Casting na prowadzących

Zaczęty przez Showmag, Cz, 31 Maj 2007, 16:09:59

podmark

A czy to ważne, kogo ja sobie wyobrażam ? Nie mam przed oczami dokładnej listy pretendentów do roli prowadzących - tylko w takiej sytuacji mógłbym podzielić osoby, które moim zdaniem by sobie poradziły na tym miejscu, a które się w ogóle nie nadają.

Osobiscie moim marzeniem byłoby zobaczyć Martynę Wojciechowską, choć wiem, że to nierealne: TVN jej nie wypusci (choć od kilka lat nie ma żadnego znaczącego programu), a poza tym ma dosć obciążającą pracę redaktor naczelnej w NG.

Toni

Nie jest to ważne,ale skoro piszesz że nie wyobrażasz sobie...to zapytałem a kogo wyobrażasz w takim razie.Martyna marzenie nierealne masz rację.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

A może jednak Krzysztof Ibisz? Jesienia bedzie prowadził tylko "Jak oni spiewają 2". Więc będzie miał wystarczająco dużo czasu na Big Brothera. A wogóle ma duże doswiadczenie w prowadzeniu codziennych reality (Baru).
Osobiscie wolałbym kogos innego. . .

podmark

zostawienie Ibisza w jednym programie to było zamierzenie Niny Terentiew. Ona chce z niego zrobić Urbańskiego Polsatu, tyle, że Urbański się jeszcze nie przejadł, a Ibisz tak...

Ja myslę, że mogą mieć podkupionego kogos z konkurencji. Czyżby moje marzenie o Martynie się spełniło ? :). Raczej nie, ale marzyć wolno.

Pudelek

Nie wydaje mi się, żeby to był ktos naprawdę znany. Myslę, że może to być Maciek Rock albo Gulczas z Klaudiuszem oraz Frytką zamiast Martyny :los:.

podmark

Maciek Rock jest twarzą ( :los: ) Polsatu. Co prawda prowadzi tylko "Się kręci", ale Terentiew kompletuje swoją armię i wątpię, by pozwoliła komukolwiek przejsć do konkurencji. Mimo bliskiej współpracy programowej Polsatu i Czwórki (bo tak teraz trzeba nazywać TV 4) to jednak konkurencja. A cos musi być na rzeczy, skoro nie chcą zdradzić, kto będzie moderatorem widowiska. Stąd moje przypuszczenia, że ci prowadzący są zatrudnieni w konkurencyjnej telewizji i tu nagle będzie surprise i "BB 4.1" :P

joker

Jak by nie patrzył Ibisza wypożyczyli na 6 edycję Baru, ale jego bym już wykluczył - nie pasuje mi do "uroczej pary" :devil:
A może to będzie Orleański? W końcu to jest czołowy prowadzący czwórki :hmm:

podmark

Cytat: jokerJak by nie patrzył Ibisza wypożyczyli na 6 edycję Baru

Tylko, że wtedy nie było jeszcze w Polsacie carycy Terentiew, która obecnie rządzi całą stacją  :devil:

Co do Orleańskiego, to wątpię - co prawda nie będzie miał on już do prowadzenia "Lingo", ale zostanie mu "Galileo", a poza tym Czwórka postawi na niego, ale w dziedzinie teleturnieju (w końcu mogliby znaleźć dla niego cos dobrego).

Prowadzącymi BB 4.1 w moim przekonaniu będą osoby niezwiązane wczesniej w telewizyjną Czwórką.

Toni

Ruszyło już odliczanie na stronie bb4.tivi.pl

joker

U mnie w rankingu kobiet na 1 miejscu oczywiscie Wojciechowska, ale tuż za nią (marzy mi się) Beata Sadowska :love: W TVP zawsze dostają się jej jakies marne programy do prowadzenia, to była by okazja, żeby się trochę wybiła.

Toni

Dla mnie prowadzącymi cool byłby Kuba Wojewódzki i Kazimiera Szczuka,bądź Fiolka Najdenowicz z Cejrowskim (pomimo że go nie znoszę) to uważam że byłby dobry w roli prowadzącego.

podmark

Beata Sadowska jest okropna  :vomit: Poza tym, czy dostawała marne programy ? Nie wiem, uważam, że "On i ona. Wojna płci" było wielkim przedsięwzięciem, jak na jej osobę. Poza tym ona jako prowadząca odpada - już ćwiczy do "Gwiazdy tańczą na lodzie". Ale to bardzo dobrze  :prosi:

Pudelek

No nie wiem, czy ktos taki może się wybić na Big Brotherze.  Ona bardziej nadaje się do programów publicystycznych. Według mnie nie mamy co liczyć na jakies słynne nazwisko zwłaszcza z TVP. Panie: Dowbor, Fajkowska i Torbicka odpadają, pomimo że teraz mają podobno jakies problemy z pracą.

Luxis

A jak sobie wyobrażacie w tej roli Agate Młynarską? Dla mnie nie było by to najlepsze rozwiązanie, ale jest prawdopodobne...

podmark

Prawdopodobne ? Absolutnie nie. Młynarska jest twarzą Polsatu i podobnie, jak w przypadku Ibisza jest jedną z najcenniejszych dworek na dworze carycy Terentiew, która jej nie wypusci spod swoich skrzydeł.

Zresztą Agata Młynarska poprowadzi "Dzień Kangura" :)