Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

Showmag

Temat poswięcony Adrianowi Nadolskiemu

chatiflatt

tego gostka skąds kojarzę... nie wiem, chyba z jakiegos teleturnieju.
fakt faktem - albo jest 'porządnym' metro albo gejem [oł maj gat - kogo oni tam wzięli...]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Gej, nie mogli programu zrobić bez geja  :zabek:

slaverus

facet szybko zmieni orientacje ... w końcu tyle pustego miejsca w domu jeszcze, a wokół same fajne laski ...wolne laski ... hehe ;)

chatiflatt

nie wiem czy zauważyliscie, ale Tomus był wyraźnie obruszony po wejsciu Adrianka. Powtarzał "Wiedziałem, wiedziałem"
może i on jest gejem i Adrianek jest gejem, i pokój sexu bedzie dla nich, i on o tym wiedział :D :D :D :D :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Szczerze powiem, że liczyłam na udział fajnych facetów w programie. Adrian jest... dziwną postacią dla mnie. Poznałam goscia na castingu i nie lubię, gdy ktos za wszelką cenę próbuje zwracać na siebie uwagę  Ale cóż - skoro Mu zależało na wejsciu do domu BB, to trudno się dziwić. Zresztą, każdym z uczestników kierowały zapewne inne pobudki.

chatiflatt

oj, FK, nie tylko ty... a poznałas takich fajnych facetów na castingu? w ogóle fajnych ludzi, czy same 'białe ząbki'?
Barbara Weston

FK

Wierzcie mi, że było mnóstwo zajebistych ludzi na castingach! Oczywiscie, mówię za siebie i może mam trochę inne spojrzenie na fajnych facetów ;) Dlaczego inne? Po pierwsze dlatego, że mam o ładnych parę lat więcej od uczestników (nie wstydzę się powiedzieć ile - 34). Po drugie dlatego, że fajny facet powinien być przede wszystkim... mężczyzną. Wiecie o czym piszę? Nie o kolorowych pankach tylko o stylowych facetach. Z klasą. Z postawą. I podpisuję się pod wszystkimi postami, w których piszecie, że nie ma w programie nikogo starszego ;)

chatiflatt

a w 40stce był ktos taki? starszy, dojrzały, nie znający słowa 'krejzol', z którym możnaby normalnie porozmawiac, o sprawach różnych, nie tylko jak wypić kilka drinków na raz i ich nie zwrócic?

Adrian - drugi Roman z baru1? Niemożliwe.... No własnie Roman miał klase, i był dojrzały...
Barbara Weston

podmark

Nie porównywałbym tego pedzia do Romka z Baru. Romek - nawet jesli był gejem (jakis facet przysyłał mu kwiaty  :wisienka: ) - to zachowywał się jak facet i nie był tak ciotowaty, jak ten Adrian. Ja rozumiem, że ktos jest gejem, ale jak można być tak przegiętym ?  :nie!:

mseptember

zazdroszczę niektórym jak szybko poznają się na ludziach.. kilka minut w tv i już wszystko wiadomo o człowieku..

chatiflatt

podmark, słuchaj, nami teraz kierują 'emocje', to że wpuscili do domu bb takie 'osobowosci'. Ale może jednak on [Adrianek] jest tylko niezdrowym metro i to że przegina to wcale może nie znaczyć że jest gejem. Nie wiem. nie znam żadnego geja. Za to mam w pracy znajomego, który ma totalnie niemęski głos, ubiera się podobnie, ma ponad 30 lat alejest szczesliwym mężem i w lipcu urodziły mu się bliźniaczki ;)

ja ocenie Adrianka pod tym względem, kiedy spędzi noc w Pokoju Sexu z Tomusiem. Na razie to jest dla mnie zagubiony w życiu pajac, który próbuje się odnaleźć w lansie

EDIT
Cytat: mseptemberzazdroszczę niektórym jak szybko poznają się na ludziach.. kilka minut w tv i już wszystko wiadomo o człowieku..
tu nie ma co zazdroscić. z tym sie rodzisz albo nie. a potem to doskonalisz przez cale życie. i bez zbędnych ironii proszę
Barbara Weston

Pudelek

Ej! Nie każdy może być męski! To nie jest problem. Gorzej jak gostek będzie się dalej ciągle popisywał nie wiadomo czym.

joker

Rozmowy na temat męskosci w temacie o sztuce fotografii :lol:
Mnie dobiło jak powiedział, że ma tajemnicę i zdradzi ją dopiero jak będzie w domu. Myslę, że to nie tylko mnie utwierdziło w przekonaniu o jego orientacji. Ale dopóki jej nie zdradzi pozostały spekulacje...

Od nowego moderatora:
Od pouczania ludzi i nakierowywania na własciwy temat ja tu teraz jestem :los:

od Mau
ja już drżę że i mnie wysiudają, więc siedzę cicho bo widzę, że teraz podwójne rządy silnej ręki  :wisienka: