Prowadzący

Zaczęty przez podmark, Wt, 28 Sie 2007, 16:12:23

Zlosnica

Mi ten prowadzący Kuba kompletnie nie przypadł do gustu. Mam wrażenie, że probuje kreować się na fajniejszego, niż w rzeczysistosci jest:/

Toni

Powoli też mam mniejsża sympatię do Kuby. Powtarza się w tym co mówi preowadząc program "Prosto z domu". Cel tego programu narazie jest nijaki.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

mir123bych

Ja się zastanawiam po co On za każdym razem po reklamach się przedstawia ? Fakt faktem zapamiętałem jego nazwisko, ale nie wiem czy o to chodziło :P

Luxis

Faktycznie z prowadzącymi Czwórka sobie poradziła i są swietni :] lubie ich bardzo. Kubę z twarzy skąds kojarze, ale nie pamiętam skąd  :los:  Natomiast Karinę pamiętam z programu, który kiedys prowadziła.

Cytat: AaragornProwadząca jest nieco sztywna, ale pewnie się rozkręci...

Żywiej zrobiło się dopiero po pojawieniu się Manueli (swoją drogą dziewczyna zatraciła gdzies po drodze gust... :( )
Też wydaje mi się, że Karina się rozkręci.
Co do Manueli to zgadzam się z Tobą, kompletnie straciła swój gust i pewien urok, ale smiech jej został  :zabek:

Cytat: Maukuba jest dla mnie troche zbyt luzacki - i to na siłę, ale uważam że wraz z Kariną prezentuja niezły potencjał i się wyrobią.

Mam tylko nadzieję, ze nie będzie więcej pani antropolog :sciana:
Kuba jest luzacki i to jest dobre, także uważam że ta parka ma wielki potencjał. Natomiast ja też nie chce już widzieć tej Pani antropolog... ehh :plask:

Cytat: mir123bychJa się zastanawiam po co On za każdym razem po reklamach się przedstawia ? Fakt faktem zapamiętałem jego nazwisko, ale nie wiem czy o to chodziło :P
Może planuje już przyszłosć i to jego strategia, ludzie go zapamiętają, poza tym jest to zabawne :bravo:

mseptember

Cytat: LuxisKuba jest luzacki i to jest dobre..

czasami nie jest, mnie wczoraj trafiało jak zaczął po każdym wypowiedzianym wyrazie robić przerwę, nie - cierpię - jak - ktos - w - ten - sposób - mówi - przez - dłuższy - czas.

chatiflatt

ta przerwa to nawyk z radia. posłuchaj eski przez chwilę kiedy gosciu czyta "wyciosane" smsy z pozdrowieniami od słuchaczy - identycznie
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Dobrze by było gdyby Kuba Klawiter nie przedstawiał się tak często i nie używał często tych samych słów...zdań. Postrzegam go inaczej niż w starcie niedzielnym. Robi się jako nieciekawy prowadzący.

Luxis

Bo trochę za często jest na żywo na antenie... powinna być czasem karina, powiedzmy co drugi dzień, bo szybko się znudzi nam Kuba, oby do tego nie doszło, choć ja nie odczułem jeszcze przesytu nim, tak samo nie zauważam powtórek zdań, tylko często się przedstawia, ale to mnie akurat smieszy :D

Toni

Dokłądnie! Mi się on już znudził. Powód? codzienne "Prosto z domu"..."Nominacje"...wydania specjalne Na żywo...Karina własnie z tego względu że będzie raz w tygodniu w programie "Ring" będzie bardziej przeze mnie jak i może większosć. Ale niedzielny start podobało mi sie jak prowadził,Karina zresztą też.

FK

W tej własnie chwili Karinę można obejrzeć w "Kryminalnych".

igiko

Piękna fotka Kariny :) z satelitarnych przekazów z dzis (złapane przez forum którego adres macie na obrazku)
The Amazing Race fan

FK

Hehehehe..! Próba przezd dzisiejszym Ringiem..?

ixa86

Wolałam Martyne W w roli prowadzącej...ogólnie kiedys było lepsze to wszystko łącznie z uczestnikami.no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. :los:

mir123bych

wow co za usmiech Kariny :D
ale powiem że dobrze sobie radziła wczoraj, Ona zamiast WB ogłosiła wyniki i więcej jej było niż Kuby wczoraj :D no i już ładniej była ubrana ;)

joker

hehehe i cały czas jej się numery myliły - za każdym razem mówiła, że jesli chcemy, aby ktos został to trzeba wysyłać smsy na numer z końcówką 2, a powinna mówić 1!
Faktycznie ringi chyba należą do Kariny, ale ja osobiscie mam nadzieję, że w kolejnych programach wyniki będzie ogłaszał Wielki Brat :?!: