Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

joker

Nic nowego nie pokazał - z jednej strony uspokajał dziewczyny, a z drugiej sam się darł, że uszy odpadały :megafon: . Z programu na program co raz mniej go lubię!

PoPek

A mi tez cwaniaczek ostro gra na nerwach mam nadzieje ze wejdzie ktos kto go troszku sprowadzi do ziemi

Goku

Tomek jest spox :)... Nie jest nudny jak Ewelina, nie jest głupi jak Jola i nie jest też tak sztuczny jak Tomek :) Wydaje mi się, że ma szansę wygrać :)...

molko

oby nie!!! wydziera się bez sensu! z 2 strony pełni role przywódcy (zauważcie gdzie siedział przy stole - nie z boku tylko na końcu stołu) a to z punktu socjologicznego dosć istotna sprawa

FK

Cytat: Gokunie jest też tak sztuczny jak Tomek :)

Czy oby na pewno piszesz o Tomku..?

molko

w BB extra Tomeczek pochwalił się Joli, że czasem się masturbuje...

sam nie wiem co mam o tym mysleć

PoPek

a znasz faceta co tego nie robi ? bo ja nie bardzo...

chatiflatt

to koledzy zwierzają ci się, poPek, z takich rzeczy?

to jego sprawa, poza tym - zagranie pod publiczke. Ale chybione...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

KIBIC81

Tomek wg. mnie jest albo udaje geja. Z tą czapeczką chodzi 24 na dobe chyba ciekawe czy w niej spi. Ale nie rozumiem uczestników że go lubią. Ja bym go wyrzucił w najbliższym Ringu.

Wie może ktos czy on ma na nazwisko Peczak czy Pęczak ?

molko

a propo jego masturbacji to ja się kolegów nie pytam i nigdy nie mówiłem takich rzeczy, zwłaszcza dziewczynie, którą znam od 2 dni

wszystko jest względne :)

chatiflatt

chłopak ma straszne kompleksy... to widać... aSZ mi go SZkoda...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Dj Dexter

A ja nie wiem ale go lubie ... moze dlatego ze dziala w mojej branzy ? Hmm ogolnie moj faworyt wraz z Paulina W

Goku

Cytat: FK
Cytat: Gokunie jest też tak sztuczny jak Tomek :)

Czy oby na pewno piszesz o Tomku..?

Aaa!!! xDD Miało być "nie jest też tak sztuczny jak Adrian" :)

sucref

Bez kitu co wy tak po nim jedziecie. Nie znam go osobiscie ale od razu widać że ma bardzo dobry kontakt z ludzmi, a to w dzisiejszych czasach bardzo w cenie. Założę się o 50 złotych że gdybyscie spotkali live całą tą siódemke uczestników to własnie z nim załapalibyscie najlepszy kontakt... No chyba że jest cos z wami nie tak?
To że nosi kapelusze... Phi. Tego też nie rozumiem. nie które kobiety nie noszą majtek:D i nie robi się z tego jakiegos dramatu no nie?

Pudelek

Nie ma osób z którymi każdy załapałby dobry kontakt. Mnie drażnią takie głosne osoby jak On, które w dodatku nie mają nic ciekawego do przekazania. Może jest inaczej ale do tej pory jego wypowiedzi kręciły się głównie wokół braku alkoholu i muzyki. Więc trzymałbym się od niego z daleka.
A berecik mi zupełnie nie przeszkadza.