Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

joker

FK: a ktory z nich to Ty? To jeszcze nie ma wybranej ostatecznej 12?

Showmag

Cytat: FKMedia to władza. A któż z nas nie chcialaby mieć władzy..? SERDECZNOSCI :)

bardzo mi przykro, że wyprowadzam z błędu, ale ta władza z całą pewnoscią nie tkwi w rękach uczestnikow a realizatorow - to od nich zalezy co zostanie pokazane widzom i w jaki sposob zostanie to pokazane ;]

FK

Nie o to mi chodziło.... Władza w sensie ilosci osób na uczestnika spoglądających! Każdy z 40-stki chciałby tam być. To wszystko. Realizatorzy..? Z całą pewnoscią tak, ale trzeba mieć zdrowy dystans do tego co i jak pokażą. Czyż nie..? Samo uczestnictwo daje władzę - jak zwał, tak zwał - ale przewagę na pewno. Pozdrawiam Aaragorn :)

marco

ciao Luxis :-) nic nie pisalem bo bylem na wakacjach i tak naprawde nie wiem co moglbym pisac. Trafilem do połfinalowego castingu przez przepadek i tam sie skonczyla moja przygoda, więc w tej chwili jestem tylko widzem :-)

FK

Cóż... Czy to takie ważne, która z tych osób, to ja..? Powiem tak: kobieta, chyba najstarsza z tego całego towarzystwa... Wasze spostrzeżenia i opinie sa dla mnie ważne. To wszystko (...) Pozdrawiam - FK.

joker

Aaaa już zaczaiłem, która to Ty, trochę nick na forum mi podpowiedział :D
hym... co by tu powiedzieć... z tego krótkiego filmiku i tylko jednego zdania, które można w nim usłyszeć wydajesz się osobą z twardym charakterem, która wie czego chce i do tego dąży (po trupach to może trochę za mocne słowo). Piszesz, że jestes najstarsza - zazwyczaj w programie pojawiają się osoby w najróżniejszym wieku, więc trzymam kciuki ;)
Marco, nic nie wspominałes o Kasi :podejrzliwy:

marco

z kasią juz nie jestem i to jedyna informacja którą mogę dać, żeby szanować jej prywatnosć...niech sama decyduje co o sobie powiedziec i pokazać i co nie :-)

FK

Nooo... Nareszcie... Nick mówi wszystko...! Cóż - twarda? Chyba d...a, bo jak się ma miękkie serce, to te częsć ciała trzeba miec twardą (...) Ogólnie fajna przygoda. Nigdy po trupach - pamiętaj. Kibicuję finałowej dwunastce!!!

Toni

40tka jest oryginalna,lecz wogóle nie kontrastowa.Wszyscy jakby tacy sami.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

ixa86

ani wlasnie wszyscy tacy sami sie zdają - taka zlewająca się masa :P

chatiflatt

hmm...
jedna z osob majacych szanse dostac sie do BB4 skrywa pewna tajemnice. tzn, swego czasu bylo o tym glosno, natomiast osoba ta glosno wypowiadala sie na ten temat. chcialbym, by ta osoba przeszla do 12, wiec nie zdradze wam, o kogo i o co chodzi. choc pewnie wielu z was sie domysli.
albo organizatorzy szykuja dla nas cos extra [psychiczna jatka uczestnikow, kiedy prawda wyjdzie na jaw], albo sami o niczym nie wiedza - w co nie wierze.

[FK - nie rozgłaszaj tych informacji ;> ]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Cytat: brzezina2103hmm...
jedna z osob majacych szanse dostac sie do BB4 skrywa pewna tajemnice. tzn, swego czasu bylo o tym glosno

o jejku. Teraz to mi tylko na mysl przychodzi Dominika Hebdowska. My się nie musimy domyslać - to nasza forumowa koleżanka. Jej nick to donia :D

chatiflatt

wow,,, ok, skoro wsjo jasno :D

rzeczywiscie chodzilo mi o ta dziewczyne. Kibicuje jej, bo ogladalem poprzednie reality z jej udzialem, no i dlatego ze otwarcie mowi o sobie, nie ukrywa tego. Donia - do przodu! ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

brzezina2103 - jakos nie przypominam sobie, żebym cokolwiek na forum wspominała o Doni. Zaczęłas temat i piszesz do mnie: "nie rozgłaszaj tych informacji". Kompletnie nie rozumiem (...) Dominikę poznałam na castingu, jest spoko babką i nie rozumiem, dlaczego robisz taki sztuczny tłum wokół Jej osoby. Zresztą - jak wspomniał podmark - Dominika jest forumową, znaną istotką.

Tom Kruz

Dla wiernego widza tv4 ''psychiczna jatka uczestników'' z powodu przeszłosci Doni będzie tylko .... odgrzewanymi kotletami (skoro ma być elegancko to napiszę - powrotem do przeszłosci), bo o ile dobrze pamiętam ''Gladiatorzy'' byli pokazywani własnie na antenie tej stacji. Dlatego wolę, aby uczestnikami byli w 100 % nowi ludzie, ze wskazaniem na ładne dziewczyny :P.