Jak Oni Śpiewają 2

Zaczęty przez Showmag, Śr, 09 Maj 2007, 13:18:34

podmark

Ale ostatniego w sensie ostatnio wyemitowanej edycji (czyli wiosennej), czy tego ostatniego sezonu programu, który będzie we wrzesniu ?

Bo o ile o edycję wiosenną się zgodzę, o tyle skład jesienny jest bardzo dobry i może przyciągnąć miliony :).

Exile

Skład JOS2 jest naprawdę swietny, w 1 sezonie też nie wszyscy byli swietnie rozpoznawalni (czyt. Urbańska) a jednak program okazał się hitem! Będę to oglądał!

Pudelek

Wystarczy ktos kto będzie spiewał podobnie do Herbus i rozrywka pierwsza klasa :los: !

chatiflatt

pierwsza edycja osiągnęła sukces bo była.. pierwsza :D Druga ma słabe zaplecze gwiazdorsie i zniknie w cieniu TzG6. Na bank :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

brzezina - nie załamuj mnie. "Show!time" też był pierwszy i jakos sukcesu nie odniósł. Poza tym jest wiele innych programów, które znikają po pierwszej edycji.

Sukces "Jak Oni spiewają" to przede wszystkim zasługa olbrzymiej kampanii reklamowej (jeszcze nigdy wczesniej nie było tak dużo zapowiedzi jakiego programu na Polsacie). A gwiazdy uczestniczące w projekcie to dalszy plan :). TVN udowodnił, że mimo braku gwiazd w programie z gwiazdami można osiągnąć wysoką oglądalnosć. Polsat ma szansę osiągnąć kolejny sukces, ale trzeba program jeszcze reklamować, a nie tylko opierać się na jego renomie (w końcu dobry show i znana nazwa).

chatiflatt

może i tak.
ale ja nie znam Kasi Sowińskiej czy Kasi Zielińskiej, Mroczkow nie odróżniam i mam ich dosć, Tolak-jaka to gwiazda?? itd itp.....

masz racje, musza włożyć spoooooooory wkład w reklamę
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Cytat: brzezina2103Druga ma słabe zaplecze gwiazdorsie i zniknie w cieniu TzG6. Na bank  
nie zniknie, bo jest innego dnia nadawana

Cytat: podmark(jeszcze nigdy wczesniej nie było tak dużo zapowiedzi jakiego programu na Polsacie).
a Bar czy Idol? były bardziej promowany wg. mnie...

Pudelek

Już pojawiły sie zapowiedzi programu z uczestnikami. Do tej pory widziałem Krawczyka jako gwiazdę disco polo i Olę Woźniak jako Britney.

chatiflatt

Liszowska jako Shakira
jakas tam Swinska jako cus XD
Barbara Weston

voytasss

oo kurde mam nadzieje ze ta edycja bedzie tak fajna jak pierwsza :)

w ogole niektore gwiazdy sa spoko ale niektorych to nawet nie znam ; D

PS. Wie ktos kiedy plyta Agnieszki bedzie?

podmark

Najbardziej zaskoczyła mnie wiadomosć, że w programie zobaczymy ... Kasię Sowińską. No cóż - Polsat nie miał jak znaleźć gwiazdy serialowej (a tego wymaga format SS), więc wzięli kogos z łapanki. Tylko trochę tak dziwnie będzie się oglądać rywalizację 12 aktorów i jednej modelki  :kreci:

chatiflatt

fajnie to ująłes:  r y w a l i z a c j a  :D
Barbara Weston

Luxis

Cytat: PudelekJuż pojawiły sie zapowiedzi programu z uczestnikami.
chyba dopiero...
ale co prawda te zapowiedzi są bardzo fajne, napawdę mi sie podobają i zachęcają do oglądania :]
Cytat: voytasssw ogole niektore gwiazdy sa spoko ale niektorych to nawet nie znam ; D
witaj w klubie, też kilku nawet nie znam, hehe
Cytat: voytasssPS. Wie ktos kiedy plyta Agnieszki bedzie?
w listopadzie (pomaga jej przy realizacji płyty nawet Robert z Various Manx)
Cytat: podmark... Kasię Sowińską. No cóż
no co Ty, zagrała jedną rólkę epizodyczną w jednym serialu, cos mi swita w głowie :devil: hehe

Pudelek

Luxis a Ty te zapowiedzi chciałbys oglądać już dwa miesiące wczesniej?!

Kasia Sowińska prowadzi fajny program w MTV, w którym puszczane są ciekawe filmiki z różnych portali. Fajne ciuszki prezentuje :P.
Myslę, że będzie Edytą Herbus (ta też w MTV brylowała) drugiej edycji ale napewno jej nie przebije  :los: .

Luxis

Cytat: PudelekLuxis a Ty te zapowiedzi chciałbys oglądać już dwa miesiące wczesniej?!
nie, ale miesiąc wczesniej wypadałoby się zacząć promować