Survivor 15: China

Zaczęty przez Showmag, Śr, 18 Kwi 2007, 15:26:44

omiii

Ja jak go zobaczyłem pomyslałem że to jakis pimp a po przeczytaniu opisu tylko się upewniłem  Todd Mam nadzieje że długo nie zagrzejesz miejsca w programie  :ufo:

Piotr_K

Eee tam.. jesli będzie miał swietną strategię oraz fajny charakter niech sobie gra jak najdłużej. Zobaczymy :)

Cytat: omiiiJa jak go zobaczyłem pomyslałem że to jakis pimp

to samo powiedziała moja siostra  :)
Pozdrawiam!

Exile

Todd wydaje się być nową mutacją Roba Cesternino z Amazonii. Taki miły smieszek. Czekał 8 lat, żeby w końcu wziąć udział w grze, będę mu kibicował.
Możecie mi powiedzieć kto tak nałogowo czyta Biblię? Wspomniała o tym moja ukochana Courtney, gdy mówiła jak to slicznie klnie... :los: :D

wookash94

Ja za najciekawsza osobe w tej edycjii uwazam Ashley. Nie wiem jak sobie poradzi na wyspie, ale bardzo ciekawie sie zaprezentowala. :D

omiii

Jak dla mnie za dużo jest dziewczyn wziętych z okładek playboya . To program o przetrwaniu w ciężkich dla człowieka warunkach walka z głodem bólem..A podejrzewam że wieelkie implanty nic w tym im nie pomogą :zabek:

Piotr_K

Cytat: ExileMożecie mi powiedzieć kto tak nałogowo czyta Biblię?

Po wypowiedzi Courtney w tym zbiorowym filmiku pojawia się osoba czytająca Biblię - Leslie . Ona jest chrzescijanką. Pewnie będą różne rozterki "okłamałam człowieka.. co ja tu robię ?! ( i płacz :D )"

Todd zapewne jest własnie takim Robem. Wchłonął zasady programu jak gąbka. Więc "outwit outplay outlast" wyjdzie mu bez problemu. :)
Pozdrawiam!

Ps. Todd czekał 8 lat.. a co powiesz na Leslie która wysyłała swoje nagrania do CBS 11 razy.. :D

Exile

Cytat: Piotr_K
Cytat: Exile
Ps. Todd czekał 8 lat.. a co powiesz na Leslie która wysyłała swoje nagrania do CBS 11 razy.. :D
Ok, Ale Todd jako 14-latek nie mógł się zgłosić :P
A w historii programu było już wielu wierzących...
Zastanawia mnie, że w każdej z ostatnich edycji musi się pojawić grubsza murzynka - Cirie w Panamie, Sundra w Cook Islands czy Cassandra w Fiji, a teraz Sharea  :hmm:

omiii

Cytat: ExileZastanawia mnie, że w każdej z ostatnich edycji musi się pojawić grubsza murzynka - Cirie w Panamie, Sundra w Cook Islands czy Cassandra w Fiji, a teraz Sharea  

Excuse me - Sundra nie była gruba podobnie jak Rebecca czy Stephannie z Cook Islands , A co do Leslie nie spisywał bym jej na straty V też głęboko wierzy a regułę outwit outplay outlast opanowała najlepiej z uczestników S Marquesas

Piotr_K

Cytat: omiii
Excuse me - Sundra nie była gruba
i nie była murzynką :D

Todd był fanem od 16 roku życia - tak mówi :) (wybacz że Cię  poprawiam.. zresztą, czy to ważne?  ;) )

Też wydaje mi się ciekawy. Zapewne zajdzie dosć daleko. Fajny ma akcent i żwawo mówi :D
Pozdrawiam!

Exile

Cytat: Piotr_K
Cytat: omiii
Excuse me - Sundra nie była gruba
i nie była murzynką :D
Sorka, to jak znalazła się w szczepie Hiki? Ok, była afro-amerykanką :D :los:

Co do Todda, to 16 czy 14 - mała różnica, w każdym razie chodak czekał na to i w końcu marzenia się spełniły :)

Piotr_K

To ja przepraszam. Pomieszało mi się wszystko i pomyslałem o Sundrze z wysp Perłowych :D

"Todd Herzog is an openly gay Mormon " Mam nadzieję że nie jest tak nachalny jak Mormonowie w Warszawie którzy nawracają ludzi :D

heh, już się nie mogę dczekać :)
Pozdrawiam!

omiii

ten cały Todd już mi uszami wychodzi :P w żadnym stopniu nie wzbudził mojego zainteresowania i cos mi się wydaje że do Roba C to mu jeszcze daleko  ;]

podmark

Cytat: omiiiten cały Todd już mi uszami wychodzi :P

Zastanów się co piszesz ! Program nawet się nie rozpoczął, a ktos już Ci "uszami wychodzi". Gdzie w tym jakis sens ? Poczekaj do pierwszego odcinka i dopiero potem oceniaj, czy ktos jest lepszy od kogos z poprzedniej edycji, czy też nie.

omiii

Cytat: podmarkZastanów się co piszesz ! Program nawet się nie rozpoczął, a ktos już Ci "uszami wychodzi". Gdzie w tym jakis sens ? Poczekaj do pierwszego odcinka i dopiero potem oceniaj, czy ktos jest lepszy od kogos z poprzedniej edycji, czy też nie.

:D Drogi Podmarku
zauważ że niektórym osobom wystarczy jedno zdanie jeden gest żeby powiedzieć cokolwiek o danej osobie. Ja widząc jego przedstawienie przed kamerą i czytając o nim w zakładce "personality"moge już troche powiedzieć.. Jeżeli dla Ciebie to jest za mało żeby okreslić cos o charakterze Todda to serdecznie Ci współczuje

Zapraszam do dalszego bezpodstawnego krytykowania moich postów
Keep your feelings

Pudelek

Jasne, że każdego choćby po wyglądzie lub krótkiej wypowiedzi na byle jaki temat można już oceniać. Ale jak trafne będą takie oceny?
Dobrze wytypujemy pojedyńcze cechy ale to nie daje obiektywnego obrazu danej osoby.

Ja współczuje ludziom których napotkałes w życiu i których oceniłes tylko na podstawie jakiejs ich wybranej cechy.
A na końcu współczuje Tobie bo oceniając tak innych można się przejechać i to bardzo!