Kłamca

Zaczęty przez boss01, Pn, 25 Lip 2005, 16:22:10

Crash

Ten program był bardzo kiepski i bez sensu.
Nudny, mało interesujacy.
Dobrze, ze go zdjeli.

A co do "Co z ta polska" to wole szklo kontaktowe na TVN24. Ogólnie wole TVN i TVN24 niz polsat.

Na TVN Był: Agent, BB, Ekspedycja i inne, a na Polsacie tylko Te Dwa Swiaty, Amazonki, Gladiatorzy, łysi i Blondynki i Bar.

Mozna to przyrównac do Disco Polo i Dobry Rock. Zgadnijcie ktory kanał [polsat/TVN] Jest tym disco polowym ...:P

podmark

Ja myslałem, że ten program w Holandii miał więcej edycji, a jak się okazuje było zrealizowanych tyl;ko 8 odcinków. To pewnie przez to, że tam wywołało to bardzo wielkie kontrowersje, a tak naprawdę wiele szumu o nic  :gwizd:  Daje fotki z holenderskiej edycji.

No, ale to studyjko to ładniejsze mieli  :buzz:  :kreci:

Pudelek

Na TV4 w piątki po 22 będzie nadawany program "Kłamca"!  :)
Niestety z tego co widziałem po zapowiedzi, to będą to oczywiscie stare odcinki emitowane na Polsacie :( .
Ciąg dalszy wymiany Polsatu i TV4...

Luxis

I dzis juz leci powtórka, chętnie sobie to obejrze, bo to lubiałem. Admin, możesz nagrać kiedys końcówke odcinka, albo jakąs jego częsć... ?

Luxis

Admin i nieodpisałes mi na posta wyżej  

Po przeanalizowaniu po raz kolejny Kłamcy w powtórkach na TV4, teraz widzę, żę ten program jest nie do końca dopracowany... ale ogólnie może być... np. byłem bardzo zaskoczony, kiedy w odcinku z piątku taki jeden stary okazał się tytółowym Kłamcom, a grał perfekt, i nikt się nie skapnął aż do końca... cool - teraz tak se mysle, że jest to troche podobne do Agenta, ale tylko w tym, że niewiedzą do końca kto jest agentem w Agencie, a kto jest kłamcą w Kłamcy... ;P

Showmag

nagrywać nie muszę, bo odcinki mam zgrane jeszcze z czasów, kiedy program był emitowany w Polsacie.
sprecyzuj słowo "jakas", bo nie bardzo wiem czego oczekujesz.

Luxis

chodzi mi o końcówkę jak ujawniają się Kłamcy...

Showmag

moze kiedys cos zamieszczę. poki co, wciaz istnieje oficjalna strona programu: www.endemol-neovision.pl/klamca/
jest  tam klip z dosć kontrowersyjnego udzału >katolika< w Kłamcy

Luxis

no już to widziałem, ale to tylko wypowied 30 sekundowa..

Pudelek

Cytat: Adminmoze kiedys cos zamieszczę. poki co, wciaz istnieje oficjalna strona programu: www.endemol-neovision.pl/klamca/
jest  tam klip z dosć kontrowersyjnego udzału >katolika< w Kłamcy

To był najlepszy odcinek ukazujący nagą prawdę. Ten Katolik ani przez chwilę nie myslał o wartoscich, które rzekomo wyznaje.

Luxis

Wiecie co, tak sobie mysle, że ten program z założenia chyba jest zdeczko podobny do byłego programu Kazi Szczuki, a mianowicie Najsłabszego Ogniwa, ten program miał też pokazać oblicza ludzi w nim wystepujących, zazwyczaj te złe...

Kryla

niom ja tego wolge nie ogladam nudy ten program teraz chyba bodajrze go powtarazaja na tv4 le kiszka wielka jest z tego programu pozdro

podmark

A ja tam oglądam powtórki. Ba - czekam na nie z niecierpliwoscią. Ja tam lubię ten program.

omiii

Ja osobiscie to lubiłem ten program ,był bardzo kontrowersyjny ale trzymał w napięciu a przecież o to chodzi w programach typu reality show ...zdjęcie programu z anteny było złym posunięciem

podmark

Czy ja wiem, czy złym posunięciem ? Chyba dobrym, skoro wyniki były niezadowalające. Po co produkować cos, czego nie chcą ludzie oglądać ?