Dom Wielkiego Brata

Zaczęty przez Showmag, Śr, 22 Sie 2007, 11:03:44

mesto

Kuchnia jak dla mnie strzał w dziesiątkę. Bardzo mi się podoba. A i najważniejsze, że gasnicę mają ;]

sharkan

[ehh...dawno mnie tu nie bylo x]]  

no no dom BB jest b. ladny, minimalizm na dom Wielkiego Brata dobrze wplywa jak widac. Ciekawy jestem jak zostal zaaranzowany ogrodek i jak wyglada pokoj zwierzen. Na razie to co zostalo zaprezentowane mi sie podoba , oby tak dalej :)

Toni

Fakt.Łazienka kontrowersyjna,ponadto wszystko jak najbardziej oke.Czekam na zdjęcie pokoju zwierzeń,bądź być może w niedzielę się okaże jak wygląda,sądzę że będzie równie atrakcyjny jak pozostała częsć domu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

ixa86

łazienka....hmmmm mająca chyba wzbudzić kontrowersje...a tam gdzie jest ustawiony papier toaletowy jest toaleta do ktorej mozna zaglądać przez okienko?? :buzz: co tam się bedzie dzialo...  :gwizd:

podmark

nie nie Ixa - toaleta jest pewnie w kabinie (widać jej fragment). Podobne łazienki widziałem też na zdjęciach z innych edycji (podobne tzn. kilka pryszniców w jednym miejscu :D), więc nic nowego. A kąpiel będzie chyba się musiała odbywać jednoczesnie (mam nadzieję, że znowu zastosują numer z ciepłą wodą puszczaną z reżyserki :D ).

A to okienko, jak to nazwałas, to po prostu lustro weneckie, za którym podczas kąpieli będą kamery :)

ixa86

chodzilo mi o tą wnęke za papierami toaletowymi tam raczej nie ma lustra cos tam jest jakas przestrzen ;p sama juz nie wiem okaze sie : :P

pif_paf

CytatSUPEREXPRESS
Uczestnicy nowej edycji "Big Brothera" będą podglądani nawet pod prysznicem.

W trakcie krótkiej wycieczki po domu w oczy rzuca się brak dobrze znanej wanny z jacuzzi, w której harcowała "Frytka" z "Kenem". Reporter "Super Expressu" ustalił jednak, że uczestnicy dostaną do miłosnych igraszek specjalny pokój z łóżkiem i prysznicem. Będą w nim mogły spędzić noc osoby, między którymi cos zaiskrzy.

We wszystkich pomieszczeniach uczestnicy wystawieni będą na obserwację widzów. Nie ominie ich to nawet pod prysznicem, bo tym razem nie są one w żaden sposób osłonięte.

Wielki Brat jest pod wrażeniem :devil:
Dosć ciekawy pomysł, trzeba przyznać, ciekawe jak się sprawdzi w praktyce... :D

chatiflatt

Eeeeee...
żałosne to troche

EDIT
CytatReporter "Super Expressu", który odwiedził dom Wielkiego Brata zauważył, że nie ma w łazience sławnego jacuzzi, dzięki któremu Frytka rozpoczęła karierę w mediach. Nie znaczy to jednak, że producenci nie liczą na to, że pomiędzy niektórymi uczestnikami nie zaiskrzy. Wręcz przeciwnie! W domu znajduje się specjalny pokój dla zakochany, z łóżkiem i prysznicem.

Organizatorzy show zapewne zacierają już ręce, licząc na to, że jakas para skusi się skorzystać z tego pokoju.
źródło: plotek.pl

to ja już wiem, po co te białe zęby, obcisłe koszulki i żel na włosach.....   :los:  :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Trzecia porcja zdjęć Domu Wielkiego Brata
To już trzecia porcja zdjęć Domu Wielkiego Brata! Tym razem pokazujemy Wam wygląd sypialni widzianej z innego miejsca, a także - po raz pierwszy - Pokój Zwierzeń!

Już dzis o 20:00 w TV4 startuje "Big Brother 4.1". Tymczasem serwis Reality-TV.pl udostępnia kolejną porcję zdjęć Domu Wielkiego Brata. Przedstawiamy Wam nowy Pokój Zwierzeń, a także prezentujemy korytarz i sypialnię widziane z innej perspektywy.

Z kolei wczorajszy "Super Express" doniósł, że w Domu Wielkiego Brata znajdzie się... Pokój Seksu. Będzie on wyposażony w łóżko, a także oddzielną łazienkę. Być może jednak tabloid jest w błędzie i pokój ten okaże się czyms w rodzaju pomieszczenia należącego do Głowy Domu, które obecne jest w amerykańskiej edycji "Big Brother'a".

Porcję nowych zdjęć możecie oglądać poniżej. Przypominamy, że wczesniejsze fotografie Domu można znaleźć tutaj i tutaj. Z kolei w tym artykule dostępne są zdjęcia przedstawiające Karinę Kunkiewicz i Kubę Klawitera, którzy poprowadzą "Big Brother 4.1".

Korytarz

Sypialnia

Pokój Zwierzeń

mesto

Jak zobaczyłem pokój zwierzeń to umarłem ze smiechu xd Serio to krzesełko będzie? Sciany to cos w stylu sali tortur. Nie tak źle... ale mogli by dać jakis wygodny fotel. ;]

Showmag

Liczę, że to krzesło było wstawione tylko tak do zdjęcia, bo wygląda przekomicznie ;)
Ogółem pokoj zwierzen prezentuje się najgorzej ze wszystkich dotychczasowych edycji.
Nic nie przebije Pokoju z BB2, a pokoje w BB1 i BB3 też miały swój klimat.

Ten obecny Pokoj Zwierzen jest nijaki, chłodny. To źle, bo odpowiedni klimat sprawia, ze uczestnik jest bardziej otwarty na rozmowę (a tu nawet siedzisko wygląda na niewygodne :P)

Myslę jednak, że PZ nie będzie prezentowany na wizji w taki sposob, jak na tej fotogorafii... Cos znajduje się przy scianach na dole, więc prawdopodobnie górne oswietlenie będzie wyłączone, a od dołu swiatło będą rzucać lampki... oby!

joker

hahaha... czy ktos wspominał, że sypialnie są brzydkie? :ubaw:
Ten, PZ jest "ni z gruchy, ni z pietruchy" - nie wiem, do czego ma on nawiązywać (do sypialni, salonu, logo nowego BB, a może do CZWÓRKI?) Nie wiem jak opisać to co myslę o tym pokoju... po prostu cały dom wygląda swietnie, a tu w srodku czai się taki szara, okropna, odstraszająca plama. A może to nie jest Pokój Zwierzeń i za tym czyms co jest przyklejone do sciany kryje się piękne wnętrze, a CZWÓRKA chce nas zaskoczyć :hmm:

Showmag

Tak na dobrą sprawę to tylko kuchnia i salon dobrze się prezentują.

Szkoda, że nie wykorzystali motywu z bodajże niemieckiego BB - tam w którejs z edycji stworzono prawdziwie domowy klimat - firanki przy lustrach weneckich, kwiaty doniczkowe, a na scianach staroswieckie tapety :) wyglądalo to niesamowicie klimatycznie - jak u babci  :yeah:

na tle domów BB z calego swiata - i to takich, ktore powstaly w ciagu ostatnich 5 lat, nasz wypada naprawde marnie. oto chociażby próbka zdjęc, ktore wygrzebalem z archiwum newsów Reality-TV.pl:

Może chociaż nasi ogrodem się podratują? :ha-ha:

Pudelek

I jakie jest to krzesło w pokoju zwierzeń? Te się nadaje do pokoju pezesłuchań na komisariacie :los:.

podmark

Przemalowali w ostatniej chwili niebieską sypialnię na pomarańczową/żółtą - nie znam się :). Akurat ta niebieska była w porządku, gorzej z tą zieloną  :vomit:

Dom prezentuje się skromnie (ogród jest okropny), dodali trochę mebli i łazienka zdecydowanie lepiej wyglądała na zdjęciach.