Zakochaj mnie

Zaczęty przez Showmag, So, 04 Lis 2006, 00:57:05

Showmag

Randkowy reality show w TVN Siedem
W listopadzie na antenie TVN Siedem pojawi się nowy, randkowy reality show "Zakochaj mnie".

Program będzie produkowany wspólnie z serwisem internetowym Sympatia.pl. W każdym z godzinnych odcinków, główny bohater wybierze partnera lub partnerkę sposród pięciu osób. Uczestnicy widowiska zostaną wyłonieni za posrednictwem serwisu Sympatia.pl. Reality show będzie można oglądać od 11 listopada, w każdą sobotę o godzinie 19:10.

[Press.pl]

Showmag

Powrót "Zakochaj mnie" / 23.03.2007
W tym tygodniu TVNSiedem rozpocznie emisję kolejnej edycji randkowego programu "Zakochaj mnie". Realizowany we współpracy z portalem Sympatia.pl format będzie emitowany od najbliższej soboty.

Projekt zadebiutował na antenie stacji 11 listopada 2006 roku.  Szesć wyemitowanych w ubiegłym roku odcinków obejrzało według danych AGB Nielsen Media Research srednio 128 tysięcy widzów, dając kanałowi zaledwie 0,88% udziału w rynku. W komercyjne grupie docelowej 16-49 udziały wyniosły 1,38%.

Pomimo nienajlepszych wyników, kanał zdecydował się na kontynuację programu. Format w nowej odsłonie został skrócony do 25 minut i przeniesiony na 18:35 (poprzednio był emitowany o 19:10). Zaplanowano pięć nowych epizodów (z czego cztery zostały już wyprodukowane). Realizacja kolejnych wydań w tym sezonie nie jest jednak wykluczona.

"Zakochaj mnie" to program rozrywkowy, w którym samotne osoby wybierają wymarzonego partnera sposród czterech prezentowanych im kandydatur. W zabawie mogą uczestniczyć osoby posiadające profil w serwisie Sympatia.pl.

[Wirtualne Media]

ixa86

Program nie wypalil chociaż pomysl nie był taki zły- ale tvn7 oglądalnosć ma jaką ma i poza tym nie był w ogóle rozreklamowany. więc wyszlo jak wyszlo.

Luxis

tak szczerze to nie obejrzałem nawet jednego odcinka... zapomniałem :P

ixa86

do niedawna na stronce tego programu mozna bylo oglądać odcinki. ale nie wiem czy ta stronka w ogóle jeszce istnieje :P

Pudelek

Natrafiłem ostatnio na jeden odcinek. Facet tyrał wszystkie kandydatki, że takie płytkie są (bo miały dużo kosmetyków w domu). A sam inteligencją sie nie popisał. Do tego był strasznie sztywny.
Już bardziej mi się podobał ten program na Polsacie o ludziach, którzy szukają internetowych przygód na siłę.