[Niemcy] Big Brother 07

Zaczęty przez Femek, Pn, 05 Lut 2007, 23:41:36

Femek

Czy może ktos wie dlaczego w Niemczech wprowadziło się tylko 8 uczestników ? Bo ogladałem na rtl2 i troche sie dziwiłem ... :hmm:

podmark

Nie wiem, czym się kierowali producenci niemieckiej edycji, ale po tym, co dzisiaj usłyszałem to chyba była to orientacja seksualna. Otóż gej imieniem Leon spytał mieszkańców o ich orientację. Wszystkie trzy kobiety zgodnie stwierdziły, że są bi, natomiast o ile dobrze zrozumiałem, to na pięciu facetów aż trzech jest bi, ten czwarty Leon jest gejem, a piąty odmówił odpowiedzi (jednak patrząc na kolczyk w prawym uchu wszystko wskazuje, że też lubi chłopców). Czyżby producenci liczyli na orgię ??  :devil:

No i kilka słów o włoskiej edycji, której widziałem jeden odcinek. Nie znam języka i pewnie stąd wynikało całkowity brak załapania "o co loto". Znowu jest podział na biednych i bogatych. Bogaci mieszkają w domu BB, natomiast ci ubożsi żyją na jakims wysypisku smieci, albo na czyms do tej podobnym. Spią w starym autobusie, pokój zwierzeń mają w starym aucie. Ogólnie nic z tego nie łapię, ale Włosi jak zwykle robią cos bez ładu i składu - byle było show...

voytasss

nooo Leon jest gejem ja to samo słyszałem co mówi mój poprzednik...

do tego dzisiaj widziałem jak dwóch ziomów leżało na kanapie i dwuznacznie się obejmowało :)

Showmag

Niemcy: ruszył "Big Brother 7"

5 lutego w Niemczech wystartowała siódma edycja reality show "Big Brother". Po wielu tzw. "zmutowanych" wersjach programu, Niemcy doczekali się powrotu "Wielkiego Brata" w jego klasycznej formie.

W widowisku bierze udział 12 uczestników, a zasady programu pozostają wierne pierwotnym założeniom formatu. Reality show potrwa przez 148 dni, a finał odbędzie się 2 lipca. Zwycięzca otrzyma nagrodę w wysokosci 250 tysięcy euro.

Showmag

Niemcy: finał "Big Brother 7"
W poniedziałek, 2 lipca, po 148 dniach w Niemczech zakończyła się emisja siódmej edycji reality show "Big Brother". Po wielu tzw. "zmutowanych" wersjach reality show, Niemcy doczekali się powrotu "Wielkiego Brata" w jego klasycznej formie.

W trwającym od 5 lutego widowisku wzięło udział 17 uczestników, a zasady programu pozostały wierne pierwotnym założeniom formatu.

Zwycięzcą został 34-letni Michael, zdobywając 57,6% głosów i otrzymując nagrodę w wysokosci 250 tysięcy euro. W przyszłym roku w Niemczech zostanie zrealizowana ósma edycja "Wielkiego Brata".

Luxis

a jak dużą oglądalnosć ma BB w Niemczech, przypadkiem już sie tam nie nudzi..??

joker

też jestem ciekaw czy oglądalnosć skoczyła po powrocie klasycznej formy

podmark

Jaka tam klasyczna... Znowu wprowadzili jakies udziwnienia z tym polem bitwy... Miała być wersja klasyczna, a zrobili pół The Battle, pól nie wiadomo co.

Pudelek

A tak wogóle odnosnie niemieckiej edycji programu, to Frytka i Ken mają swoich nasladowców:
https://chlewik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1271&Itemid=64
Uwaga: Tylko dla widzow dorosłych  :los:

joker

nawet podobni, tylko u nas robili to bardziej "po Bożemu" :devil:

Luxis

tam jest hardcore :P hehe, w około 55 sekundzie łepek robi faci palcówe, a pod koniec słychac orgazmy tego faceta, beeekaaa  :los: ponoć on dymał tam kilka różnych dziewczyn, ale nie wiem czy to prawda czy nie...
z tego co pamiętam to Frytki miny były zajebiste :D heh

voytasss

ten koles to Norman a ona To Gina

ogladalem te edycje... On byl w niej zakochany a gdy on musial odejsc z BB do programu wszedl nowy koles z ktorym ona krecila...

potem ona z nim uprawiala sex i juz miala gdzies Normana...

przed finalem podczas programu na zywo zrobili im spotkanie Norman i Gina bo on mial nadzieje ze ona do niego wroci jednak ona mu powiedziala ze nie chce miec z nim nic do czynienia ;p

taka zwykla puszczalska :/

Toni

Ja bym ją puszczalską nie nazwał ale oke.Ale nie przepadałem za nią a już za Normanem to wogóle.Kompletnie on do Niej nie pasował.Tragicznie wyglądali.On taki ruchacz.Urodą nie grzeszył a takie pewne siebie to było WRR... :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

voytasss

loool ;p

no moze za mocno ja nazwalem :)

ale ona mega piekna nie byla tez

moze gdyby troche schudla ;p

nie pasowali do siebie bo on byl mniejszy od niej ^^

ja tam lubilem Franziskę I Sashę :D

Toni

Franziska i Sascha z BB 5? WOW! Bardziej lubiałem ją niż jego.Bywało że pod koniec Franziska mnie troszke denerwowała ale ogólnie patrzeć na całosć programu i jej pobytu w domu czyli 365 dni lubiałem ją najbardziej z wszystkich uczestników a było ich uhuhu... :zabek: BB 6 z początku mi się podobał bo całkiem co innego...oryginalnego.Ale potem mi się znudził.BB 7 bardzo mi się podobał.BB 8 sądzę że będzie też oke.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!