Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

molko

jestem gejem i z mojego doswiadczenia to powiem wam, że duże prawdopodobieństwo, że jest gejuskiem

a gdyby nie był to wcale bym się też nie zdziwił

swiat jest wszak wielokolorowy i różnorodny

pif_paf

No to mielibysmy niezłą konfigurację - jesli by wpuscili następną "porcję" uczestników w niedziele (9.09.07) to w domu przez tydzień byłoby 5 hetero dziewczyn, wg. molko prawdopodobny gej -Tomek no i "człowiek z tajemnicą" Adrian-wg. mnie również gej. Może pokój seksu się przyda :devill: ...

molko

ej ej ej sorry źle mnie zrozumieliscie!!! chodziło mi o Adriana! on jest prawdopodobnie gejem!!! samo to, że powiedział, że ma tajemnice! być może sie wyoutuje w programie a Adrian to na bank nie jest!!! chodziło mi o reakcje Tomka! mysle, że ta jego mina to była taka, że on cos podejrzewa! :)

trochę zamieszałem sorra :)

Tom Kruz

żeby nie było, że wypowiadają sie w temacie sami niekumaci, oto link do dyskusji '' fachowców'' na temat orientacji Adriana i Tomka hehe.

https://gay.pl/forum.php?temat=113921

Od moderatora:
Tom, skąd Ty znasz takie strony! :szok:  :los:

molko

słuchajcie!!! jestem gejem i o ile się nie myle to duże, bardzo duże prawdopodobieństwo, że Adrian jest gejem... co innego mógł mieć na mysli mówiąc o owej tajemnicy? Geje są różni - nie generalizujcie proszę - niektórzy się lansują, niektórzy są tacy zwyczajni - jak hetero - przykład Jola i reszta kobitek.
Co do reakcji Tomka to on powiedział: "wiedziałem, wiedziałem" tak? bo ja tego nie zarejestrowałem akurat. Jesli tak było to mysle, że on: albo się obawiał, że będzie gej w programie, bo jest homofobem (co zresztą parodiował wczoraj, jesli pamiętacie) albo jest gejem w co BARDZO BARDZO wątpie!

Weźcie pod uwagę jeszcze jedną kwestie: jak przywitał się Adrian z dziewczynami: buziak, objął jedną laske... cos mi to daje do myslenia.

Będe go bacznie obserwował i wyciągne z tego wnioski, a potem was cos napisz o tym :)

molko

Co TY! :D jesli on jest gejem to ja zmieniam orientacje :D

dla nie wtajemniczonych: nie jest to możliwe :P

Tom Kruz

Szanowny nowy Moderatorze. Odpowiadając na Twoje kąsliwe pytanie powiem po prostu, że mam wyszukiwarkę internetową i potrafię wpisać do niej słowa ''gej'' i ''forum'', a potem jakos poszło  :zabek: A niektóre rozkminki ''fachowców'' na tamtym forum na temat obu męskich uczestników BB 4.1 są naprawdę mocne hehe.

molko

Czy moderator jest homofobem? :hmm:
kurcze no ale Panie MODERATOR - przecież my rozmawiamy o uczestniku BB4.1, chyba z założenia program ma wywołać różne emocje i wywołuje takie a nie inne! ludzie są ciekawi to podejmujemy taki temat i tyla :) każdesz nam rozmawiać o czyms o czym nie chcemy?

Od moderatora:
Zauważ, że mnie mało obchodzi czy ktos jest gejem czy nie. Mała dla mnie różnica. Za to dla Was to chyba ma największe znaczenie. Jak to się ma do postulatów oceniania innych bez względu na orientację?
Postaw się jeszcze na miejscu tego uczestnika. Czy chciałbys aby pisali o Tobie tylko w ujęciu Twojej orientacji (albo tylko podejrzeń)?
Może to ja się mylę... Ale proszę nie pisać posta pod postem tylko ewentualnie używać edycji :) .

chatiflatt

CytatOd moderatora:
Moje spostrzeżenia są takie, że u każdego uczestnika płci męskiej interesuje Was tylko orientacja seksualna. Macie jakies ukryte pragnienia, czy co? :los:
Proszę o przerzucenie się na inne aspekty osobowosci bo wątek orientacji stał się już nudny. A na pewno wkrótce wszystko się wyjasni.
CytatOd moderatora:
Zauważ, że mnie mało obchodzi czy ktos jest gejem czy nie. Mała dla mnie różnica. Za to dla Was to chyba ma największe znaczenie. Jak to się ma do postulatów oceniania innych bez względu na orientację?
Postaw się jeszcze na miejscu tego uczestnika. Czy chciałbys aby pisali o Tobie tylko w ujęciu Twojej orientacji (albo tylko podejrzeń)?
Może to ja się mylę... Ale proszę nie pisać posta pod postem tylko ewentualnie używać edycji :) .

mój comment:
Kryptogej - najczęsciej udaje, że nienawidzi 'pedziów', że temat homoseksualizmu kompletnie go nie interesuje, stosuje 'udawaną' homofobię.

Panie Moderatorze nowowybrany, nie przekonują mnie Twoje argumenty. i proszę, nie umieszczaj swoich uwag w moich postach. Pisz własną wiadomosć. Zaczynasz stosować metody premiera kaczyńskiego po objęciu przez niego stołka, i to jest niefajne :kreci:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

dokładnie!!! cokolwiek się napisze to od razu: o tym nie pisać, spakulacje na ten temat są zbędne, to mnie nie interesuje i takie tam bla bla! dostałem ostrzerzenie za to ża skopiowałem całego posta, A MIAŁ 2 LINIJKI!!!!! BŁAGAM!!!

mysl o innych ludziach nie tylko o sobie PANIE MODERATOR. Domyslam się, że gdybym był w BB to mase ludzi mi by obrobiło dupę i z tym muszą się liczyć ludzie, którzy tam weszli. Sprawy gender są jaknajbardziej interesujace - to wszystko interesuje ludzi. Kim jestem w społeczeństwie, jak siebie w nim widze  i jak mnie odbierają i jak sobie wyobrażam, że mnie obierają (jaźń odzwierciedlona) i to jest wszystko ludzkie.
TROCHĘ LUZU tu brakuje na tym forum.

FK

Hmmm... A ja uważam, że Adrian swoim profilem może nas jeszcze bardzo zaskoczyć...

Showmag

Cytat: molkoCzy moderator jest homofobem? :hmm:
kurcze no ale Panie MODERATOR - przecież my rozmawiamy o uczestniku BB4.1, chyba z założenia program ma wywołać różne emocje i wywołuje takie a nie inne! ludzie są ciekawi to podejmujemy taki temat i tyla :) każdesz nam rozmawiać o czyms o czym nie chcemy?

przede wszystkim proszę pisać na temat i nie czepiać się moderatora - bo tę dyskusję (a raczej przekrzykiwanie się: Adrian jest / nie jest gejem) wczesniej czy pozniej sam musialbym urwać i moje stanowisko w tej sprawie jest takie samo.
ot, molko - uważam, że z racji tego, ze jestes gejem zbyt personalnie podchodzisz do tematu, a Pudelkowi chodzilo jedynie o urwanie tych głupich spekulacji czy Adrian jest, czy nie jest gejem. Bo do niczego to nie prowadzi. Nawet jesli Adrian jest gejem - to co z tego?

Proszę więc o nie bawienie się w zgadywanki o orientację seksualną tego uczestnika - bo wszystko co istotne zostało już powiedziane - i zamiast jego seksualnosci poruszyć inne kwestie.

molko

"molko - uważam, że z racji tego, ze jestes gejem zbyt personalnie podchodzisz do tematu"

tak samo jak heteryk pisze, że jakas fajna laska/dupa jest w programie

ale i tak nie zrozumiesz wiec zakoncze te ZBĘDNE SPEKULACJE

[ Komentarz dodany przez: Aaragorn: Pon 03 Wrz, 2007 21:31 ]
"ale i tak nie zrozumiesz" - dobrze, że Ty wszystko wiesz najlepiej.
a na rozmowy na poziomie tych "heteryckich" - o ktorych wspominasz, rowniez nie ma miejsca na tym forum. tutaj DBA się o poziom dyskusji

Luxis

wy tu tak gadacie, że on jest homo, też mi się tak wydaje, ale co z tego??
Piszecie też to, żeby przydał się pokój sexu... hmm, moze i tak, ale KRRiT natychmiast by zaapelowała do Czwórki o zakaz wstępu uczestników do tego pokoju :P hehe
Ale nie w tym rzecz... rzecz w tym, że chyba nigdzie na swiecie nie doszło jeszcze w żadnym reality show do seksu dwóch facetów :los: czy mylę się?? ;) może ktos cos wie o tym?

chatiflatt

na pewno między dziewczĘtami :)
a Pokój seksu już jest, tylko jeszcze nie zaznajomniono z tym uczestników

w temacie:
Adrian zdradził przez internet dziewczynę [specjalnie nie podaję jej imienia, bo ona się nie upublicznia przed Polską]. Czatując ją zdradził... Hmmm
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston