Kawaler do wzięcia

Zaczęty przez Luxis, Nd, 15 Maj 2005, 00:48:00

Luxis

jak myslicie, bedzie 2. edycja Kawalera Do Wzięcia, albo pierwsza Panny Do Wzięcia w Polsce? Bo z tego co wiem, to ten program miał dosć dobrą oglądalnosć powyżej 3 300 000. A nic sie nie zapowiada...

Pudelek

Z tego co pamiętam to "Kawaler do wzięcia" nie był takim hitem jak spodziwał się TVN.  Dlatego raczej wątpliwa jest 2edycja. Ale może "Panna do wzięcia"... Z tego co wiem to w Niemczech była taka edycja.
Z drugiej strony myslę, że "Kawaler..." jest lepszy od "Panny..." bo kobiety są waleczniejsze jeżeli na horyzoncie pojawi się ciekawy mężczyzna. Zresztą było pokazane jak niektóre panie mogą się mocno nie lubić.
A co gdyby pojawiła się polska edycja "Wszystko o Miriam"?

Showmag

nic sie nie zapowiada i cale szczescie. toz te programy milosne w ogole w polsce nie odnosza sukcesu i sa wyjatkowo badziewne (trzy serca, kawaler, tylko milosc).. jedynie randka w ciemno jest wałkowana to znudzenia, a to przeciez i tak jest najgorszy z tego typu programow. a o Miriam to mozna pogadac w odpowiednim temacie..

Kasia^^

jednym słowem kicz i tandeta...jak dla mnie :yeah: jak to oglądałam to takie to było żałosne i te panny co by zaraz sobie wlosy powyrywały...bleeeh

podmark

Adminie! "Randka w ciemno" ma być emitowana tylko do wakacji. Póżniej ma ją zastąpić talk show "Idealna para", czyli też o miłosci  :buzz:  "Panna do wzięcia" mogłabybyć ciekawym programem. Widziałem fragmenty niemieckiej edycji. Faceci walczyli o nią, jak głupi...

/ps/

Dla mnie był to sredni program, moze lepszy by były te " PAnny .......". Ale raczej ich nie będzie.

podmark

Szczerze to szkoda by było, gdyby skończyło się tylko na jednej edycji. Oglądalismy chociaż walkę kobiet o faceta. Ale Maja z Izą były siwetne. :prosi:

Pudelek

Cytat: podmarkSzczerze to szkoda by było, gdyby skończyło się tylko na jednej edycji. Oglądalismy chociaż walkę kobiet o faceta. Ale Maja z Izą były siwetne. :prosi:

Między Mają i Izą była walka związana z nienawiscią do siebie. Jak między paroma innymi pannami. Prawdziwa walka o faceta była między Izą Miką (brunetką) a Justyną (brunetką). Myslałem, że wygra Joanna Wybacz bo gdzie dwie się biją :boks:  tam trzecia korzysta  :yeah: .

szymoncz

No programik moze jeszcze raz poleciec, by ni9e zaszkodzilo :-)

lukasz900

Nie oglądałem wiec trudno mi powiedzieć... ale podobno nie byl ulubionym programem widzów tvn-u wiec chyba 2 edycji nie bedzie

alexander

Ten Bartek byl smieszny wyrzucil jedna kobiete pozniej przed finalem wrocila i znow ja wyrzucil hhahahaha

podmark

Powtórki "Kawalera..." bedą od 17 czerwca na TVN Siedem, w piątki o 22:00

Showmag

Powtórki "Kawalera do wzięcia" w TVNsiedem
Wtorek, 07.06.2005, 00:33

Już od 17 czerwca na antenie TVNsiedem będzie można sledzić powtórki reality show "Kawaler do wzięcia", który miał swoją premierę jesienią 2003 roku w TVN. Program będzie można oglądać w każdy piątek o 22:10. "Kawaler do wzięcia" to pochodzący z USA format, który osiągnął olbrzymi sukces na rynkach amerykańskim, włoskim i francuskim. Oryginalny tytuł reality show to "The Bachelor". Główny bohater ma za zadanie sposród 25 kandydatek wybrać kobietę, która go zafascynuje i z którą, być może, będzie chciał związać swoją przyszłosć. Polska edycja "Kawalera" została zrealizowana w egzotycznej scenerii Republiki Południowej Afryki. Program prowadzi Krzysztof Banaszyk, aktor teatralny i filmowy. Warto wspomnieć, że w reality show występują między innymi: Maja Kotarska, Iza Grodecka i Ramona Snarska, które póniej wzięły udział w czwartej edycji "Baru".

[showmag.info]

limak86

Fajnie, że będzie powtórka :) Mnie się ten program podobał. Ładnie zrobiony reality-show. Poza tym te pejzaże i muzyka... Miodzio :) Może ktos ma soundtrack / score z tego programu ? :)

Pudelek

Cieszę się podwójnie. Nie tylko z powtórki, ale również z godziny emisji. Poprzednim razem TVN  powtarzał "Kawalera do wzięcia" w srody przed 1 w nocy :szok: !

Ps. Z góry bym prosił jeszcze o jakies pliki filmowe z "Kawalera..."

[ Dodano: Pią 17 Cze, 2005 15:11 ]
To już dzisiaj! Nareszcie.