Magdalena Czmuda

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:53:14

Showmag

Temat poswięcony Magdalenie Czmudzie

mseptember

Uwielbiam jej smiech. To na razie tyle.

sharkan

Marija Serifovic ? xD

mir123bych

dziewczyna i pogada i posmieje się z każdym... mi się Madzi charakter podoba ;)

chatiflatt

:yeah:  ona jest baaardzo podobna do mojej pani promotor! Podobna twarz, postura, nawet smiechi poczucie humoru hehe, tylko wzrost inny   :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Oglądając dzisiejsze programy odniosłem wrażenie, że ''jedzie Manuelą'' (zwłaszcza w programie na żywo maksymalny i nieadekwatny smiech w reakcji na wszystko co było mówione). Ma szanse na długi pobyt w domu.

Pudelek

Dokładnie, na razie to w programie obecny jest tylko jej smiech. Ale podobały mi się jej wypowiedzi w rozmowie z Kariną przed wejsciem do domu i wiem, że stać ją na więcej. Już czas aby się zaczęli smiać z jej żartów, a nie na odwrót.

FK

Magda jest niesamowita!!! Powiem Wam tak: chciałabym mieć taki dystans do siebie jak Ona!!! MAGDA - 3mam kciuki!!!

Luxis

Jest indywidualistką, poza tym zgadzam się z tym:
Cytat: mseptemberUwielbiam jej smiech. To na razie tyle.

P.S.To ona jest to lesbijką z castingów? Czy źle pamiętam? :hmm:

slawek

Cytat: Luxis

P.S.To ona jest to lesbijką z castingów? Czy źle pamiętam? :hmm:

Też mi się tak zdaje że to własnie jest ona.
Sławek

FK

Cytat: LuxisP.S.To ona jest to lesbijką z castingów? Czy źle pamiętam?
Tak, to Ona. Ale czy to zmienia Wasze podejscie do Niej..?

chatiflatt

jest dla mnie 'nijaka', więc nie
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

cranberry

Jak dla mnie Magda jest zbyt mało dziewczeca (czy jak kto woli kobieca) bo nawet osoby "puszyste" potrafia z siebie to  wydobyc a.. noi ten jej smiech tez do subtelniejszych i najnaturalniejszych nie nalezy..A nawiazujac do jej orientacji podobno w zwiazkach partnerskich miedzy lesbijkami jedna pelni cos w rodzaju roli faceta (jest konkretniejsza bardziej "meska" tardsza opiekuncza podejmuje decyzje ito) i w tym kontekscie wyglad i sposob bycia Magdy conieco mi wyjasnily  :P

slawek

Cytat: FK
Cytat: LuxisP.S.To ona jest to lesbijką z castingów? Czy źle pamiętam?
Tak, to Ona. Ale czy to zmienia Wasze podejscie do Niej..?

Nic a nic
Sławek

joker

Z tego krótkiego klipu, który był na stronie bb4 przed rozpocząciem programu myslałem, że gdyby weszła do domu to chodziła by po domu ze słowami wypisanymi na czole "jestem lesbijką i jestem z tego dumna" tzn. nakręcała by zbędne dyskusje o homoseksualiźmie itd.
A jednak okazała się inna, już od czasu rozmowy na wejscie, kiedy Karina kierowała tak rozmową, żeby Magda głosno powiedziała "jestem lesbijką", a ona zmyslnie tego unikneła.
Nie stara się aby traktowano ją specjalnie ze względu na swoją orientację i to jest chyba cecha, której brakuje większosci osób homo.
Trzymam za nią kciuki!