Emisja w TV4

Zaczęty przez Toni, Wt, 21 Sie 2007, 13:55:26

igiko

Cytat: slawekZ tego co pamiętam sobota to był dzień przerwy dla Big Brothera na antenie we wszystkich poprzednich edycjach.
W edycji 1 albo 2 był odcinek w sobotę bo wtedy zaliczali całotygodniowe zadanie leciały te odcinki bodajze 21:30
The Amazing Race fan

slawek

A to mnie zagiąłes bo poważnie nie pamiętam tego. Starosć nie radosć :)
Sławek

mseptember

1. A może w sobotę o 22 będzie leciał ten BB Show co ma być od października?
2. Te super zadania Wielkiego Brata co mielismy oglądać o 18.30 to już chyba zawsze będzie oglądanie filmów i sredniomądre dyskusje Jakuba z mieszkańcami "najpopularniejszego domu w Polsce". Ble. Powinni im zabrać ten telewizor.

slawek

Po co realizatorzy wogóle im puszczają jakiekolwiek filmiki?? Kasia złamała regulamin, wylatuje i potem ogląda dlaczego. WB powinien aby poinformować za co i koniec kropka. Co tydzień w Ringu pewnie bedzie łączenie z rodziną, tu codziennie łączy się z nimi Kuba i znów drąży i drąży, aż musiałem wyłączyć tv :)
Sławek

Rosa

Troszkę nie podoba mi sie że tak niestałe są pory emisji. W piątek odcinek przełożony z 20 na 21, w niedziele zamiast do 22 to do 22:30 , dzisiaj znowu odcinek skończyl się o 21:15. Ciężko za nimi utrafić i rodzą sie poważne problemy natury technicznej z powodu tych niestałosci  :P

mseptember

mnie się w sumie podobało, że przedłuzyli dzisiejszy odcinek żeby ogłosić nominacje.. a w nastepną niedzielę Kuba podał godziny: 21 RING 22 WYNIKI

Rosa

Och, nie chodzi mi o to że odcinek nareszcie trwał ponad godzine a o to że było to niezapowiedziane.

mseptember

heh jakby wiedzieli to by zapowiedzieli, chyba wymyslili to na poczekaniu - było wyraźnie słychać jak ktos trajkota Kubie do ucha przez słuchawkę..

Luxis

No własnie, program się przedłuża... ale mi to osobiscie nie przeszkadza
w sumie to oni chyba dobrze całego czasu przeznaczonego na program nie obliczyli dokładnie, dlatego takie przedłużenia...
P.S.Mimo wszystko bardzo sie ciesze, że przedłużyli, dlatego żeby pokazać jak WB mówi im, kto ma ile głosów - dobre posunięcie. Bo niestety za pierwszym razem tego nie było. Widać poprawe ;) hehe

Toni

Byłem zaskoczony faktem jak były okolice godziny 20:50 (bo tak zazwyczaj kończą się codzienne odcinki i zeszłotygodniowe nominacje,no ale w sumie wtedy było ich 7,ale z 2ej strony to tylko 5 osób mniej? :zabek: )a tu jeszcze dosć daleko do końca. Na spokojnie by przeprowadzić Nominacje powinny trwać od 20:00-21:20 a nie tak na dziko i na szybko a i tak kłopoty ze zmieszczeniem się w czasie programowym.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Dzis z kolei BBExtra o 23:50

Toni

Z kolei zmiany w nadawniu niedzielnego programu "Big Brother-Ring". Miałbyć emitowany od godz 20:00-21:00,po czym wyniki od 21:30-22:00. Jednak jak podał wczoraj Kuba i dzis "Big Brother-Ring" emitowany będzie od godziny 21:00-22:00, od 22:00-22:30 wyniki (tak więc w sposób ciągły bez przerwy 30minutowej między 1szą a 2gą częscią...i dobrze).Mogło zostać tak jak było że całosć od 20:00 no ale coż...ważne że bez przerwy.

slawek

Mogli zrobić od 21 do 22 Ring, potem "Włatcy móch" i kolejnie wyniki, ale Włatcy są o 20
Sławek

Toni

Wygląda to jeszcze inaczej (zmiany programowe 4ki na niedzielny wieczór uwzględniła jak narazie WP)...
20:00 "Włatcy móch"
20:30 "Sex Fm"
21:00 "Big Brother - Ring"
21:30 "Włatcy móch"
22:00 "Big Brother - Ring" (tylko nie wiem czy ta druga częsć godzinna to już wyniki jako całosć?)
...myslałem,że te dwie częsci będą po sobie tak jak to bywało dotąd tylko że start o 21szej,a pomimo tego i tak jest przerwa tylko że pierwsza częsć trwa odwrotnie niż do tej pory 30 min,zas druga częsć tak jak pierwsza godzinę.
Choć może znów program wyjdzie poza czas antenowy jak w zeszłą niedzielę,prawie 20 minut dłużej.

Luxis

No to w końcu o której będzie ten ring w niedziele?? Chyba najlepiej zajrzeć na oficjalną stronę Czwróki..
no więc u nich jest podane, że BB ring będzie od 20 do 21, potem pół godziny Włatcy i o 21:30 wyniki..