Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

Showmag

Temat poswięcony Marco Cammi (otrzymał list od Wielkiego Brata w którym został poinformowany, że póki co nie wejdzie do Domu Wielkiego Brata)

marco

bo jest najważniejszą kartą całej dwunastki ;-) znam go bardzo dobrze, jestesmy przyjaciómi, będzicie go pokochali za szczerosć, radosć i bezkonfliktowosć (tak się mówi? ...)  :hmm:

Od moderatora:
Lepiej: "Pokochacie go za"... lub "Będziecie go kochać za"
Ale tresć zrozumielismy :P

chatiflatt

Cytat: marcobo jest najważniejszą kartą całej dwunastki ;-)

tzn jaką? czemu ma być 'najważniejszy'?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

marco

no tak sobie napisałem, chyba też dlatego że dla niego kibicuję, jest mój kumpel i nie mogę być obiektywny kiedy o nim się mówi ;-) i dlatego to tu piszę "u niego" a nie w innym miejscu na forum.
Poza tym normalnie najważniejsi są przedstawioni na koniec, prawda? ;-)
Zobaczycie ile prawdziwych pozytywnych usmiechów będzie umiał wywołać

chatiflatt

nie wiem czemu ale nie podoba mi się ta szczerosć
CytatZainteresowania: Moja pasja to piłka nożna. Wygrywałem różne puchary w mojej lidze. Oczywiscie także moda!

O mnie: Chciałbym wygrać IV edycję Big Brothera w Polsce. Rozwijać się z "Marco Cammi Colletion" (to moja firma !!) i w między czasie uczyć się, by zostać aktorem. Ostatnio zainteresowała mnie kuchnia, robię super tiramisu i różne włoskie dania. Lubię żurek, makarony.. makarony.. makarony, pizza, lazania, risotto. Nie lubię sushi które teraz jest bardzo modne, flaków, kaszanki i nie jestem za kurczakiem, ale jem go w ostatecznosci. Zdecydowanie denerwuje mnie chamstwo, a szczególnie chamstwo po wypiciu alkoholu.

mógł przynajmniej sciemnić że kocha Polaków, uwielbia naszą kuchnię, jest zachwycony Polkami...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Mnie tylko interesuje jak będzie się zachowywał gdy Wielki Brat zaserwuje napoje wyskokowe. Czy będzie się trzymał swoich słów?
Opis jest według mnie OK.

mir123bych

Marco wniesie wiele do domu bo Włosi już tacy są że większosć Polaków ich kocha ;> Ludzie w studio mieli nawet transparent z jego zdjęciem, widać że będzie lubiany :D

joker

Faktycznie wydaje się pozytywnie zakręcony, bardzo lubiany już przez resztę uczestników. Trochę tam posiedzi :D

sharkan

jakos nie przekonal mnie do siebie. I sadze ze nie przekona...ale czas pokaze... ale fakt fakte w programie posiedzi dlugo x]

chatiflatt

Cytat: mir123bychLudzie w studio mieli nawet transparent z jego zdjęciem, widać że będzie lubiany  
a nie sądzisz że trochę napawa się tym, że wszyscy go tak uwielbiają?
Barbara Weston

slawek

Cytat: mir123bychLudzie w studio mieli nawet transparent z jego zdjęciem, widać że będzie lubiany :D

A nie sądzisz że ten transparent to mieli jego znajomi?
Sławek

mir123bych

no tak znajomi, inni uczestnicy takich znajomych nie mają hehe albo im się nie chciało :D

Luxis

Na mnie wywarł bardzo dobre wrażenie, jest sympatyczny i nie dziwie się, że ludzie go kochają :D hehe
Słowa mojej mamy: "Jest bardzo fajny, sympatyczny, miły, a do tego przystojny" :P hehe

marco

ja mówiłem że będziecię go polubili :-) a w tej publicznosci to byłem też ja z innym kumplem, to nasz był ten transparent hehe :-) szkoda tylko że nie pokazywali tego co było napisane :/ bylismy częscią 20osobowej drużyny w której była i rodzina i znajomi z jego miasta. Jak fajnie się bawilismy...prawie stracilismy wszyscy głos! :-)

slawek

Marco w tym całym tłumie znajomych Marca dało się uchwycić Twoją postać :)
Sławek