Krytyka programu

Zaczęty przez Toni, Pn, 03 Wrz 2007, 11:57:10

Rosa

Cytat: Luxis
Cytat: RosaDzisiejszy program o 18 nareszcie ciekawy ALE nie ma to nic wspolnego z Big Brotherem. praktycznie powiedzieli im kto jest lubiany a kto nie, i na kogo warto głosować za tydzień.
Jak nie ma nic współnego z BB, wkońcu łaczymy sie na zywo z uczestnikami i słyszą oni opinie na swój temat, jak sa odbierani... tak samo było w BB czy w Barze, że czasami podawano uczestnikom opinie co sądzą o nich ludzie...

Od kiedy to w BB "łączymy się na żywo z uczestnikami i słyszą oni opinie"?
Oni maja być ODCIĘCI od swiata zawnętrznego. I nie podawaj za przyklad Baru bo mialem nadzieję że to będzie BB a nie Bar.

Ja jestem nastawiony na anty nie do programu a do tego co TV4 z nim wyprawia. Ja CHCĘ aby programy były jak najlepsze i nie mam zamiaru zachwycac się nad czyms co przy odrobinie dobrej woli ze strony producentow mogłoby byc lepsze.

PoPek

Dzis BB Extra na plus :) Podobało mi sie i nie było powtórek :)

Rosa

Oba programy, zarówno o 20 jak i o 23 są na +. (18 to niepotrzebny kontakt ze swiatem zewnętrznym ale chociaż bylo ciekawie). Może jednak ten BB sie rozkręci. :bravo:

M.M

Mi sie coraz bardziej podoba :) ciekawe może jednak dotrwam do końca programu. Dzisiaj było najciekawiej i Katarzyna Szafron została wyrzucona , co było dla mnie dobra wiadomoscią :)

Toni

Z tym moim podobaniem sie realizacji odcinków bywa różnie. Wiadomo że jak jest program Na żywo to w programie Extra nie ma tak perfidnej kopii podczas gdy odcinek o godz. 20ej jest normalnie emitowany. Ale będzie niebawem 12tka i wtedy będzie wydaje mi się inaczej. Więcej wydarzeń ciekawych i nie trzeba będzie czyms wypełniać odcinki Extra.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

kakalak

Pytanie: Co to ma znaczyć, że pokazują uczestnikom czyjes słowa z pokoju zwierzeń?! Wydawało mi si, że zostaje to w tajemnicy co się tam dzieje?! No, ale widać musi sie cos "dziać" i żeby rozdmuchać jakąs sprawę należy się posłużyć wszelkimi sposobami.
No i wydaje mi się, że kolejna osoba kopie sobie grób. Papa mądralo  :?!:

Kazuki

No własnie! co to w ogóle ma być ? niech jeszcze pokażą im kto kogo nominował... normalnie BAR <_<
Cos czuje że do końca programu ATM złamie już chyba wszystkie reguły Big Brother'a -_-

Pudelek

Faktycznie dzisiejszy program o 18.30 przypominał Barowe konfrontacje z programów na żywo.

drago

No to było do przewidzenia, że jak TV 4 weźmie się za realizację tego programu, to z Big Brothera zrobi się Bar. No już z pokazywaniem rozmów z pokoju zwierzeń to jest totalne przegięcie. Przecież od tej pory każdy nauczony doswiadczeniem Joli i Tomka będzie bardzo uważał na to co mówi w pokoju zwierzeń. Nie będzie szczery. Kurde w ogóle coraz bardziej denerwuje mnie realizacja Big Brother 4.1  zaserwowana przez TV 4. A tak poza tym to witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na tym forum.

Luxis

No dokładnie, program się rozkręca ;) i własnie to jest dobre, poza tym wydaje mi się, że TV4 udaje się dobrze realizować ten program, nie ma większych błędów
P.S.W necie już jest pełno filmów z BB4.1 z peogramu eXtra, typu gołe kąpiele czy korzystanie z sauny  :los:

Kazuki

CytatNiespodziewane wydarzenia w domu Wielkiego Brata!
Z powodu nadzwyczajnych wydarzeń w domu dzisiejszy program wieczorny został przeniesiony z godziny 20 na 21

Ciekawe co to za nadzwyczajne wydarzenie,pachnie mi tu znowu BARem , tam tez robili na siłę wielkie sensacje z byle czego...
hm pewnie znowu chodzi o Jole i Tomka.

Luxis

Cytat: KazukiCiekawe co to za nadzwyczajne wydarzenie,pachnie mi tu znowu BARem , tam tez robili na siłę wielkie sensacje z byle czego...
proszę Was, nie porównujcie już do cholery tych dwóch programów!!! Łączy je TYLKO stacja emisji.. i robicie tym nie potrzebne zamieszanie... no ludzie :/ dopóki nie zobaczysz nie spekuluj w ten sposób... masakra...

M.M

Coraz bardziej mi się podoba ta edycja :) Dzisiaj moim zdaniem odcinek najciekawszy . Nowy uczestnik zrobił na mnie dobre wrażenie aczkolwiek trochę niesmiały , ale myslę , że się rozkręci :) Szwedzki nie za bardzo mu wyszedł, ale wiadomo ciężki język nie ma co .

Porównania do Baru , to jakies nieporozumienie . Nie widzę żadnego podobieństwa , więc również nie rozumiem o co poniektórym chodzi .

Pozdrawiam

Luxis

Cytat: FK
Cytat: mseptemberWB wyraźnie powiedział, że "wolno spekulować".
Z tym zdaniem się jak najbardziej zgadzam. Ale czy tekst Kasi L. do Eweliny pod tytułem: "Tomek nominował Jolkę i Adriana" był spekulacją czy rozmową? Jak sądzicie? Dla mnie ewidentnie była to jawna rozmowa o nominacjach.
I jeszcze cos: zasady to zasady, regulamin to regulamin. Skoro 4 osoby wg WB brały udział w rozmowach na temat nominacji - powinny wszystkie opuscić program.
To zdanie Kasi L zostało wyjęte z kontekstu, jesli dokładnie oglądałes program, to była pokazana cała ta rozmowa i wyraźnie było można zobaczeć, że to były tylko spekulacje...

Dziwię sie bardzo niektórym Wam, bo jestescie uprzedzeni do nowej edycji a nie wiem dlaczego... chyba tylko przez to, że na Czwóce był kiedys Bar emitowany... no  bez przesady... WB już dowiódł, że to nie przelewki jak Bar, tylko prawdziwy BB  :obrazony:
z dnia na dzień będzie coraz mniej nudnawo

Jestem przekonany, że gdyby TVN emitował nową edycję, to nikt by nie wspomniał o Barze... ludzie przestańcie być uprzedzeni i co chwila powtarzać, ze to Bar, skoro to NIE JEST Bar  :kreci:  :plask:

Cytat: PoPekDo 20.30 w sejmie był cyrk i oglądalnosć była by za mała .. dlatego 21.. tak mi sie wydaje ..  
całkiem prawdopodobne, tym bardziej że prowadzący powiedział w trakcie, że "konkurencyjny reality show w Sejmie dobiegł końca i będą nowe wybory" :D hehe, może to i lepiej, że był o 21

Toni

Ja widzę podobieństwa w samej konstrukcji realizacji odcinków (Bar-Big Brother) W końcu grupa ATM bierze w tym udział jakby nie była ale oke koniec tematu. BAR BYŁ...I JUŻ NIE BĘDZIE! JEST BIG BROTHER! Każdy ma swoje zdanie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!