Emisja w TV4

Zaczęty przez Toni, Wt, 21 Sie 2007, 13:55:26

Toni

Na stronach telemagazynu.pl jest już program TV4 na od 2 wrzesnia.Big Brother będzie emitowany jak narazie widzę od pon-ku do pt-ku (bo narazie jest do pt-ku 7.09)od 18:30-19:00,później od 20:00-21:00 i po 23ciej też półgodzinny program.Strat o 20ej a wczesniej też cos od 17:00-18:00...może przypomnienie w skrócie poprzednich 3ech edycji przed startem BB 4.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

joker

Ewidentnie TV4 stawia na BB i to mi się też podoba, ale to jest trochę ryzykowne - tylko ciekawe interesujące postacie mogą zaciekawić przy takie dużej dziennej dawce programu. Jesli osoby wybrane będą płytkie i bezwartosciowe, będzie to po prostu zapychacz czasu.

Toni

Jak narazie mówie WOW! Zobaczymy Live jak to będzie. 3 razy dziennie Big Brother oke,pod warunkiem że nie będą powielać tego w większosci w każdym z programów.Sobotnia godzina bardzo odpowiednia.W tygodniu też może być i w niedzielę też.Więc co do godzin emisji jest oke.Logo hm trzeba docenić że nie jest standardowe,ale szczerze...to mi się nie podoba.

podmark

Wiadomo już, że popołudniowy odcinek o 18:30 będzie miał podtytuł "Prosto z domu" i wg. Telemagazynu "widzowie będą mogli zaobserwować, jak mieszkańcy domu radzą sobie z zadaniem postawionym im każdego dnia przez Wielkiego Brata". Ciekawe, o jakie zadania chodzi  :hmm: Wczesniej były też zadania, ale one były w cyklu tygodniowym - np. tydzień wojskowy, czy cyrkowy. Teraz ma to być codziennie. Mi ta nazwa bardziej pasuje do talk show (jak w pierwszych dwóch edycjach "W cztery oczy").

Wydanie po 23:00 podobnie, jak w TVN nazywać się będzie "Extra".

Program w niedziele o 17:00 to "Big Brother 4.1 Omnibus" - i będą tam fragmenty z całego tygodnia (ale co oni dadzą w dniu startu  :szok: ;) ).

Toni

Mi ten program,który będzie emitowany o 18:30 "Prosto z domu" wygląda na program Live,że po prostu pokazywane będzie co w danej chwili się rzeczywiscie dzieje w domu.Ale fakt opis Telemagazynu widziałem,no ale po tytule dziwne."Omnibus" też taki dziwny tytuł.Lepszy był podczas 1szej edycji "Big Brother - Naj". A co będzie w niedziele o 17:00 przed startem? Sądzę że będzie to the best z ostatnich 3ech edycji bądź ukazanie Big Brothera na swiecie.Podtytuł "Ring" oraz "Extra" jest oke.

slawek

A zauważyliscie że dokładnie 5 lat temu 26 sierpnia do domu Wielkiego Brata z drugiej edycji wprowadzała się szóstka uczestników na tydzień "Ty wybierasz" i prawidłowy start też był 2 wrzesnia :)
Sławek

Pudelek

To nie było przypadkiem szesć lat temu? :devil:

slawek

No faktycznie 2001, ale gafa :) co mi się pokręciło z tym 2002 :hmm:
Sławek

Toni

Brałem pod uwagę dwie opcje scenariuszu do programu w niedziele o godz. 17:00. W jednym z programów tv podtytuł brzmi "Archiwum Wielkiego Brata" więc będzie to the best of-najlepsze z najlepszych z poprzednich 3ech edycji. Patrząc na sobotni program 8.09 nie widzę tam Big Brothera.Są tylko powtórki w ciągu dnia z piątku,ale miał być o 22ej w soboty emitowany a tu nic.Może zmieni się to do tego czasu. Tak więc program o godzinie 17ej będzie fajowy. A co do srodowych już nominacji sam jestem zaskoczony no ale coź...w sumie chodzi o to by widz był zaskoczony nową edycją :zabek:

mesto

W tą niedziele o 17 pewnie dadzą materiał z budowy domu, castingów i takie tam... nie? Chętnie bym to zobaczył. ;] I oby w internecie wszystko też było... bo tak to będę zły. ;]

Showmag

Oto zaktualizowane, oficjalne informacje o porach emisji programu:

od poniedziałku do piątku:

18:30 "Big Brother - Prosto z Domu"
W 30 minutowym programie widzowie będą mogli podglądać na żywo, jak mieszkańcy radzą sobie ze specjalnymi zadaniami stawianymi im przez Wielkiego Brata

20:00 "Big Brother"
Codzienny program podsumowujący ostatnie 24 godziny w Domu Wielkiego Brata. Najbardziej ekscytujące, zabawne i dramatyczne momenty oraz rozmowy uczestników z Wielkim Bratem w Pokoju Zwierzeń. W każdą srodę o godzinie 20:00 odbywać się będą nominacje na żywo, podczas których mieszkańcy Domu będą anonimowo wskazywać osoby, które powinny opuscić program

23:00 "Big Brother - Extra"
Wydanie dla widzów dorosłych: nowe, nie nadawane w relacjach na żywo emitowanych o 18:30 ani w podsumowaniach ostatnich 24 godzin, relacje z Domu Wielkiego Brata

w niedziele:

17:00 "Big Brother - Omnibus"
Przegląd najciekawszych, najzabawniejszych i najbardziej dramatycznych wydarzeń minionego tygodnia w Domu Wielkiego Brata

20:00 "Big Brother - Ring"
Emitowany na żywo program, w którym będzie można zobaczyć, kto zostanie zmuszony do opuszczenia programu. Dodatkowa atrakcja to wizyta w studio znanych gosci

Toni

Czyli jednak w sobotę Big Brother nie będzie emitowany. A szkoda bo wydanie sobotnie o godz 22:00 było bardzo fajnie dopasowane czasowo biorać pod uwagę że to sobota a tu klops.Szkoda bo wolałbym sobotnie wydanie niz ten "Omnibus" w niedzielę,ale w sumie ten kto będzie sledził Big Brother tylko w tv ma okazje zobaczyć tego czego nie miał okazji zobaczyć w tygodniu.

Pudelek

A ja uważam, że co za duzo to niezdrowo. Myslę, że trzy wejscia dziennie to nawet za dużo! Aż tyle czasu nie przeznaczę na ten program.
Mi osobiscie podobałby się jeszcze pomysł Big Brother Family & Friends gdzie byłyby wywiady z byłymi uczestnikami oraz rodzinami i znajomymi aktualnych mieszkańców domu Wielkiego Brata komentującymi wydarzenia.

voytasss

eee to rodzina i przyjaciele byly po pierwszej edycji ;p

w sumei fajne to bylo

:))

ja tez tyle czasu nie poswiece na ten program :) bo nie mam u siebie TV4 zatem bede chodzil do babci ogladac ;p mam nadzieje ze ktos z internautów fanów bedzie nagrywal WB na dysk ;p

^^
mi brakuje tylko tutaj jednego :) tego co jest w BB Niemcy na samym pocztaku kazdej nowej edycji sa wspomneinia wszystkich poprzednich ...

no zoabczymy moze w pierwsza niedziele przed rozpoczeciem bedzie takie cos...

jak myslicie czy TVN zezwoli TV4 pokazywac filmy z poprzednich edycji?

Toni

Sądząc po podtytule programu w niedzielę o godz.17:00 "Archiwum Wielkiego Brata" bedzie to własnie the best of z poprzednich 3ech edycji i fajnie.Wersja taka jak jest w Niemczech,że przed każdą nowo zaczynającą sie edycją jest takie przypomnienie uważam,że jest bardzo fajne. A co do programu "Rodzina i przyjaciele" mógłby być emitowany zamiast Omnibusa a nie dopiero po zakończeniu edycji jak to bywało w poprzednich 3ech edycjach.