Tydzień 01 - Nominacje #1

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 13:47:00

chatiflatt

TVN byl lepszy w te klocki.....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

A wyobrażasz sobie żeby ktos mógl być gorszy?
Ja mam nadzieję że w niedziele powiedzą "widzowie, ten tydzień to byl tylko taki żart a dzisiaj zaczynamy normalnego Big Brothera"

molko

jak dla mnie to rozmowa Adriana i Kasi L była złamaniem regulaminu, no chyba, że oni mają inny regulamin :P

btw. to zdziwiło mnie, że Jola głosowała na Kasie L.

a propo Barów i głosowania to pewien uczestnik z Baru jak z nim gadałem i takie tam bla bla to wygladało to tak, że pod koniec programu zostało może 5 osób i producent wziął na strone 3 uczestników i zaproponował im, ze moga podzielić się kasą i wylosują miedzy sobą, kto zostanie OFICJALNYM wygranym. tak się stało...

czar prysł... sorry

FK

Żenada... Nominacje prawie, że jawne... Ciekawe, czy po takim doswiadczeniu, jak:
Cytat: molkoproducent wziął na strone 3 uczestników i zaproponował im, ze moga podzielić się kasą
głosy widzów będą głosami widzów, czy... fanaberią Prodecentów.

PoPek

Myslę ze poleci Ewelina albo Paulina ...

Dzięki K.Sz maja co pokazywać w extra a K.L chyba jest najbardziej żywa ze wszystkich kobiet

Kazuki

Jak już ktos wczesniej napisał.. zero nastroju, nie pomogła nawet muzyka z nominacji z BB1,wszystko psuł wkurzający Kuba, tłumaczący wszystko w kółko po każdej nominacji, jakby to widzowie byli uposledzeni umysłowo...

W ogóle po co zmienili te całe głosowanie ? chcą chyba wyciągnąć więcej kasy z sms'ów  bo nie widzę innego powodu...

Pudelek

Ewelina też zaczęła się udzielać w programch Extra. Paulina jest słodka. Więc osobiscie chciałbym pożegnać płaczkę i marudę Kasię L. Zresztą za dużo tych Kas. Potem literki mogą sie Joli poprzekręcać. :P

Rosa

Akurat ta zmiana jest dobrą rzeczą bo dzięki temu osoby wzbudzające więcej emocji mogą pozostać dłużej w programie.
Nie zwróciłem uwagi, czy oni w ogole pokazali tablice ze zdjęciami i nr ludzi na których się głosuje czy Kuba tylko odczytal to z karteczki?

chatiflatt

Cytat: RosaA wyobrażasz sobie żeby ktos mógl być gorszy?
:?!:  tak, no własnie tv4 'jest gorsza'
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

Cytata K.L chyba jest najbardziej żywa ze wszystkich kobiet

zgadzam się! bez niej i bez Joli byłoby nudnawo

mseptember

A to już zależy czego się oczekuje. Jeżeli ktos włącza tv o 23.20 to Kasia L. (notabene moja faworytka) może sie okazać dla niego największą nudziarą :).

kakalak

Autorzy piszący na bb4.tivi news'y mają niezłe poczucie humoru :D

CytatJola wytypowała Ewelinę i Kasię Lenartowicz

Ewelinę, bo najmniejszy ma z nią kontakt, co prawda Ewelina dobrze zmywa, gotuje i sprząta oraz ma ładne usta, ale to dla Joli i tak za mało.
Dlaczego Kasia Lenartowicz? Tego już Jola wytłumaczyć nie potrafi!

Nie wiem czemu, ale wszystko co związane z Jolką mnie smieszy  :ubaw:
Moim zdaniem owa osóbka nie jest taka głupia za jaką uchodzi, nieźle się ustawiła kobietka (chyba, że robi to całkowicie nieswiadomie).

Showmag

4 osoby nominowane do opuszczenia Domu
W dniu dzisiejszym w Domu Wielkiego Brata odbyły się pierwsze nominacje. Do odejscia wskazane zostały aż 4 osoby.

Po jednym głosie uzyskali Adrian i Jola. Nikt z domowników nie wskazał do odejscia Tomka. Najwięcej głosów (po trzy) zdobyły Ewelina, Katarzyna L., Katarzyna Sz. i Paulina, które zostaną poddane osądowi widzów. O tym, która z nich opusci Dom przekonamy się w najbliższą niedzielę.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info

Jednoczesnie zachęcamy do odwiedzania strony głównej www.showmag.info - gdyż już niedługo opublikujemy artykuł ujawniający wszystkie błędy i karygodne łamanie zasad programu, jakich dopuscili się producenci i uczestnicy "Big Brother 4.1".

* * *

Adrian:
Katarzyna Sz. i Paulina - "Mielismy mały kontakt, mało rozmawialismy, nie zdążylismy się dobrze poznać"

Ewelina:
Katarzyna Sz. i Paulina - "Najmniej je znam, najmniej się integrują z grupą. Mamy najmniej wspólnych tematów"

Jolanta:
Ewelina - "Jest OK, fajna dziewczyna, dobrze zmywa, sprząta, dba o porządek, gotuje. Dzisiaj nam ugotowała bardzo dobrą zupkę cebulową. Pierwszy raz jadłam, była smaczna. Ma ładne usta, ale to niestety nie pomogło"
Katarzyna L. - "Za dużo gada. Czasem gada bez sensu, czasem w ogóle mi się nie chce tego słuchać i tylko się smieję, aby się smiać. W ogóle jej nie rozumiem"

Katarzyna L.:
Katarzyna Sz. - "Dziwnie na mnie patrzy, obserwuje, co robię. Jakbysmy były z dwóch różnych swiatów. I wydaje mi się, że jeden reality show jej starczy"
Paulina - "Chcę być ludźmi z którymi rozmawiam, z którymi się dobrze bawię. W ogóle nie złapałysmy kontaktu"

Katarzyna Sz.:
Ewelina - "Nie przypadł mi do gustu jej sposób bycia. Stale upomina się o papierosy"
Katarzyna L. - "Cały czas upomina się o papierosy i alkohol. Czasem nie rozumiem jej żartów i dziwnego sposobu bycia"

Paulina:
Ewelina i Katarzyna L. - "Mam z nimi najmniejszy kontakt, praktycznie ze sobą nie rozmawiałysmy"

Tomasz:
Adrian - "Zawsze chciałem mieć swój taki haremik maleńki. Nominuję Adriana - tylko dlatego, żeby sam zostać z tymi paniami, chociaż przez chwilę"
Jolanta - "Bo nie ma takich szans, żeby Jola stąd wyszła. Bez Joli ten program nie będzie taki, jaki jest"

Wynik nominacji:
3 głosy - Ewelina, Katarzyna L., Katarzyna Sz., Paulina - nominowane do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
1 głos - Adrian, Jolanta
0 głosów - Tomasz

Toni

Jestem zaskoczony wynikiem nominacji a najbradziej że aż 4 osoby są nominowane. Zasdkoczony nie jestem Kasią Sz. i Pauliną natomiast Ewelina i Kasia L.? Mam nadzieję że dom opusci Paulina a najbardziej cieszyłbym się gdyby była to Kasia Sz. W każdym głosowaniu będę brał czynny udział. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Cytat: AaragornJednoczesnie zachęcamy do odwiedzania strony głównej www.showmag.info, gdyż już niedługo opublikujemy artykuł ujawniający wszystkie błędy i karygodne łamanie zasad programu, jakich dopuscili się producenci i uczestnicy "Big Brother 4.1".

Klikając na ten link, łapie się ostatni "przecinek" i nie można otworzyć strony - jakby ktos miał problem. Wytnijcie to z linka.