Survivor 12: Panama, Exile Island

Zaczęty przez Showmag, Pt, 04 Lis 2005, 21:06:32

Mau

no coz, nei znam sie na statystykach ale IMHO trudno jest decydować kto był najbardziej popularny.. Prawda jest taka, ze b. popularny bedzie ktos z nowszej serii (bo lepiej pamięta się) dlatego wydaje mi sie ze jak juz mozna mowic o popularnosci w danej serii...
radioactive. dalej zła

omiii

a Shane on był bardzo popularny przynajmniej tak mi się wydawało , osobiscie nie lubiłem go ale to nie znaqczy że ma być mało popularny  :los:

Korot7

Shana tez nie lubiłem ale wzruszający był moment jak przyjechał do niego syn

omiii

tego to ja chyba nie oglądałem  :plask:

Korot7

A żałuj:) To było naprawde wzruszająca chwila i jeszcze gdy trzeba było wybrać kto sie spotka z rodziną a kto nie. Mnie tez wzruszyła Cirie. Kibicowałem jej bo była swietnym graczem. I to nic że na początku bała sie trochę lisci czy czegos tam błachego hehehe. Zdobyła moje uznanie:)

omiii

hehe no i co z tego ja boje sie skorpionów to Cirie może bać się lisci to takie dziwne?! ...hyhy :zabek:

Korot7

heheh tak czy inaczej była postacią kojarzącą sie z tą  nijaką edycją.

Piotr_K

Własnie zakończyłem oglądanie tego sezonu. Bardzo mi sie podobał :)
Byłem przekonany na 100 % że Danielle wygra.. jednak los chciał inaczej.
Myslałem że Cirie odpadnie gdzies na początku.  Zazwyczaj bywało tak : "Potrzebujemy silnych zawodników więc eliminujemy słabszych". Widać odpowiedni sojusz, zapewnił jej tak bardzo wysokie miejsce.

Pozdrawiam!

omiii

Ja też myslałem że wywalą ja od razu po Melindzie Ale Cirie doszła do F4 dzięki sojuszowi . Nie była moją faworytką  była polewa z niej ... :ubaw:

Korot7

Ja ją uwielbiałem była super postacią choć przyznam że graczkom kiepską. Ale jedną z jasniejszych punktów tej edycji.

neleh

Tak Danielle powinna wygrać szkoda że żadna z lasek nie oddała na nią głosu. Aras pare razy się przeslizgnął i niestety znalazł się w F2. A wiecie że on pochodzi z Litwy??

omiii

Dla mnie wygrać powinna Cirie albo Terry  W F2 nikt nie zasługiwał na głos ...

neleh

Terry jak najbardziej tak, był waleczny ale Cirie??

omiii

a Cirie bała sie lisci  :zabek: dla mnie to wystarczyło żeby dostać się do F2

Piotr_K

taa.. swietne to było :) . Natomiast Terry był niesamowity. Wszyscy na niego polowali a ten spokojnie siedział i zdobywał nietykalnosci :)