Krytyka programu

Zaczęty przez Toni, Pn, 03 Wrz 2007, 11:57:10

slawek

Oprócz tego co Aragorn wymienił czyli puszczenie prezentacji osób już po ogłoszeniu wyników, pytanie po kilka razy za kim bądź za czym będą tęsknić brakowało jeszcze rozmowy z uczestnikiem który odpadł wsród tygodnia czyli Kasią. Powinni ją zaprosić do studia, pokazać jak ją zapamiętała kamera i porozmawiać a tu ani widu ani słuchu...
Sławek

FK

ŻENADA... To było cos potwornego... Nie chcę nawet mówić o zasadach i regulaminie, bo odnoszę wrażenie, że jest to program pt.: "anty BB". Czyżby realizatorzy podpisywali się pod stwierdzeniem: NIEWAŻNE CO PISZ¡ - BYLEBY PISALI??

slawek

Wogóle to nie fair mi się wydają te nominacje. Jak wszyscy to wszyscy a nie na raty. Paulina dobrze powiedziała, że jakby byli wszyscy to pewnie kto inny siedział by na kanapie nominowanych. Kolejny minus programu. Wydaje mi się że teraz przy nominacjach "starzy" mieszkańcy będą nominować "nowych" bo z tatymi mieszkają dłużej, chociaż mogę się mylić bo jak to ktos powiedział że "pamiętam cie z imprezy" czy jakos w tym stylu
Sławek

ixa86

no własnie "kojarze cie z imprez"... mówi samo za siebie;/ i to ma być BB :szok:

FK

Cytat: ixa86"kojarze cie z imprez"... mówi samo za siebie
Zapewne po któryms castingu ludzie pojechali na przysłowiowe "piwko". Ale lipa, że w ogóle o tym mówią. Powinni natychmiast takie osoby usunąc z programu moim zdaniem...

Rosa

Cytat: slawekbrakowało jeszcze rozmowy z uczestnikiem który odpadł wsród tygodnia czyli Kasią. Powinni ją zaprosić do studia, pokazać jak ją zapamiętała kamera i porozmawiać a tu ani widu ani słuchu...
Czyli dzisiaj będzie wywiad :)
Cenzura to jak widac nie tylko brak dźwięku w kamerkach internetowych ale też wywiad z uczestnikiem nadany dzień po nagraniu, czyli wszelkie niepotrzebne i kompromitujące fragmenty można juz łatwo usunąć. :devil:

mseptember

Widzę własnie na tym niby-live-przekazie, że zebrali się w kuchni przed jakąs tablicą. Może mają spotkanie plus minus? [żart]

Toni

Założona przed startem idea programu "Prosto z domu" jest wogóle nierealizowana. Dla mnie ten program jest bardzo zbędny. Wolałbym oglądać codzienne odcinki pełną godzinę niż tracić niecałe 25 minut na program "Prosto z domu". Co do programu "Omnibus" było tak sobie. Sądzę,że będzie lepiej to wyglądało jak program się już rozkręci. Scenariusz niedzielnego programu "Ring" jak dla mnie miał logiczny scenariusz,a że kłopoty techniczne itp wyniknęły to już nic na to się nie poradzi. To program Na żywo w końcu...
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

mseptember

gorzej jesli te kłopoty techniczne były wynikiem czyjejs niekompetencji..

drago

Oczywiscie znowu o 18:30 były opinie internautów :nie!:  W ogóle to wszystko jest nie tak, ja chcę prawdziwego Big Brothera ;( Ludziom. którzy są odpowiedzialni za BB 4.1 przesyłam serdeczne fucki i dziękuję za spieprzenie najlepszego rs. Jeżeli to ma być ulepszenie formuły programu to ja dziękuję....

mseptember

Szczerze mówiąc po dzisiejszym odcinku jestem zrezygnowany. Chcę oglądać ten program, długo na niego czekałem, więc chyba pozostaje mi tylko pogodzić się z tą nową frmułą (ble). Ale braku dźwięku w przekazie internetowym dalej nie rozumiem i z tym pogodzić się nie da.

chatiflatt

nie oczekujcie zbyt wiele, moi drodzy, z tymi ludzmi nie mogłaby zostać przeprowadzona poważna dyskusja na żywo jak w 1. edycji czy np drugiej. I producenci o tym swietnie wiedzą. Do tego prowadzący Kuba który nie nadawałby się do tego [a propos, został juz chyba upomniany, jak ma się zachowywac na żywcu, że to tv nie radio]. Dzisiaj najbardziej podobały mi się wypowiedzi Izabelli. Inteligentna dziewczyna.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

No, przed nami PASJONUJ¡CY tydzien kiedy to z zapartym tchem będziemy obserwować zadanie polegające na uczeniu się na pamięć kto kiedy stracił dziewictwo. Dyrektor kreatywny zapewne dostał premię za stworzenie tak wspaniałego, interesującego a zarazem taniego zadania .
A propos Eweliny, cieszę się że mysli nad odejsciem bo dzięki temu może w koncu  tępe głowy z ATMu zobaczą czym się kończą kontakty ze swiatem zewnętrznym. :ubaw:

Showmag

Super! Naprawdę swietne zadanie! Jest takie pomysłowe, takie lotne...
Myslę, że produkcja dała z siebie wszystko (ale przecież nie nam oceniać, bo zdaniem niektórych, profesjonalistami mogą być tylko ci, którzy pracują w branży - i żeby móc ocenić profesjonalizm producentów, trzeba samemu być producentem. Co za tym idzie, aby móc ocenić prezentera - nalezy samemu być prezenterem, zeby być moc ocenić smak dania, trzeba też być kucharzem i aby ocenić funkcjonalnosć nowego modelu samochodu, należy samemu produkować auta).

No, a jak i z tego zadania nic nie wyjdzie, to pamiętajcie, że będzie to tylko i wyłącznie wina uczestników. Wszak nie marnosć zadań swiadczy o tym, że mieszkancom nie chce się ich wykonywać, a poziom samych mieszkańców i ich "chcenie" :los:

Cieszmy się, że Endmol Polska ma tyle swietnych pomysłów w swoich głowach i z pomyslnoscią je uskutecznia (tymczasem co niektórzy - jak ktos nieposkromiony już tutaj napisał - uskuteczniają fikołki ze smiechu).

slę gratulacje w kierunku PROFESJONALISTÓW

:yeah:  :zabek:  :bravo:

Toni

Wydaje mi się,że każdy zmieni zdanie wkrótce co do programu. Narazie to jest początek. Też negatywnie odnosze się do Big Brother 4.1,ale daje sobie czas. Sądzę też,że producenci oraz ci ludzie którzy wybrali ową 12tkę uczestników spodziewali się po nich czegos innego,ale czas pokaże. Ps ukazywanie im materiałów filmowych czy opiń internautów spowoduje że każdy stamtąd będzie chciał w pewnych odstępach czasowych dobrowolnie odejsć. Ale z 2ej strony ma to an celu umocnić uczestnika,że musi być twardy i mimo bardzo negatywnych opiń z zewnątrz on i tak zostanie. Wygra najtwardszy i najlepszy.

Najswieższa moja krytyka to przerwa niedzielnego Big Brother - Ring na "Włatcy móch" bądź "Sex Fm".Ponadto nie wiem też czemu poprzedni odcinek Ring i Start było dzielone na jkies 2 czesci. Ring to oke- 2ga częsć ogłoszenie wyników ale przy starcie? Pozaa tym ta 1sza częsc wygląda tak jak sie kończy gdyby to było naprawdę koniec i nie było 2giej czesci. Ps Oby Big Brother 5 jesli się wogóle pojawi był emitowany przez TVN! Wiem,że TVN nie chce powracać do Big Brother,ale może jednak? Po wynikach oglądalnosci które nie sa kiepskie TVN stwierdzi że jednak powrót Wielkiego Brata jest trafny a wówczas oni zwiększyliby oglądalnosć być może trzykrotnie niż obecnie TV4.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!