Paulina Wysocka

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:20

Showmag

Temat poswięcony Paulinie Wysockiej

mesto

Z tej całej grupy, która weszła to ona wydała mi się najsympatyczniejsza. Ale zobaczymy. ;]

Nerox

Pomimo tego , że jest (jak narazie) najmłodsza to sprawia najlepsze wrażenie. Ma szansę zerwać ze stereotypem głupiej blondynki, co przy obecnosci Joli i Kasi będzie dosyć łatwe ;)

slaverus

dziewczyna nie wygląda na 19 lat ;)  jestem ciekawy jak się zaprezentuje.mam nadzieję, że nie pokaże się , jak typowa reprezentantka "upadłej" młodzieży a pokaże cos intelektualnego .....

FK

Znam Paulinę i w szoku jestem, jak bardzo Ją "przerysowali" do wejscia. Widzieliscie Jej zdjęcie na stronie bigbrother.pl? Sliczna, słodka dziewczynka. A wczoraj wygladała jak swoja starsza siostra (...) Nie podobało mi się.

Tom Kruz

Mam nadzieję, że jak się ubierze i uczesze po swojemu to będzie dużo lepiej niż wczoraj. Widać było duży stres na wejsciu, może nie taki jak w wykonaniu ''krejzolki'' (do wczoraj nie wiedziałem, że istnieje takie słowo - no ale ja jestem raczej z pokolenia eFKi niż Joli Rutowicz - jest kapitalne hehe), ale jednak. Na razie przyglądam sie Paulinie z ''neutralnym dystansem'' (cokolwiek to znaczy).

Goku

Paulina wydaje się najnormalniejszą osobą z tych, które do tej pory weszły :)... Jest też najładniejsza :)... Już jak widziałem jej zdjęcie z castingu miałem nadzieję, że ona wejdzie do domu Wielkiego Brata :)...

mseptember

Cytat: FKA wczoraj wygladała jak swoja starsza siostra (...)
Tuż po jej wejsciu dialog: - Włoski zmieniłas! - Zmienili mi..

Luxis

Hehe ;) oceniam ją również jako bardzo sympatyczną dziewczynę, podoba mi sie i wydaje ciekawa, zobaczymy za kilka dni...

molko

jakos nikt o niej nic nie pisze? dlaczego? bo jest jak wiatr... jest, a jakby jej nie było

mir123bych

taaak siedzi, płacze, albo się tylko patrzy na innych, nie myslę by się rozkręciła już... nie ma szans ;)

Pudelek

Wolę żeby ktos siedział cicho niż  ciągle narzekał, przeklinał i wołał o papierosy.

maaacieq

Normalna,prosta,uczuciowa dziewczyna,daleko zajdzie,mam nadzieje ze nie odpadnie w tych nominacjach.

bobaas

Paulina robi pozory cichej wody a w głębi duszy to niezłe ziólko. Takie mam wrazenie. Trzeba powiedzieć, ze "wojna" miedzy dziewczynami moze rozruszac troche ten program.

female

Ja tez mam takie wrazenie,jesli chodzi o Pauline,jak dla mnie jest najladniejsza uczestniczka w BB  :zabek: