Survivor 04: Marquesas

Zaczęty przez Showmag, Pt, 18 Mar 2005, 01:11:05

omiii

Moim zdaniem V wzięła Neleh do finału bo miała większe szanse na wygraną . Pomyslcie sobie na ławce Jury tylko jedna osoba była ze starej ekipy Maraamu a reszta z Rotu .V i tak miała małe szanse ale głupie odp Nelehi zadecydowały ze to Vee została sole Survivorem . Uważam że z Kathy Vecepia nie mała by żadnych szans na zwycięstwo

Exile

Gdyby Jeff nie wyskoczył z tym ciągnięciem kamieni, to Paschal byłby Ocalałym, taki dobry i kochany ojczulek, nikogo nie zdradził, z nikim nie miał na pieńku :)

Pudelek

Cytat: omiiiMoim zdaniem V wzięła Neleh do finału bo miała większe szanse na wygraną ...

A to nie Neleh'a wzieła V. do finału po tym jak sie dogadaly podczas konkurencji finałowej?

omiii

Cytat: Pikachu
Cytat: omiiiMoim zdaniem V wzięła Neleh do finału bo miała większe szanse na wygraną ...

A to nie Neleh'a wzieła V. do finału po tym jak sie dogadaly podczas konkurencji finałowej?[/quote

Tak ale jeżeli oglądałes ten odcinek to zapewne wiesz że one się umówiły Vee nie straciła panowania nad sobą w konkursie tylko dobrowolnie zrezygnowała - w ten sposób umówiła się z Neleh żeby ta wycieła Kathy , a co za tym idzie Vee nie chciała być w finale z Kathy bo by z nią przegrała Natomiast z Neleh miała większe szanse Co ostatecznie doprowadziło ze wygrała własnie Vecepia

Pudelek

Ja akurat się cieszę, że to on wtedy wyleciał.
Po pierwsze: najmniej go z całej finałowej czwórki lubiłem.
Po drugie: nie należal do uczestników, którzy jakos specjalnie zasługiwali na wygraną.
Po trzecie: dzięki temu że odpadł, w półfinale układ nie był taki oczywisty i możliwy był taki zwrot akcji.

omiii

a  co myslicie o Zoe ? wg mnie to jedna z najbardziej bezczelnych kłamców na Markizach Jak była w Rotu nie wychylała się . Ale po odejsciu Johna automatycznie zerwała sojusz z Generałem i Tammy a zaczęła plesć naszyjniki dla Vee Neleh Seana Paschala i Kathy . Co za tupet  :plask:

Korot7

Brzydka i fałszywa. Mi za to wydaje sie że sie wychylała w Rotu bo byla w miare pracowita. Ja tam lubiłem Tammy bo miała godnosć i byla silna psychicznie i fizycznie.

omiii

Tammy ja też lubiłem nie moge powiedzieć ale grała ostro

Korot7

O to chodzi:) Według mnie była całkowitym odwrotem Neleh ktora 3mała sie cały czas sojuszu z Paschal;em i robiła za niewiniątko. Z reszta Paschal tez sie nie wyroznial. Czekali czekali i nigdy nie byli do odstrzału<no tylko neleh w koncowce>

omiii

gdyby nie ten konkurs o immunitet po odejsciu boston Roba chyba by nigdy nie otworzyli oczu, Neleh i Paschal zawdzieczaja uczestnictwo w F4 V Seanowi i Kathy

Korot7

tak zgadzam sie. Ale zawdzięczają nie Seanowi i Vee tylko Kathy która jakby podjęła sie budowania tego sojuszu.

neleh

Vecepia to najgorsza zwyciężczyni w historii tego programu. Chrzescijanka która uwielba wbijać ludziom nóż w plecy.

omiii

Vee nie jest jeszcze taka zła byli gorsi Brian ..

Korot7

Racja ale Vee była okropna na pewno gorsza od neleh tylko neleh tak jakby zdradziła całe Rotu i pewnie dlatego sie mscili.

omiii

Neleh ? Ja nie wiem jak ona się dostała tacy ludzie nie wykazujący się niczym odpadają jeszcze przed połączeniem plemion