek

Cytat: jokerale metamorfoza niesamowita!

Więc dobrze myslałem że jak mówiła o prasowaniu to była blondynką :)
Sławek

Pudelek

To jest Jola Bis. Tylko, że tej brakuje uroku Joli, no i nosorożca...

slawek

No i obie są THE BEST  :zabek:
Sławek

FK

Kurczę - nie zna faceta i daje Mu się obmacywać tego dnia, w którym Go poznała??  :szok: Co to było?? W szoku jestem... A miałam Ją za taką słodką dziwusię... Przepraszam - dziewusię :gwizd:

slawek

Może alkohol zniósł wszystkie granice bo było widać że co niektórzy dzisiaj popili :)
Sławek

mseptember

Tak dokładnie to my nie wiemy jak bardzo oni się nie znają...

mir123bych

niom Agatka zaszalała, pokazała że nie jest szarą myszką :D i fajnie że się z Jolką skumała :D

chatiflatt

jestem w trakcie kampanii wrzesniowej :/  i nie bardzo mam czas na oglądanie. Ale znajomi mówili mi, że [tu cytat] "sex był. 2 pary, te dwie najgłupsze laski" -- czy to prawda???
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

PoPek

Cytatsex był. 2 pary, te dwie najgłupsze laski

Jaki tam seks .. tak sie troszkę poprzytulali :)

mseptember

no nie wiem, Jolanta dzisiaj różne ciekawe rzeczy opowiadała :)

chatiflatt

to był ten sex czy nie był :D ?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston