Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

molko

wydaje mi się, że Tomkowi brakuje ogłady...
osobiscie, nie lubie takiego typu ludzi, bywa, że lubie być "przywódcą", ale nie tak nachalnie jak robi to Tomek.

a w ogóle to mnie się wydaje, że Tomek ucichnie jak tylko wprowadzą się kolejni uczestnicy (w tym 4 facetów) i poczuje jakąs "konkurencje" w sensie relacji damosko-męskich. Teraz czuje się jak pan i władca, czuje się bezpiecznie (bo raczej nie traktuje Adriana jako zagrożenia z racji jego delikatnosci).

tack!

Goku

Cytat: PudelekMoże jest inaczej ale do tej pory jego wypowiedzi kręciły się głównie wokół braku alkoholu i muzyki.

Brak alkoholu to dla mnie nie byłby żaden problem, ale bez muzyki to bym tam chyba zwariował... Chociaż nie wiem po co tam miałaby być muzyka, skoro i tak gadanie(a raczej wrzaski) Joli, a głównie Kasi Sz. (Ona zawsze jak cos mówi to się wydziera... Nie wiem czy ona mysli, że inni mieszkańcy domu są głusi?? :plask:) by ją zagłuszyły...

chatiflatt

Cytat: molkoosobiscie, nie lubie takiego typu ludzi, bywa, że lubie być "przywódcą", ale nie tak nachalnie jak robi to Tomek.
molko, można tak zgrabnie manipulować ludźmi, że oni nie wiedzą nawet że są obiektem manipulacji ;) można hehe, i myslę, iż wejdzie jeszcze ktos taki, ktos taki, kto będzie potrafił zmanipulować uczestników, nie tylko 'bossa tomka'[/b]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

nominacje pokazały jaki jest, chciałby być panem BB, a moze wielkim bratem? :P

pasuje do patriachalnej Polski - wydaje mu się, że facet jest do tego aby wydawać rozkazy, bardzo nie podobało mi się jak odezwał się do Jolki, gdy zapytała się dlaczego on jest dyrektorem cyrku...

mir123bych

nikt go nie nominował, sam wyznaczył Adriana by być samym z dziewczynami... mam nadzieję że będzie w jakiejs konkurencji bo jak nie będzie to przegrają na pewno ;)

chatiflatt

Cytat: molkonominacje pokazały jaki jest, chciałby być panem BB, a moze wielkim bratem?
Gulczyński był taki sam. Idiotyczne argumenty podczas nominacji, badziewiasty charakter, boss wszystkich i wszystkiego
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

nie do końca sie zgodze!

Piotr G. nie był aż tak hałasliwy i nie dominował też tak bardzo - jemu wszystko zwisało, robił swoje...
a Tomek? trochę się rozpastwił w domku BB
ciekawe jak to bedzie jak wejdzie 4 facetów w niedzielę

PoPek

Tomek ma różne oblicza ... raz smiech a raz łzy ... ciekawe ciekawe

mir123bych

no i bardzo szybko zmienia swoje oblicze... jak dojdą nowi faceci na pewno nie będzie już takim pewniakiem i pogodzi się z wyższoscią innego kolesia

FK

Po obejrzeniu dzisiejszego materiału z pokoju zwierzeń - zaniemówiłam. Jak On mógł na pytanie dotyczące konfliktu z Jolką powiedzieć: "Nie ruszaj gówna, nie będzie smierdziało"?! Zero kultury.

kakalak

Czy ten ktos czasem nie upominał Jolę, że brak jej kultury? Całe szczęscie ten jegomosć posiada :?!:

Showmag

Cóż, prymitywne zachowanie. Jeżeli uczestnicy programu BB mają srednio 19-23 lata i znalazł się w nim 30-latek - oznacza to, że mentalnie musi pasować do reszty. :los:

Ta rozdmuchana przez Tomka afera dot. Jolki była niesmaczna. Zaatakował dziewczynę, bo zdradziła jego prywatny sekret - a czym jest Big Brother, jesli nie wyprzedażą własnej prywatnosci?

I jeszcze wtórowała mu - bodajże - Kasia L., która zwrociła Jolce uwagę, by nie zdradzała publicznie prywatnych spraw dotyczących uczestników.

Czy Ci ludzie nie pamiętają już, że ich prywatnosć skonczyla się, gdy przekroczyli prog domu, ktory wypelniony jest 35 kamerami i 45 mikrofonami?

Idiotyzm.

ixa86

mądrze prawisz Aaragorn:D CI ludzie chyba rzeczywiscie czasem zapomniają gdzie są i jakie są reguły tej gry...

milee10

no straszliwie tragiczny uczestnik.
ja bym go wywalila dyscyplinarnie po tym jak na wlasne uszy uslyszalam i niestety zobaczylam jego wypowiedz o Joli "nie ruszaj gowna bo smierdzi" poprzedzona tekstem "nie chce byc wulgarny".
ta kasia L powiedziala, jak miala jakies jedno ze swoich zalamanie nerwowych ze jest brzydka i **ujowa i nie wie czemu ja wzieli do programu, ze tomka wzieli bo jest kontrowersyjny czy cos w tym stylu....zatem sugeruje zeby kasia L zajrzala do slownika j.pol. i prezczytala definicje i nie mylila wiecej slowa kontrowejsyjny ze slowem **ujowy.
czy on powoduje spory? i czy ktos procz jego matki ma o nim inna opinie?

a jeszcze ta co wyleciala lamuska kasia mowila ze podziwia tomka za to ze przyznaje sie do tego ze "spieprzyl" z jakas tam panna.... uwazam ze nalezy kasi zyczyc zeby dostala operacyjnie nowy mozg, swoj pierwszy.

sucref

Tomek ma bardzo fajny charakter, jest ciekawie nastawiony do życia podchodzi do niego z poczuciem humoru i to mi się w podoba w ludziach. A co do tego że jest przywódcą, to nie jest chyba żadna wada. Wyobraźcie sobie co by było gdyby nie było takiej osobowosci w domu, to by była kompletna dezorganizacja z modelkami w roli głównej!!!!!!
Ma czasem odchyły od rzeczywistosci, ale każdy je ma.