Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

PoPek

Gejem to on raczej nie jest ... ale typowym metro napewno

molko

podmark

Kojarzę tego człowieka skąds, ale nie jestem pewien skąd. Zastanawiałem się, czy nie był w zespole tanecznym Mandaryny, a tu nagle słyszę tekst, że jest tancerzem. Trzeba zaczerpnąć informacji na forum fanów Marty :)

Goku

On jest masakryczny :/... Strasznie sztuczny :/... A jego teksty i to jak mówi jest po prostu żenujące :/...

joker

Cytat: podmarkKojarzę tego człowieka skąds, ale nie jestem pewien skąd.
Na gejowskim forum, które ktos tu zapodał pisali, że jest fotomodelem.

mseptember

Dzisiaj się wydało, kim naprawdę jest Adrian. MAŃKUTEM! ;)

chatiflatt

"Jola? Jola wywołała u mnie nastawienie neutralne jak na razie"....

Filologia polska - 5.rok
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mir123bych

jego tancerskie ruchy są takie dziwne... ale na flecie ładnie gra LoL

chatiflatt

bosh.. on jest nijaki!
chyba nikt tego nie napisze więc ja w końcu to 'powiem' - KOGO ONI TAM WYBRALI??!!

oni są i smieszni i żałosni i nijacy i idiotyczni
to jest moje i tylko moje zdanie [to sie tyczy również Adriana]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

PoPek

Adrianek widać z każda dziewczyną chce złapać dobry kontakt zanim przyjdą inni faceci ot sojuszników nigdy za wielu

FK

Czy z każdą..? Ani z Pauliną, ani z Kasią S. Go nie widziałam. Może nie mielismy akurat tego przekazu ;)

chatiflatt

z Pauliną rozmawiał wczoraj - o związkach, o facetach, o swojej zdradzie przez chat.....
Barbara Weston

Pudelek

Jak ktos chce się przypodobać wszystkim to potem jest postrzegany jako lizus. A to już dobry powód do nominacji.

mir123bych

też mi się wydaje że to lizusostwo do każdej dziewczyny źle mu wyjdzie, one są zazdrosne o siebie więc będą eliminować adoratora innej dziewczyny... zobaczymy wieczorem