Emisja w TV4

Zaczęty przez Toni, Wt, 21 Sie 2007, 13:55:26

Toni

Wczoraj widziałem reklamę na TV4 Big Brother (ale nie z tym okiem)...zapowiedź programu "Powrót Wielkiego Brata" w niedziele o godz 20:00.Gosciem muzycznym będzie zwycięzca 4ej edycji Idola Maciek Silski który zaprezentuje swoje utwory z debiutanckiej płyty.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Cytat: ToniSądząc po podtytule programu w niedzielę o godz.17:00 "Archiwum Wielkiego Brata" bedzie to własnie the best of z poprzednich 3ech edycji

Wydaje mi się, ze TVN nie użyczy swoich materiałów. Zapewne zobaczymy kawałki edycji z całego swiata i ewentualnie pojawią sie krótkie migawki z polskich edycji. Tak samo jak przy zapowiedziach castingów.

Toni

Też brałem pod uwagę że może to być Big Brother na swiecie,ale gdy zobaczyłem podtytuł "Archiwum Wielkiego Brata" stwierdziłem,że raczej będzie to The best of Big Brother 1-3 Made in Poland :zabek: zresztą zobaczymy niebawem.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

podmark

Na dole ekranu rozpoczęło się wielkie odliczanie do startu "Big Brother 4.1". Ogólnie to zaczynam wierzyć w to, że zainteresowani się o tym dowiedzą. W końcu dziennie Czwórkę ogląda kilka milionów widzów, więc jakas częsć z nich zasiądzie i obejrzy rozpoczęcie nowej edycji.

jvek

hej, mam pytanie nie wiem moze juz bylo, czy program o 20:00 pokazuje wydarzenia z tego samego dnia, czy z poprzedniego, i czy dzisiaj byl caly program na zywo te klotnie itp, pytam bo oglodalem tylko krotkie urywki... i ciekawi mnie to

joker

W dzisiejszym programie pokazane były kłótnie, które miały miejsce po nominacjach i ogłoszeniu wyników (w srodę) oraz to co się działo dzisiaj na żywo o 20, kiedy WB kazał 4 mieszkańcom się spakować.

jvek

aha bo myslalem ze ogloszanie wynikow to dzisiaj o 20:00 na zywo bylo...dlatego cos mi nie pasowalo, a to wczoraj bylo, dzieki

slawek

A czemu dzisiaj nie ma BB o 20-tej ?
Sławek

Pudelek

Dzisiaj będzie odcinek specjalny o 21.

slawek

Dzięki za szybką odpowiedź. Przyjeżdżam z pracy o 20.15 włączam tv4 a tu jakis film i ja nic nie wiem co, jak i dlaczego, ale tu na forum zawsze można na Was liczyć  :bravo:
Sławek

FK

Niespodziewane wydarzenia w domu Wielkiego Brata!
Z powodu nadzwyczajnych wydarzeń w domu dzisiejszy program wieczorny został przeniesiony z godziny 20 na 21. Szczegóły już niebawem na naszej stronie!

Wejscie kolejnego uczestnika nazwano nadzwyczajnym wydarzeniem..? To chyba raczej była zagrywna na oglądalnosć - nic poza tym. Przecież to oczywiste i raczej zwyczajne, że do Domu BB mieli wejsć pozostali uczestnicy. A czy na koniu i w piątek o 21.36, to chyba żadna różnica...

PoPek

Do 20.30 w sejmie był cyrk i oglądalnosć była by za mała .. dlatego 21.. tak mi sie wydaje .. :)

Kazuki

Nie no.. niby czemu nie ma dzisiaj w ogóle Big Brother'a ? :/ tylko jakis durny film :ekhm:
hm może to wszystko przez "Jak Oni spiewają 2" w końcu tv4 należy do Polsat'u więc....hmm

slawek

Z tego co pamiętam sobota to był dzień przerwy dla Big Brothera na antenie we wszystkich poprzednich edycjach.
Sławek

Luxis

i dobrze, co za duzo to nie zdrowo, zawsze możesz wykupić kamerki bez dzwięku, jesli komus za mało :P