Grzegorz Marcisz

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:40

Showmag

Temat poswięcony Grzegorzowi Marciszowi (otrzymał list od Wielkiego Brata w którym został poinformowany, że póki co nie wejdzie do Domu Wielkiego Brata)

FK

Mam szczerą nadzieję, że Grzesiek wejdzie niedługo do Domu BB!!! Na castingach występował w koszulce z napisem: "TRENER OSIEDLOWY". Według mnie jest swietny :) I trzymam za Niego kciuki.

mir123bych

nom ja go nie znam, ale całkiem sympatyczny się wydawał jak dowiedział się o decyzji wielkiego brata, nie jeden by się zdenerwował :D

Pudelek

Nie robił tyle szumu wokół siebie co inni. Więc na razie ma u mnie plusa.

chatiflatt

no dokładnie. choć jedna 'normalna' osoba
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

czy normalna to sie okaze "w praniu" czyli po kilku dniach od jego wejscia :]

mir123bych

o ile go w ogóle Wielki Brat do domu zaprosi ponownie :>

FK

Myslę, że tak! Grzesiek nawet na castingach był zawsze taki "nie wtenczas". I tym razem Wielki Brat testowal Jego zakręcone zachowanie... Ciekawe tylko, czy siedzą nadal w hotelu, czy...? No własnie. Co z Nimi - jak sądzicie?

chatiflatt

po dzisiejszym Prosto z domu sądzę, że ma kontakt z "rzeczywistoscią", a przynajmniej z netem:
"Jola, ale ja cie nie znam, jedynie z internetu cię znam..!"

upss
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Może poznał ją z filmu nagranego na castingu pod tytułem "Nie wiem".  :los:

FK

Nie, no dzisiejsze wystąpienie Grzegorza powaliło mnie na łopatki... Po co On własciwie kontaktował się z mieszkańcami? Bez sensu...

molko

w jakim celu Grzesiek miał uczyć się szwedzkiego?

przez chwile myslałem, że zostanie agentem...

joker

Ja przez chwilę myslałem, że będzie międzynarodowa wymiana mieszkańców, ale w Finlandii gadają po fińsku, a nie szwedzku :/

molko

W Finlandii równierz językiem urzędowym jest Szwedzki

FK

Jak na tyle dni, to niewiele przyswoił. Rzeczywiscie - jest anty-językowcem.