Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

marco

przeciez lis też sam zrezegnował ;-) nie chcę polemizować, ale najczęsciej jest tak że ci co się nie dostają do jakiegos porgramu, czy do jakiegos konkursu...to zaczynają znalesć w nich problemy, wady i podobne...z zazdrosci, po to żeby się lepiej czuć ze sobą i żeby nie mówić "nie udało mi się". Mi się nie udało i nie winię nikogo :-)

chatiflatt

słuchajcie, no prawda jest taka, że osoby takie jak my, nie używające co chwila w/w słów, nie mają szans w BB [new generation] 4.1. No nie jest tak? Jestesmy dla Wielkiego Brata nieatrakcyjni, niemodni, niestylowi, nie'dżeziii'. Chyba rzeczywiscie przestaje liczyć się ta 'magiczna' OSOBOWOSĆ. Muszą wybrać kogos kto narobi szumu, swoim zachowaniem, swoją osobą, swoimi wybrykami, i najlepiej, żeby o tym szumie było głosno w mediach. A jak taka jedna z drugą usiadłaby na kanapie i co wieczór rozmawiały grzecznie o życiu, to byłby szum? To gdzie tu życie!!? Czy na dyskotekach jest grzecznie? no nie. a ten program jest raczej skierowany do widowni młodej [podkreslam 'raczej']. Polacy to naród który - wbrew temu co sam o sobie uważa - lubi na ekranie seks, krew, przemoc, bijatyki na żywo, wyrywanie włosów [ot przykład - najnowsze odc Rozmów w toku, od jakiegos półtora tygodnia słyszę jak Hojarska drze 'buzię' na Piotrowska, a potem następuje ciepły cichy sympatyczny głosik Ewuni, która zaprasza]. Więc pewnie niewstety zobaczymy lans, "zajebiste ciuchi", a na ekranach wyrosną narcyzy tej jesieni  :nie!:

Pozostaje mi jeszcze zacytowac swoją wczesniejszą wypowiedź:
Cytatz perspektywy czasu ciesze się, że moja dziewczyna odwiodła mnie od wysłania zgłoszenia na ten casting. Nie miałbym szans sie dostac, bo ani ja piękny, ani zapatrzony w siebie, ani medialny, ani nie robie sobie profasjonalnych sesji foto. Kurcze - przeciętniak! zwykły, cyniczny, wredny student UW. a przeciętniakom, jak mniemam, producenci BB4 mówią baju baju ;/
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

ja mam akurat inne podejscie do tej sprawy. znam wiele osob, ktore mają interesujące osobowosci i gdyby pojawily się w BB, bylyby w stanie przykuć uwagę, a nie mają one nic wspolnego z lansem i różowymi koszulkami.
nie obracam się w lanserskim towarzystwie i nie oznacza to, że w moim otoczeniu nie ma ludzi charakternych, kolorowych.
wręcz przeciwnie; staram się otaczać samymi osobowosciami i wychodzi mi to z pomyslnoscią :) ale też.... za nic nie chciałbym widzieć siebie, czy innych moich znajomych w BB. ot, nie do konca uwazam, by występ w rs był w dobrym guscie :>

zdecydowanie wolę być po drugiej stronie ekranu (no chyba, że mialbym wziąć udział w AmazingRace - wtedy poważnie przemyslałbym sprawę :devil:).

to, jacy ludzie znajdą się w BB to już tylko decyzja komisji castingowej, a to z kolei jest zależne jedynie od tego, do jakiej publicznosci ma być ten program kierowany.

Showmag

W dalszej częsci proszę nie poruszać już wątków o poszczegolnych uczestnikach (do tego służą odpowiednie tematy), a skupić się na samym castingu.

Czy Waszym zdaniem został on dobrze przeprowadzony / czy był sukcesem / jakie błędy popełniono?

mir123bych

Ci co są już w domu można powiedzieć strzał w 70%... zobaczymy jacy będą pozostali, którzy mają dołączyć w niedzielę... tak Kuba wczoraj powiedział więc pewnie gadał z Wielkim Bratem :P

Luxis

Cos Kuba powiedział o rozdzieleniu Mroczków w niedziele... obym się mylił... :/ oby jeden z nich (pewnie Marcin) nie wszedł do programy i moje koszmary się nie spełniły...
marzy mi się aby już nigdy w mediach nie zaistnieli Mroczkowie, nie wiem czemu ale nie cierpie tych "pseudo gwiazdeczek" , masarka :ehh:

chatiflatt

raczej jeden z nich jako "gosć specjalny" wystąpi, ze swoim smiechem konia
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

tylko, ze Kuba wyraźnie powiedział, że zobaczymy być może rozłąkę braci Mroczków, a chyba to nie jest "rozłąka" jesli jeden Mroczek będzie gosciem specjalnym w niedzielnym programie...

Dj Dexter

Znam Doskonale Menagera Braci Mroczków i widziałem sie z nim w sobote i nic nie wspominal o Mroczku w BB :/ wiec ja chyba moge obalic ten wątek :P

PoPek

Wydaje mi sie że to taka zagrywka na oglądalnosć .. nic poza tym... oby

Pudelek

Casting, castingiem ale efekt nieciekawy. Dlaczego do programu zostało wybranych tyle nastolatek?!
Jakis czas temu stwierdziłem, że kandydaci prezentują się ciekawiej niż kandydatki. A w efekcie mamy o wiele więcej dziewczyn. Może to tylko po to by mieć co pokazywać w programie extra...

FK

Pudelek - teraz mamy równowagę. Jest tyle samo kobiet, co mężczyzn. I nawet starsi się pojawili (...) ;)

slawek

W poprzednich Big Brotherach było tak wymieszane: trochę młodych, trochę w srednim wieku a tu idzie jak w Barze że większosć młodych i tylko jakis wyjątek. Tak było sprawiedliwiej, a może w castingu brało udział mało osób np. po trzydziestce więc dlatego wygląda to jak wygląda.
Sławek

mseptember

nie musi być zawsze tak samo. mnie się podoba, że są młode osoby.

Pudelek

Cytat: FKPudelek - teraz mamy równowagę. Jest tyle samo kobiet, co mężczyzn. I nawet starsi się pojawili (...) ;)

Teraz tak ale tylko dlatego, ze pożegnalismy już dwie panienki.
Chociaż może producenci przewidzieli, że zapewne baby będą się wyrzynać nawzajem i dla tego trzeba zadbać by w pewnym momencie nie została tylko jedna. :P