Tydzień 01 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 13:41:59

molko

mam nadzieje! wiało nudą! niech dostaną jakies ciekawe zadania

bardzo mi się podobało w czeskim BB jak w nocy weszły osoby przebrane za duchy i cały dom zamieniły w chlew (rozsypana mąka, meble do góry nogami) mogli by im cos takiego zrobić

Tom Kruz

Na razie moje dwie ulubienice czyli Ewelina i Kasia L trzymają się razem, co mnie cieszy (tylko pod prysznic nie chodzą razem hehe). Gorzej jesli pozostałym nie spodoba sie ta stacja i obie zostaną nominowane  ;( , ale mam nadzieję, że w tym tygodniu tak się nie stanie nie, bo mają za sobą Adriana.

P.S. Po rozmowie Kasi L z Tomkiem, aż boję się mysleć, co się będzie działo, jak Kaska dostanie browar. Ma kobitka temperamencik. Oby tylko nie wpadała w dołki.

Zlosnica

Tylko jakis trochę bezsens, że teraz jest tylko siedmioro uczestników. :/ Jak oni będą się nominować ?

Pudelek

Normalnie! W poprzednich edycjach nominacje odbywały się nawet gdy było tylko czterech mieszkańców.

mseptember

No fantastyczne towarzystwo. Ich zapał do wykonania zadania cyrkowego jest wręcz porażający. Płakać się chce.

Showmag

Najlepsza jak zwykle Jolka - od początku miala w d... to zadanie.

I wcale się nie dziwię. To było dobre w BB1, ale po 6 LATACH?
Gdzie są te najlepsze zadania wybrane ze wszystkich wyprodukowanych na swiecie edycji w ostatnich latach?

kpina.

Pudelek

A za tydzień zapewne zobaczymy zabawę w wojsko. W roli przywódców: Jola i Adrian! :P

molko

własnie, własnie, własnie! trochę lipa z tym zadaniem
jak myslicie, uda im się zaliczyć to zadanie?

a co do zapału to jakis tam był, ale kurde ja w ogóle mam wrażenie, że Ci ludzie są tak nudniii, że aż boli.

a ta laska - Kasia Sz. to ona gdzie była? w Amazonkach? w Łysych i blondynkach? czy we wrocławskiej melinie - Bar? bez znaczenia gdzie to po co ją tam wzieli? takich panienek jest pełno w Warszawie. Do takich programów powinno się brać ludzi, którzy mają duuuuuuży dystans do siebie.

jeszcze ta jesienna pogoda :P

mir123bych

ona była w barze... do zaliczenia zadania każdy chyba musi na każdym sprzęcie zrobić dane zadanie, fakt faktem Joli nic się nie uda i wszyscy mają w plecy, jakby się nie starali :D

FK

pudelek - zgadzam się z Tobą. Dlaczego Wielki Brat nie reaguje w żaden sposób na tak jawne rozmowy?! Dlaczego nikt nie otrzymał nawet żółtej kartki?! Mam wrażnie, że w tym Domu BB nie ma żadnego regulaminu... Nie podoba mi się  :nie!:

joker

Cytat: FKDlaczego nikt nie otrzymał nawet żółtej kartki?!
Żółta kartka to by był kolejny zwrot w stronę Baru :D
Ja mam nadzieję, że w niedzielę zaraz po ogłoszeniu informacji kto opuszcza dom BB, Wielki Brat powie, że punkt z regulaminu został złamany i wyciągną z tego jakies konsekwencje.

chatiflatt

nie nagrali, nie mają dowodów że cos ustalają, same muwienie głosno kogo sie nie lubi to nie powód
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

- Rozmowa Joli z Kasią L. w łazience, odcinek wtorkowy:
Jola: Ale wiesz, Ty trzymasz ze wszystkimi
Kasia L.: Z kim trzymam?! Wiesz, ja już mam dosyć Pauliny i Kaski

- Rozmowa Adriana z Kasią L. w ogrodzie, odcinek srodowy:
(Rozmawiają kogo nominuje Kasia Sz.)
Kasia L: No ona cały czas mnie dziwnie obserwuje, denerwuje mnie to!

- Rozmowa Eweliny z Kasią L. w ogrodzie, odcinek srodowy:
Kasia L: Mam przeczucie, że Pani Katarzyna nominuje mnie i Jolkę... Na bank.

No nie wiem, może jawnie nigdzie nie powiedziała, że ich nominuje, ale podteksty...
A po za tym, chyba nie z przypadku pokazali własnie te 3 sceny, wszystkie z udziałem Kasi L.
(Chyba kilka postów wyżej razem z tym trzeba przeniesć do innego tematu)

Rosa

Cytat: joker
Cytat: FKDlaczego nikt nie otrzymał nawet żółtej kartki?!
Żółta kartka to by był kolejny zwrot w stronę Baru :D
Ja mam nadzieję, że w niedzielę zaraz po ogłoszeniu informacji kto opuszcza dom BB, Wielki Brat powie, że punkt z regulaminu został złamany i wyciągną z tego jakies konsekwencje.

"Co się stało?!

Ktos sposród mieszkańców domu złamał regulamin!!! Czy Wielki Brat ukarze winowajcę?
Co się własciwie wydarzyło? Wszystko to okaże się w specjalnym, wyjątkowym programie dzisiaj o 20.00 w Czwórce."

Po przeczytaniu tego komunikatu mam wrażenie Deja Vu i że oglądam Bar 15  :zabek:
Nie żebym był przeciwny ukaraniu domowników za rozmowy ale sam komunikat brzmi tak jakos  .... znajomo.

chatiflatt

to pewnie Jola złamała tipsa podczas zabawy z hola hop, poszła do lodówki, wyjęła dżem truskawkowy, który baaardzo lubi Szafron, i sobie skleiła tego tipsa. A jak Szafron zobaczyła, że nie ma już dżemu [bo ona "bez sniadania nie może"] - to sie zdenerwowała, ukarała Jolę i złamała regulamin. A w jaki sposób? Oglądajcie Czwórkę o 20! :los: :lol:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston