Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

FK

Kurczę, mnie jakos też nie przekonuje... Za wszelką cenę chce być zabawny i w centrum uwagi.

joker

Po dzisiejszym wieczornym odcinku jestem nastawiony do niego neutralnie. Troszkę się już wyciszył, choć nadal próbuje liderować. Może miał jakies uprzedzenia do Adriana, ale widać, że nie zamyka się na niego. Mam nadzieję, że jeszcze cos dobrego z niego wyrosnie ;)

chatiflatt

Cytat: PudelekNie ma osób z którymi każdy załapałby dobry kontakt. Mnie drażnią takie głosne osoby jak On, które w dodatku nie mają nic ciekawego do przekazania. Może jest inaczej ale do tej pory jego wypowiedzi kręciły się głównie wokół braku alkoholu i muzyki. Więc trzymałbym się od niego z daleka.
całkowita z Tobą zgoda, Pudelek.

sucref, jak to ktos kiedys ładnie powiedział, są gusta i gusciki. czy to w kwestii kuchni, czy w kwestii wina, tak również w kwestii nawiązywania relacji z pewnymi ludźmi. to chyba zależy od systemu wartosci poszczególnej jednostki. niektórzy myslą ciągle o muzyce i alkoholu i tylko o tym, inni mają wyższe cele. tak mi się wydaje.

A na marginesie, jesli Donia sama odrzuciła propozycję udziału w tym programie, to ją rozumiem i na całej linii popieram.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

sucref

No wiadomo każdy człowiek jest inny i może mieć swoje zdanie, nikt nie zmusza cię do tego żebys kogos polubił. Ale wydaje mi się że wy na to patrzycie bardziej pod fachowym okiem jako wielcy znawcy programów typu RS. Jednak zauważcie że program będą oglądali ludzie głównie w wieku 15-26 (lubiący sobie zabawić) dlatego Oni go chyba szybko nie wywalą...

CytatMoże jest inaczej ale do tej pory jego wypowiedzi kręciły się głównie wokół braku alkoholu i muzyki.
To jest normalne zachowanie. Też bym się wkurzył że nie ma alkoholu, przecież wiadomo że jest to obecnie najlepszy legalny srodek integracyjny jaki można używać w Polsce...

FK

Cytat: sucrefTeż bym się wkurzył że nie ma alkoholu, przecież wiadomo że jest to obecnie najlepszy legalny srodek integracyjny jaki można używać w Polsce...
Po prostu nie wierzę..! Co Ty za bzdury piszesz??? Jesli potrafisz integrowac się tylko przy alkoholu, to serdecznie Ci współczuję...
Cytat: sucrefJednak zauważcie że program będą oglądali ludzie głównie w wieku 15-26 (lubiący sobie zabawić)
A Ci, którzy mają ponad 26 lat uważasz, że nie będą ogladać i nie potrafią się zabawić??
Tomasz skończył lat 30 - tak na marginesie (...)

chatiflatt

CytatAle wydaje mi się że wy na to patrzycie bardziej pod fachowym okiem jako wielcy znawcy programów typu RS.
nie, ja mimo swego wieku wiele w życiu przeszedłem, nauczyłem się od ludzi innego pokroju niż on. i dalej pragnę się uczyć [broń Boże nie z tego programu!!] ale ludzie żyjący z piątku na sobotę i z soboty na niedziele, cóż, więcej przeżyli niż ja żeby mnie czegos nauczyć? Mówimy o Tomku. dla mnie jest on zakompleksionym dzieckiem w skórze 30latka. brakuje mu czegos/kogos. to swietnie widać.

FK, co o tym sądzisz?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Korot7

program BB jet robiony pod publike jak każde Rs i dlatego znając życie na pewno w najblizszym czasie pojawi sie alkohol bo sie zdziwiłem że nie było od początku jego dużo. Wiadomo gdzie jest alkohol moga byc skandale, gdzie są skandale będzie oglądalnosc.
Według mnie Tomek jest denerwujący a najbardziej wkurza mnie ,,WIEDZIAŁEM WIEDZIAŁEM"... Wszech wiedzxący chłopak. Zachowuje sie jakby był liderem grupy a to nie jest Survivor gdzie sie tacy znajduja:) powinien troche wyluzować. Ale ogółem mysle że wyleci gdzies na początku.Pierwszy może nie ale potem powinien czuc sie zagrozony.

ixa86

Ważne jest żeby umieć się bawić BEZ alkoholu i inych "srodków"...ale dzisiaj to już rzadkosć niestety

sucref

CytatPo prostu nie wierzę..! Co Ty za bzdury piszesz??? Jesli potrafisz integrowac się tylko przy alkoholu, to serdecznie Ci współczuję...

Wchodzisz do programu Big Brother, masz swiadomosć że ogląda cię 2 miliony widzów, nie znasz prawie nikogo z kim będzie ci dane mieszkać pod współnym dachem, a tych co znasz to jedynie urywkowo(przypuszczalnie)Wiadomo chcesz się wyluzować zapomnieć o kamerach, to co zbiorowa kawa będzie tym najlepszym srodkiem tak?
Powodzenia

Cytat
A Ci, którzy mają ponad 26 lat uważasz, że nie będą ogladać i nie potrafią się zabawić??

Pewnie będą, ale za to ty nie masz umiejetnosci czytania ze zrozumieniem. Ten program jest- i to widać na pierwszy rzut oka- skierowany do osób w przedziale 15-26 i to w większosci oni będą wywalać kase na smsy.

chatiflatt

Cytat: sucrefWiadomo chcesz się wyluzować zapomnieć o kamerach, to co zbiorowa kawa będzie tym najlepszym srodkiem tak?
Powodzenia
rozmowa, dialog. jakos uczestnicy 1.edycji dali radę się zrzyć a Klaudiusz [którego nie trawiłem] nie wydzierał sie "Wódki, Wina, Piwa Wielki Bracie!!"
[chociaż on sie wydzierał najbardziej]
Cytat: sucrefale za to ty nie masz umiejetnosci czytania ze zrozumieniem
poważny zarzut pod Twoim adresem, FK. czyżby rzucało je dziecko neo??
Barbara Weston

Showmag

Proszę prowadzić rozmowę NA TEMAT.

chatiflatt

Tomek udaje. Ja to dostrzegam. Udaje macho, faceta z jajami, takiego 'rządziciela' [taki Ważniak ze Smerfów XD]. A wy?
ale jesli byscie z nim szczerze porozmawiali [oczywiscie po zapoznaniu] to wyskoczyłby maly chłopczyk. Co sądzicie?
Barbara Weston

FK

Cytat: chatiflattFK, co o tym sądzisz?
Rozmawialismy na ten temat, więc podpisuję się pod Twoimi słowami. Z całym szacunkiem, ale zarzuty pod tytułem:
Cytat: sucrefzbiorowa kawa będzie tym najlepszym srodkiem tak?
czy też:
Cytat: sucrefty nie masz umiejetnosci czytania ze zrozumieniem.
są dla mnie dziecinne... Akurat w moje profesji czytanie ze zrozumieniem jest podstawą prowadzenia wykładów, więc...
Tomek - zaczyna tonować. Zobaczymy. Może tylko chciał zaakcentować grupie stanowisko lidera..?

Pudelek

Cytat: sucrefJednak zauważcie że program będą oglądali ludzie głównie w wieku 15-26 (lubiący sobie zabawić) dlatego Oni go chyba szybko nie wywalą...

Tak się składa, że większosć z nas jest własnie w tym wieku i bardzo chętnie zobaczylibysmy Tomka "za burtą". A zabawiać można się na różne sposoby, nie koniecznie z alkoholem i nie koniecznie tylko w tym wieku. Zresztą sam Tomek nie miesci sie w tej granicy wiekowej więc moze już nie powinien się zabawiać w ten sposób...

mir123bych

chatiflattheh masz rację że udaje ważniaka... siedzi przy stole na miejscu gospodarza, z każdym ma kontakt, to chyba dobrze :) ale wczoraj i Adrian zaczął się rozkręcać więc nie tylko Tomek rządzi ;)