Tydzień 01 - Nominacje #1

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 13:47:00

Showmag

Miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Pierwsze nominacje już w srodę, 5 wrzesnia o 20:00!

Informacje o głosach poszczególnych uczestników będą oczywiscie umieszczane w serwisie www.bigbrother.showmag.info

Zapraszam do postowania :)

Tkk_Bolly

Cieżka sprawa z nominacjami .Ale beznadziejnie jak wyslą do domu kogos z tej siódemki.Niech dzis wproadzą resztę.Ale pewnie planują za tydzień jak już ktos będzie odchodził
Jeżeli chodzi o to kto moze byc nominoiwany to ja bym stawiał na Adriana i Paulinę W.
Wostatecznosci też może by Kasia Szafron lub Ewelina .Reszta chyba jest bezpieczna .
Ale to tylko moje wrażenia po pierwszym odcinku , bo sporo ludzi się tam znało.
A teraz dojdą kłótnie itp

KIBIC81

Wg. mnie nominowani będą: Adrian i Paulina zauważyliscie jak ją przyjeli ?

chatiflatt

wg mnie Szafron i Ewelina

Szafron krzyczała przy wejsciu na żywo na wszystkich żeby się uciszyli, bo nie słychać.
Tomusia nie nominują. Tzn na pewno Jolus nie będzie go nominować, bo jak sama powiedziała "Tomka lubię, bo jego wszyscy lubią" [poważny argument]

i znowu się zacznie płacz w poduszkę, pt 'ja was wszystkich kocham, nie chce , nie moge, jak mogłam'... pamiętam, że wywoływało to u mnie odruch wymiotny
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

-pamietajcie, ze nie siedzimy tam 24h na dobę, więc mamy inną perspektywe

-z tego co widze w TV to nominowane będą: Ewelina i Kasia S. - mało ciekawe postacie

chatiflatt

Ewelina jest z nich może nie najmądrzejsza, jednak się wyróżnia, obserwuje, rozmawia, ale nie odkrywa wszystkich kart. i przez to dla takich krejzoli może być nudna.. Ewelina to ciekawa osobowosć [jak na te które wpuscili do 'zagrody']
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tkk_Bolly

Teraz też mi się wydaje , że Ewelina i Kasia Sz. Chociaż może jeszcze Adrianek.
Paulina dołącza to tej tójki bezpiecznych co przestawiłem w poprzednim poscie

Exile

Adrianek zaczyna działać babkom na nerwy, więc on będzie nominowany i jeszcze ta idiotka od lakieru (Jolka chyba)

Pudelek

Joli nikt nie ruszy. Zresztą  żadne z niej zagrożenie. Matactwo i oszukiwanie to zbyt skomplikowane jak dla niej :los:.
Obstawiam Kasię Sz. i Adriana.

FK

A ja myslę o Tomku i Kasi S.

PoPek

Myslę ze Kasia.S dostanie nominacje ale nie odpadnie bo jej "męska czesć widowni" odejsć nie pozwoli

Tom Kruz

Męska częsć widowni, czy męska częsć produkcji?
Ponoć w niektórych barach ATM nie zawsze patrzył na rzeczywista ilosć głosów oddawanych przez widzów ......... :gwizd:

PoPek

Myslę ze tak czy owak nie wyleci .. widzom sie pewnie podoba a produkcja musi mieć co pokazać :D

FK

Powiedzcie mi jedno: jutro nominacje. A kiedy uczestnicy dowiedzą się, kto jest nominowany? I kiedy opuszcą dom BB, jak sądzicie..?

chatiflatt

Cytat: FKA kiedy uczestnicy dowiedzą się, kto jest nominowany? I kiedy opuszcą dom BB, jak sądzicie..?
to chyba zależy od woli WB. może im powiedzieć od razu, a może powiedzieć "Wyniki nominacji poznacie później". We wczesniejszych edycjach chyba tak własnie było, prawda?
Barbara Weston