Tydzień 01 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 13:41:59

molko

słuchajcie! nie wiem czy wy już pisaliscie o tym: o co chodzi z braćmi MORCZEL??? chyba nie wejdą do programu?

molko

o co chodzi z BRAĆMI MROCZEK ???

M.M

Mi się wydaje, że jeden z braci Mroczek będzie gosciem w domu Wielkiego Brata tak jak to bywało we wczesniejszych edycjach :) Czasami ktos wchodził ze znanych ...

FK

Regulamin ma każdy uczestnik w kotrakcie, ale w necie tez jest.

Rosa

Weźcie nie wywołujcie wilka z lasu i nawet w żartach nie mówcie tu o Mroczkach. :los:

Pudelek

Za takie rozmowy o nominacjach wszyscy powinni zostać wyrzuceni! A Wielki Brat od razu powinien przerywać takie rozmowy. A one się ciągnęły chyba cały wieczór!

Kazuki

Nie wierze że te osoby opuszczą dom WB, pewnie dostaną po BARowskiej zółtej kartce i tyle -_-

chatiflatt

Nie oglądalem dzisiejszego odcinka!! Strescie mi, proszę, co się stało i jaka była reakcja WB
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mir123bych

WB kazał spakować czterem osobom walizki Kasi Sz. Adrianowi Joli i (.... zapomniałem) po czym pokazał jak KAsia Sz. powiedziała na głos że nie głosowała na Adriana....

Cytat: Twój czas w domu dobiegł końca... opusć dom WB :D w łzach opusciła fotomodelka jako pierwsza BB :D bachhhhhhh

molko

reakcja Kasi Sz. była dla mnie żenujaco smieszna - nie mogła się pogodzić z faktem, że to już koniec, nie ma już nic :D

a jak usłyszałem, że ona nie rozumie co powiedziała i że ona nie wiedziała co powiedziała, to normalnie prawie spadłem z krzesła :D

żenułaaaaaaaa!

i bardzo dobrze?

ale Aaragornie czy w takim razie dodatkowo nie wejdzie 6 uczestników skoro jedna została wyrzucona?

mogli anulować głosowanie, ale z 2 strony to ludzie wysyłali smsy...

btw co z TYMI MROCZKAMI? CZY MI SIĘ TO PRZYSNIŁO PODCZAS SRODOWYCH NOMINACJI?

Matthew

Jestem doslownie w szoku... Myslalem, ze dostana jakies ostrzezenia czy cos a tu taka niespodzianka! i raczej negatywna niestety. nie dosyc, ze wprowadzilo sie 7 osob, byly juz nominacje, to jeszcze jedna osoba wyleciala. Zal troche Kasi Szafron, bo mogla by troche zametu wprowadzic i juz w sumie wprowadzila. Natomiast strasznie wkurzyla mnie reakcja prowadzacego (Kuby), ktory mowi z usmiechem na twarzy nawet w najbardziej dramatycznych sytuacjach:/ zaczyna mnie on coraz bardziej denerwowac.

Rosa

Odzyskalem nieco szacunku dla naszego BB :)
Tylko co teraz będą w Extra pokazywać?  :zabek:

No i Ci co zagłosowali na K.S. stracili kase na darmo. :ubaw:

mir123bych

ojjj ja też spadłem z kanapy jak przeżywała że nie rozumie materiału filmowego :D Life is brutal.... zamęt niezły, ale dobrze że regulamin jest stosowany :)

molko

ci którzy głosowali za pozostaniem - ale to już niech mają do niej pretensje :P

mir123bych

ona jeszcze długo będzie w szoku :D

sam jestem w szoku że tak nagle to się pozmieniało wszystko <lol>