Tydzień 01 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Rosa, Cz, 06 Wrz 2007, 16:38:15

Kto powinien opucić Dom WB?

Ewelina Chrapa
3 (10.7%)
Katarzyna Lenartowicz
15 (53.6%)
Paulina Wysocka
10 (35.7%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Nd, 09 Wrz 2007, 21:48:02

Rosa

Mau

radioactive. dalej zła

Luxis

Kasia Lenartowicz, bo robi sie coraz gorsza, na początku lubiałem ją najbardziej ,teraz najmniej, w jej przypadku moje pierwsze wrażenie było złudne, na szczęscie na czas się zorientowałem ;)
P.S.Już 10 osób zagłosowało, a tylko 3 się tu wpisały i napisały cos, no ludzie, piszcie dlaczego na kogo głosujecie... na tym polega m.in. forum, ta ankieta i ten temat... :/

Rosa

OK. Kasia S. Na razie wnosi ze sobą do programu tylko sceny prysznicowe a poza tym byla już w Barze.

joker

Też głosowałem na Kasię Sz. - nie potrafię podać jakiegos konkretnego uzasadnienia... uznajmy ten głos "za całokształt"

Pudelek

Kasia Lernatowicz bo jest najmniej ciekawą osobą. Nie ma nic do pokazania i wcale nie chodzi mi o program Extra.

slawek

Cytat: LuxisKasia Lenartowicz, bo robi sie coraz gorsza, na początku lubiałem ją najbardziej ,teraz najmniej, w jej przypadku moje pierwsze wrażenie było złudne, na szczęscie na czas się zorientowałem ;)

Też miałem mylne wrażenie co do Kasi L. ale jednak wywalił bym Kasię Sz., jest identyczna jaką ją pokazywali w Barze i już wtedy byłem na NIE, nic ciekawego.
Sławek

mseptember

A ja zagłosowałem na Paulinę bo się cały czas krzywi i robi głupie miny

kakalak

Kaska L. tez na początku sprawiła na mnie dobre wrażenie, jednak pierwsze obraz czasami bywa mylące.
Tej biednej ofierze mówię papa  :pa: .

slawek

Oj bardzo się można pomylić. Teraz kiedy Kasi Sz. nie ma już w programie oddaję głos na nie na Kasie L. Denerwująca osoba
Sławek

arturxd

ja tez głosuje na kasie l po tym jak kasia sz odeszłą

Showmag

W związku z karnym wyrzuceniem z programu Katarzyny Szafron, ankietę zaczynamy od nowa!

Dotychczas głosy wyglądały następująco:

Kto powinien opuscić Dom WB?

Ewelina Chrapa

0%

0% [ 0 ]
Katarzyna Lenartowicz

22%

22% [ 5 ]
Katarzyna Szafron

68%

68% [ 15 ]
Paulina Wysocka

9%

9% [ 2 ]

Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Pudelek

Podtrzymuję swój głos na Kasie L.

mseptember

no cóż... dzisiaj i ja bardzo rozczarowałem się KL ale jest w tej trójce osoba której nie trwię jeszcze bardziej, więc tez podtrzymuję swój głos (PW)

Luxis

Ja zostaje przy tym, aby odpadła Kasia Lenartowicz... jeszcze się smiała z tego, że Kasia Szafron odpada... :/ tragedia...