Tydzień 01 - Nominacje #1

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 13:47:00

Pudelek

Zauważyłem cos ciekawego. Wczoraj układ głosów zmienił się w zaskakująco dopiero pod koniec typowań. Naprawdę ostatnia osoba zdecydowała kto będzie nominowany.
Zastanawiam się czy uczestnicy nie musieli wczesniej zdradzić Wielkiemu Bratu kogo nominują, a potem (tak jak w Barze) producenci ustalili taką kolejnosć nominacji aby wszystko rozegrało się naprawdę w tak zaskakujący sposób.
W zasadzie to nic złego. Ale ogólnie mnie to wczoraj zaintrygowało.

joker

Dopiero dzisiaj nadrobiłem zaległosci. A oto moje zdanie ;) :
Cytat: PudelekZastanawiam się czy uczestnicy nie musieli wczesniej zdradzić Wielkiemu Bratu kogo nominują
Możliwe, ale mi się wydawało, że WB leciał po kolei jak wszyscy siedzą na kanapach (może to przypadek, a moze też ich tak usadzili) :D
Co do głosowań to mnie zaskoczył tylko 1 głos na Adriana, myslałem że zagłosuje na niego Kasia Sz., Jola albo Paulina. A reszta raczej była do przewidzenia.
Duuuży minus za przerwę w nominacjach, aby zdać relację z przygotowań do "zadania tygodnia" - chyba głównie to zepsuło nastrój nominacji :nie!:
No i jak jest z tym głosowaniem?! Na rozpoczęciu programu Karina powiedziała, że wysyłamy sms'y z imieniem osoby na tak lub na nie. Wczoraj Kuba podał kilka wersji: najpierw powiedział, że wpisujemy inicjały i podał przykład "pierwsza litera z imienia, pierwsza osoba z nazwiska. Tutaj macie przykład Ewelina Chrapa - E Ch" (a na pasku pod nim były całe imię i nazwisko) To jak to w końcu jest?!

Toni

Dokłądnie! Kogel mogel i to niezły! Różne wersje z tym wysyłaniem smsów i wogóle. Podupada to wszystko w moich oczach. Początek w miare oke a teraz się sypie ta realizacja. Tak jak Bar realizują Wielkiego Brata. :obrazony:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Cytat: molkoa propo Barów i głosowania to pewien uczestnik z Baru jak z nim gadałem i takie tam bla bla to wygladało to tak, że pod koniec programu zostało może 5 osób i producent wziął na strone 3 uczestników i zaproponował im, ze moga podzielić się kasą i wylosują miedzy sobą, kto zostanie OFICJALNYM wygranym. tak się stało...

domyslam się, że chodzi o piątą edycję (vip)? rowniez cos na ten temat słyszałem.
teraz tylko czekać na takie akcje w BB4.1 i układ procentowy 49,99% do 50,01% przy kazdym głosowaniu - wszak ATM jest BAARDZO wiarygodny jesli idzie o produkcję reality shows i warto go bylo angażować do pracy przy BB... :kreci:

a teraz już na temat nominacji - Adrian i Kasi L. powini natychmiast wyleciec za zlamanie glownej zasady programu, ale oczywiscie W TYM bigbrotherze wszystko wszystkim wolno i kazdy ma w d.. regulamin.
czy on w ogole obowiązuje? i czy ostaszkiewicz zapomnial, jak to wygladalo w BB1-3?

chatiflatt

wiecie co? dzisiaj mi przyszło do głowy cos absurdalnego. może będzie powtórka z BB2, i te 7 osób nie wiedząc o tym, wyprowadzi się z domu w niedziele, prócz osoby, która otrzymała najwięcej negatywnych głosów  :hmm:  to by było fajne i ciekawe
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Cytat: Pudelekuważyłem cos ciekawego. Wczoraj układ głosów zmienił się w zaskakująco dopiero pod koniec typowań. Naprawdę ostatnia osoba zdecydowała kto będzie nominowany.
Zastanawiam się czy uczestnicy nie musieli wczesniej zdradzić Wielkiemu Bratu kogo nominują, a potem (tak jak w Barze) producenci ustalili taką kolejnosć nominacji aby wszystko rozegrało się naprawdę w tak zaskakujący sposób.
W zasadzie to nic złego. Ale ogólnie mnie to wczoraj zaintrygowało.
No bez przesady Pudelek, nie bądź jak pudelek i nie doszukujmy się już takich nadużyć :/

Cytat: Aaragorna teraz już na temat nominacji - Adrian i Kasi L. powini natychmiast wyleciec za zlamanie glownej zasady programu, ale oczywiscie W TYM bigbrotherze wszystko wszystkim wolno i kazdy ma w d.. regulamin.
czy on w ogole obowiązuje? i czy ostaszkiewicz zapomnial, jak to wygladalo w BB1-3?
No przestań, przezciez na ich oficjalnej stronie aż huczy że złamano regulamin i dzis w specjalnym programie na żywo o 20 to się wyjasni, ale w zapowiedzi już wiadomo, że Kasia L oraz Adrian złamali regulamin i będą pociągnięci do odpowiedzialnosci, ale jeszcze nie wiadomo jakiej... jestem ciekawy...

Cytat: chatiflattwiecie co? dzisiaj mi przyszło do głowy cos absurdalnego. może będzie powtórka z BB2, i te 7 osób nie wiedząc o tym, wyprowadzi się z domu w niedziele, prócz osoby, która otrzymała najwięcej negatywnych głosów  to by było fajne i ciekawe
hehe, fajnie by było, ale na pewno tak nie będzie ;)

FK

Powtórzę się, ale Kasia L. głosno powiedziała Ewelinie, kogo nominował Tomek - pewnie wie to od Niego samego. Czemu wobec tego nic n ie mówicie o konsekwencjach w stosunku do Tomka?!

Showmag

Cytat: Luxis
Cytat: Aaragorna teraz już na temat nominacji - Adrian i Kasi L. powini natychmiast wyleciec za zlamanie glownej zasady programu, ale oczywiscie W TYM bigbrotherze wszystko wszystkim wolno i kazdy ma w d.. regulamin.
No przestań, przezciez na ich oficjalnej stronie aż huczy że złamano regulamin i dzis w specjalnym programie na żywo o 20 to się wyjasni, ale w zapowiedzi już wiadomo, że Kasia L oraz Adrian złamali regulamin i będą pociągnięci do odpowiedzialnosci, ale jeszcze nie wiadomo jakiej... jestem ciekawy...

Łuki, cos nie w temacie jestes. Może jeszcze raz przesledź to, co napisałem.
Ta dzisiejsza zapowiedz o zlamaniu zasad związana jest z tym, co miało miejsce WCZORAJ, po nominacjach.
A złamanie regulaminu o ktorym ja wspominalem, miało miejsce już we WTOREK, przed nominacjami (rozmowa Adriana i Kasi L.) i zostalo pokazane w programie na żywo BEZ jakiejkolwiek informacji o złamaniu regulaminu...

Jezeli tę sprawę dzis poruszą - OK, ale z zapowiedzi jednoznacznie wynika, ze chodzi o INN¡ sytuacją, mającą miejsce PO nominacjach...

Luxis

okey, może sie pomyliłem.. ale faktycznie nie jestem w temacie i nie wiem o co chodzi dokładnie... :hmm: