Solitary

Zaczęty przez Showmag, Nd, 25 Cze 2006, 13:11:36

Showmag

obejrzalem "Road to Solitary 2.0" i to moja pierwsza stycznosc z tym programem (pierwszy sezon wciaz czeka na obejrzenie). ten "show" stworzyly jakies CHORE umysly, a uczestnicy, ktorzy biora w nim udzial powinni sie skierowac do lekarza... fear factor to przy tym piaskownica (!)
po obejrzeniu tylko jedna mysl przychodzi mi do glowy: niektorzy ludzie chyba cierpią na jakis dziwny syndrom chęci poczucia się jak ostatnie szmaty. i jeszcze tlumaczą to chęcią sprawdzenia się :| banda dziwaków bez poczucia własnej godnosci...

i posrod tych dziwaków znalazl się znany (?) z "Survivor 9: Vanuatu" - John P.
Nie pamiętałem goscia i... nie ma się co dziwic: zajrzalem na oficjalną stronę i odpadl juz jako trzeci. Moze ktos mi przypomni, czy z czegos "zasłynął"?

joker

Noo faktycznie - program co najmniej dziwny. W czasie oglądania naszła mnie mysl - czego to ludzie nie zrobią dla (TYLKO) 50 tys. dolarów. Gdyby to był milion to jeszcze można by to było jakos wytłumaczyć, ale za tak marną kasę dać się tak ponieżać :?!:
Jeszcze ten pomysł, że ich nowe imiona to numery :plask:

Mau

Solitary 1 ogladałam z ciekawoscią nawet - oczywiscie przytykaną niedowierzaniem, niesmakiem  i pustym smiechem nad ludzką zachlannoscią . To był prawdziwy eksperyment, czegos takiego nie było.
Natomiast przy 2,0 (co się ostatnio wszyscy na te 'pointy' uparli??) zostałmi tylko niesmak. Odcinek pierwszy obejrzany skaskowany.

co nie znaczy że nie obejrzę wszystkich ;)
radioactive. dalej zła

Showmag

ja nie przebrnąłbym juz przez pierwsze zadanie w tym programie :D
nigdy nie zredukowałbym się do numeru...
ale widac uczestnicy nie mają w sobie tyle dumy i poczucia wlasnej wartosci co - jak mi się wydaje - większosć ludzi chodzących po ziemi

podmark

Pfii... Polacy też chyba nie mają poczucia własnej wartosci - przynajmniej ci uczestniczący w "Selekcji". Tam też są numerami. Własciwie to ta "Selekcja" to takie :Solitary: - tylko, że u nas nie ma nawet nagrody :)

Showmag

Powstanie trzecia edycja "Solitary"
Reality show "Solitary" doczeka się trzeciej odsłony. Program, w którym uczestnicy zostają wystawieni na cierpienia fizyczne i psychiczne, pojawi się jesienią na antenie FOX Reality.

W "Solitary" bierze udział 9 osób, które poddają się całkowitej izolacji od świata i zostają zamknięte w Samotni. Wszyscy trafiają do oddzielnych komnat, gdzie testuje się ich wytrzymałość poprzez pozbawienie snu, ciągłe zmiany temperatury, hałas czy błyskające światła. Uczestników za wszelką cenę próbuje się doprowadzić do rezygnacji i opuszczenia gry. Zwycięzca programu - czyli osoba, która wytrwa najdłużej - wygra 50 tysięcy dolarów.

Showmag

"Solitary" powróci w styczniu
Po długich oczekiwaniach, niebawem w Stanach Zjednoczonych zadebiutuje trzecia edycja reality show "Solitary".

Więcej: https://showmag.info/2008/12/14/solitary-powroci-w-styczniu/

Showmag

Ruszyła trzecia edycja "Solitary"
W sobotę, 17 stycznia w USA zadebiutowała trzecia edycja programu "Solitary".

Więcej: https://showmag.info/2009/01/22/ruszyla-trzecia-edycja-solitary/

Showmag

Ogladajac trzecią edycję wciaz nie mogę się nadziwić, ze na swiecie są ludzie, ktorzy gotowi sa wystapic w tym programie.
I telewizja tak sprała im mozg, ze część z nich uwaza to jako wyzwanie i pokazanie wlasnej siły.
W gruncie rzeczy trzeba byc bardzo niedowartosciowanym, jesli ktos z wlasnej woli dla marnych 50 tys. godzi się na te wszystkie wymyslne tortury.

No chyba że to wszystko jest wynikiem jakieś wewnętrznej potrzeby masochizmu...

Ice

Jeżeli program wystartowałby w Polsce to też miałby spore grono osób, które chciałyby w nim wystąpić. :P

Rosa

Od 30 stycznia ruszy 4 edycja Solitary

Showmag

4x01
Chyba lepiej dla tego programu, jesli kolejnej edycji juz nie bedzie. To nigdy nie byla rozrywka nawet średnich lotów, ale zadanie pt. "wypoć swój tyłek, zbierz ile się da i przejdz do kolejnego etapu" przebija wszystko.
Brakuje mi odpowiedniej ramy do ogladania tego programu :D

Rosa

Dziękuję, poczekam i zobaczę kto wygra :)
Jeśli ponownie wygra azjata lub ktos kto dostał drugą szanse to będe przeciwny wznawianiu.
A swoją droga to cała finałowa trójka jest marna w tym sezonie.