Tydzień 01 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Rosa, Cz, 06 Wrz 2007, 16:38:15

Kto powinien opucić Dom WB?

Ewelina Chrapa
3 (10.7%)
Katarzyna Lenartowicz
15 (53.6%)
Paulina Wysocka
10 (35.7%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Nd, 09 Wrz 2007, 21:48:02

molko

a miała płakać? chcecie naturalnosci uczestników, to ją macie! ja też bym się smiał, bo jesli ktos nie rozumie tego co sam mówi to cóż... ale na temat!

Paulina Wysocka - na nią oddałem głos i wysłałem smsa - program z nią czy bez niej to i tak by nikt nie zauważył :P

nie tylko ładna buzia się liczy

mseptember

Cytat: LuxisJa zostaje przy tym, aby odpadła Kasia Lenartowicz... jeszcze się smiała z tego, że Kasia Szafron odpada... :/ tragedia...

Wybuch smiechu był spowodowany przez Jolę i jej "Ja nie rozumiem o co chodzi", przy czym rozglądała się jakby ją ktos dopiero co obudził. Rozesmiałem się w tym samym momencie. I nie mówię tego, żeby bronić Kaski, bo chyba dzisiaj pobiła rekord w pogrążaniu swojej osoby.

Showmag

Cytat: molkoja też bym się smiał, bo jesli ktos nie rozumie tego co sam mówi to cóż... ale na temat!

otóż to :) dziewczyna ewidentnie złamała regulamin i udawała głupią istotkę, która nie rozumie, że zrobiła cos źle. to był marny spektakl w jej wykonaniu. mialem wrazenie, że obserwuję uczennicę pierwszej klasy szkoły podstawowej, która rozlała mleko i nie przyznaje się do winy.

Toni

Szczerze mówiąc to nie ze nie wierze w to że Kasia L. nie jest sobą bo sądzę że jest sobą. Ale lubiałem ją ale nie bardzo teraz. Tak więc mogłaby opuscić dom ona bądź Paulina. Bynajmniej już wczesniej wysłałem smsa by Kasia L. w domu została,więc niech tak zostanie,ale gdybym miał teraz oddać głos na Kasię L. to napewno by opusciłą dom.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Zdecydowane NIE dla Kasi L.: wulgarna, niezrównoważona emocjonalnie i arogancka.

drago

A ja głosowałem za tym, aby dom opusciła Paulina. Zdecydowanie najmniej ciekawa osoba.

Toni

Moje smsy wysłąne to głos za tym by Kasia L. zostałą , Paulina za wyjsciem. Ewelina też chcę jak Kasia L. by została. Paulina OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

sharkan

Tez wyslalem sms-a aby Kasia L. zostala. Przypomina mi Ilone z BB2 wiec jest na plus. I miloby bylo aby jeszcze troche w domku pobyla.

Rosa

Cos ludzie na naszym forum źle wytypowali odpadającą zawodniczkę (niestety)  :sciana:

Szkoda Pauliny, mialem nadzieję że pozostanie w programie. :bye:  :bye: