Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Showmag

Temat poswięcony Jolancie Rutowicz

Nerox

Jeżeli ktokolwiek myslał , że Doda i Frytka są wyznacznikami debilizmu w Polsce, to niech popatrzy na Jolę. Zmiana zdania gwarantowana

Tom Kruz

W pierwszej chwili zamierzałem napisać, że Jola kontynuuje chlubne tradycje takich uczestniczek jak Karolina Pachniewicz, ale chyba może przebić je wszystkie. Oj będzie polewka hehe.

kakalak

To jest ta od tego konia? :D
Faktycznie krejzolka jak się patrzy. Cos mi mówi, że w domu będą same takie i będzie odjechana zabawa..

Pudelek

No NIE WIEM. Ona ma szansę zrobić większy szum na dyskotece niż Frytka :los:.
Ta jej głupota jest sympatyczna.

Showmag

to jest taka nasza, polska wersja Jen z BB US :yeah:
Będzie się z czego posmiać ;)

Anika

Hehe, Jola jest na prawdę nieziemsko debilna w swojej oprawie. Rację mają ci co twierdzą, że będzie się z czego posmiać. Na własne oczy chciałabym ją zobaczyć - i to z bliska. Ta panna to jest tak porąbana, że chyba bardziej pojechanej nie widziałam w życiu. Ja jak ją zobaczyłam w tv to moje jedyne skojarzenie z nią to Tapirek. Pozdrawiam

Tom Kruz

Jola, mimo, iż nie jest blondynką jest ''krejzi'' w klasycznym rozumieniu tego pojęcia. Myslę, że każdy z nas widział skecz pewnego byłego uczestnika programu tv (bodajże polsatowski ''Debiut''), który jakis czas temu podbijał serwis you tube, ale często pokazywany był także w tv na wszelkiej masci kabaretonach.
''Krejzi, krejzi, krejzi ic maj lajf''  :zabek:

FK

Hmmm... Joli się złamał tips - trzeba podrzucić klej do akrylu ;) Nie znam dziewczyny, ale może byc zabawnie.

chatiflatt

powiem wam, że przeżyłem szok, jak ja zobaczyłem [nie dała prowadzącym dojsć do słowa, to ona przejęła imprezę], bo znam taką samą dziewczynę z pracy. Jest podobnej urody, tak samo sie zachowuje i gada od rzeczy, tyla że jest blondie ;P

niee, ja jestem na nie dla takich osób. Chociaż... Jolus może dać lepszy pokaz niż Frytka w jakuzi ;))
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Hehe mi się podobało jak prowadzący zajrzał jej w dekold, a ona się przestraszyła, że za dużo widać i mamusia będzie krzyczeć :ubaw:
Zresztą na castingu jakąs ksywe już złapała, bo jak weszła do domu to biały beret powiedział cos w stylu "Czekolada! wiedziałem, że wejdziesz" :hmm:

Tkk_Bolly

Sposród tych wszystkich uczestników co weszli najlepsza jest Jola  :love:  Poprostu jej teksty mnie rozwalają .Taki sam smiech jak Doda( a ja jestem wielkim fanem Dody) w dodatku zachowuje się jsak Doda i jej teksty.Fajnie, że do domu wszedł ktos taki

Showmag

pogratulować idoli ;)

a Jolę akurat uwazam za przeciwienstwo Dody. inteligencją co prawda również nie grzeszy, ale w przeciwienstwie do pani elektrody, Jola wydaje sympatyczna - nie jest wulgarna (chyba?) i wygląda na mało szkodliwą...
ot zapewni trochę rozrywki swoim stylem bycia :)

Tkk_Bolly

Co do inteligencji to ja uważam , że akurat Doda jest bardzo inteligentna , a Jola chyba również

A na przykład jak się okazało , że do domu już nie wejda teraz nowi mieszkancy  wszyscy zaczeli rozpaczac o jeju.. czasu ... prosimy ... Trochę mi to sztuczne się wydawało , zwłaszcza u Kasio S. a tylko Jola zachowala zdrowy rozsądek , że jak nie wejdą teraz to pewnie za tydzień , ale wejdą i się tym nie przejęła . Jest hhmm tak prawdziwa.
No ale po jednej sytuacji nie można oceniać uczestników .Zobaczymy jak będzie dalej

A co do wulgarnosci to bym się z tymi opiniami wsytrzmał , bo przecież kiedy mieli przeklnąć czy sie zezłoscić

Goku

Ta Jola to porażka... xDD Ale chociaż będzie smieszniej dzięki niej ;) Najlepsze było jak wbiegła do studia, zaczęła machać i krzyczeć "Moja siostra!!!" albo potem w domu jak powiedziała "Ja będę tu depilować brwi" czy cos w tym stylu xD...