Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

Pudelek

Dokładnie, dziwi mnie, że ktos tak podchodzi do nominacji. Przecież to normalna sprawa w tym programie i trzeba to przyjąć z GODNOSCI¡.
A kogo te gwiazdeczki miały nominować? Nie nominuje się przecież osób, które są najbliższe!

FK

Widziałam dzisiejszy materiał po nominacjach i BARDZO mnie zaskoczyła Kaska swoją arogancją, wulgarnoscią i wybuchowoscią. Jestem w szoku... Szala "na nie" zdecydowanie zaczyna ciążyć ku dołowi... :hmm:

joker

Uuu... chyba za wczesnie zagłosowałem w naszej forumowej sondzie :nie!:
Cały temat nominacji rozpętał się własnie przez nią i to ona cały czas stroiła fochy na przemian z twierdzeniami, że "ma to wszystko w du*ie". To ona jest tam małą gwiazdeczką, na którą nie można oddać głosu :los:

FK

Tja... I w szoku jestem, że WB kazał spakować się czterem osobom, wsród których Kasi L. nie było! Myslę, że skoro i tak jest nominowana do opuszczenia Domu BB w niedzielę, to Jej zachowanie po nominacjach zdecydowanie Ją pogrążyło (...)

Pudelek

Ona ma schizofrenię! Ledwo drzwi się zamknęły za Kasią Szafron a ta krzyczy, że chce papierosy! Rozumiem że jej na rękę, że konkurencja odpadła ale przydałoby się trochę  wyczucia sytuacji.

sucref

CytatLedwo drzwi się zamknęły za Kasią Szafron a ta krzyczy, że chce papierosy!

O dżizus... Ja tam się jej nie dziwię- tyle emocji, tyle niespodziewanych zwrotów akcji- papieros bardzo by się przydał, szczególnie jak się nie paliło z 2 dni.
Kto pali ten zrozumie, kto nie pali nigdy nie zrozumie...

Ogólnie Kasie na tle wszystkich uczestników odbieram pozytywnie, ale nie wróże jej długiej kariery w tym programie.

ixa86

dokladnie.. beznadziejna jest ta laska...jej zachowanie jest tak żałosne, że szkoda gadać histeryczka robiąca z igły widły ...chyba nie wiedziała do jakiego programu się zgłasza bo zapomniała o takim małym szczególiku- ze ten program polega na tym, że się ludzie nawzajem nominują :plask:

mseptember

Cytat: GokuJuż Jola jest od niej kilka razy mądrzejsza...
nie popadajmy w skrajnosci ;)

Pudelek

Mądrosć (inteligencja) przejawia się również w umiejętnosci zachowania się w danej sytuacji. Jak na razie Jola w tym sensie bije Kasię na głowę.
I nie radzenie sobie z nałogiem nie jest usprawiedliwienie.

mseptember

bo Jola w ogóle nie wiedziała co się dzieje ;)

molko

Pudelek mądrosć a inteligencja to 2 różne "rzeczy" :)

ale DO TEMATU mogę powiedzieć, że ona przynajmniej w tym programie jest

mir123bych

Ona w programie jest... a jak długo zobaczy się w niedzielę ;-) Albo ona albo Paula odejdą oby ta druga opcja ;)

bobaas

No, no, no. Dziewczyna sie rozkrecila. Niezle dała czadu po glosowaniu.

drago

Widać, że zauroczyła Adriana. Mi też się podoba i pewnie gdybym był na jego miejscu, również starałbym się nawiązać z nią jak najbliższy kontakt :zabek:

Luxis

Cytat: GokuKasia dzisiaj pozytywnie mnie zaskoczyła :)... Wczoraj wydawało mi się, że będzie po prostu nudna i odpadnie jako pierwsza, a tu nagle takie teksty typu "J**nę ci z bańki" xDD...
Cytat: GokuOna jest porąbana :/... Jak się dowiedziała, że jest nominowana "Ale wy jestescie sucze", a sama Paulinkę nominowała głupia małpa... Tej pustocie zależy tylko na tym, by zwrócić na siebie uwagę... Takie rozpieszczone, kaprysne dziecko... Już Jola jest od niej kilka razy mądrzejsza...
Twoje posty z tego tematu sie wykluczają  :plask:  :los:
poza tym, dla Ciebie to jest pozytywne jak napisałes, że ona zaskoczyła Ciebie swoim wulgarnym zachowaniem i przekleństwami?? Nie źle...  :sciana:

Cytat: sucrefO dżizus... Ja tam się jej nie dziwię- tyle emocji, tyle niespodziewanych zwrotów akcji- papieros bardzo by się przydał, szczególnie jak się nie paliło z 2 dni.
Kto pali ten zrozumie, kto nie pali nigdy nie zrozumie...

Ogólnie Kasie na tle wszystkich uczestników odbieram pozytywnie, ale nie wróże jej długiej kariery w tym programie.
nikt palaczy nie zmusza do palenia, trzeba rzucić albo wcale nie palić  :zabek: nikt Was chyba nie zmuszał do zapalenia pierwszego papierosa z głupoty chyba, co?? więc to Wasza wina, to cholerne uzależnionie  :devil:

jak już napisałem w któryms temacie, że Kasia L z najlepszej uczestniczki jak dla mnie przerobiła się w najgorszą, gra, jest sztuczna i wyrachowana, dwulicowa osóbka..  :?!: