Survivor 15: China

Zaczęty przez Showmag, Śr, 18 Kwi 2007, 15:26:44

Showmag

Kolejna edycja "Survivor" w Chinach
Wszystko wskazuje na to, że akcja kolejnej edycji reality show "Survivor" toczyć się będzie w Chinach.

W piętnastej edycji widowiska następna grupa smiałków przez 39 dni będzie zdana tylko na siebie. Uczestnicy zawalczą o kolejny milion dolarów i tytuł Ocalałego.

Przypomnijmy, że obecnie w USA trwa emisja "Survivor 14: Fiji". Finał widowiska odbędzie się na żywo, w niedzielę 13 maja.

Exile

Marzy mi się powrót do klasyki widowiska - 16 rozbitków, 2 szczepy bez żadnych Hidden Idolów...

Kotelet

Logo tej serii ;)

Z zapowiedzi z reunion wydaje mi sie ze ten sezon powroci do edycji, nie bylo nic mowy i Exile Island, zadnych IE czy jakis szczegolny podzial rozbitkow! Bradzo mnie to cieszy ^^

Exile

Nie było o niczym mowy, żadnych rozbitków nie było pokazanych ani nic, bo po prostu zdjęcia do edycji jeszcze nie ruszyły :D Myslę, że będzie ładnie nawiązane do tradycji chińskiej, taki klimacik jak w S7 z piratami :D

Showmag

"Survivor 15: China" potwierdzone
Podczas finału "Survivor 14: Fiji" prowadzący Jeff Probst potwierdził, że kolejna edycja "Survivor" zrealizowana zostanie w Chinach.

Tym razem akcja widowiska nie będzie się toczyć na egzotycznych wyspach, a w cieniach swiętej góry i na brzegach rozległego jeziora, w srodowisku zamieszkałym przez tygrysy, pandy i leopardy.

Kolejna grupa smiałków zmierzy się ze sobą i walczyć będzie o przetrwanie, a przede wszystkim o milion dolarów.

Jednoczesnie, realizacja całego programu na terenie Chin stanowi precedens wsród amerykańskich stacji telewizyjnych. "Survivor 15: China" będzie można oglądać od wrzesnia w CBS.

Exile

Nie wiem czy Wy też sledzicie spoilery, jesli tak to
Spoiler

nie macie wrażenia, że robi nam się edycja Celebrity? Jest gosć, który gra w pokera i jest dosć sławny a przede wszystkim to hajsu ma jak lodu, oprócz tego jest kilka znanych osobistosci w Ameryce, a oprócz tego szarzy ludzie (na razie wiemy o 7 rozbitkach z 16). Może będzie podział na Celebrities vs. zwykli ludzie ? :D
[Zamknij]

Korot7

ee tam znowu jakies kombinacje a czemu nie mozna powrócić do tradycji, czyli dwa sczepy 16 nieznajacych siebie rozbitków.

Exile

Według spoilerów
Spoiler
To własnie tak będzie - powrót do korzeni
[Zamknij]

Showmag

Exile Island nie powróci w "Survivor 15: China"
Mark Burnett ujawnił, że Exile Island - jeden z głównych punktów programu, obecny w edycjach 12-14, nie zostanie zastosowany w najnowszej edycji show, której akcja toczyć się będzie w Chinach.

Po raz pierwszy motyw Exile Island (Wyspy Wygnańców) zastosowano w "Survivor 12: Panama, Exile Island". Podczas każdej konkurencji o nagrodę rzeczową jeden z zawodników z przegranej drużyny musiał opuscić grę i udać się na Wyspę Wygnańców, gdzie żył samotnie z dala od współplemieńców, aż do następnej konkurencji o nietykalnosć.

Ten zwrot nie będzie jednak obecny w najnowszej, obecnie filmowanej piętnastej edycji show. "Pozbylismy się Wyspy Wygnańców" - powiedział producent Mark Burnett. Dodał jednak, że choć nie powróci Exile Island, to pojawi się ukryty Immunitet Nietykalnosci, który w poprzednich edycjach było można znaleźć własnie na Wyspie Wygnańców, z wyjątkiem edycji czternastej, kiedy to dwa Immunitety ulokowano w obozach uczestników. "Wciąż mamy ukryty Immunitet Nietykalnosci, ale znajduje się on zaraz pod nosem graczy" - powiedział Burnett. Dodał, że w programie zastosowane zostaną także nowe, proste twisty.

Jednoczesnie, po raz pierwszy od czasu "Survivor 12: Panama" i po raz drugi w ostatnich osmiu sezonach, w reality show weźmie udział zaledwie 16 graczy. Przypomnijmy, że w edycjach 8-11 i 13-14 brało udział od 18 do 20 uczestników.

Premiera "Survivor 15: China" będzie miała miejsce w czwartek, 20 wrzesnia w CBS. Pomimo faktu, iż inne stacje telewizyjne z powodzeniem realizują swoje programy w egzotycznych lokacjach w HDTV, już teraz wiadomo, że po raz kolejny widzowie CBS nie doczekają się emisji "Survivor" w tym formacie. Producenci wciąż tłumaczą, że podniosłoby to koszta produkcji reality show.

Korot7

hmm mysle ze mimo iz ma być to powót do korzeni one sa inaczej rozumiane przez producentów. Na pewno jakies twisty beda a że exile nie wróci to nie znaczy ze nie bedzie nowych akcji. Ee tam atrakcyjnosc jest pojeciem wzglednym...

Showmag

Ameryki nie odkryles. Jak byk jest wyżej napisane, że będą inne twisty...
Cytat"Wciąż mamy ukryty Immunitet Nietykalnosci, ale znajduje się on zaraz pod nosem graczy" - powiedział Burnett. Dodał, że w programie zastosowane zostaną także nowe, proste twisty.

wookash94

Widzalem juz uczestnikow i calkiem niezle sie zapowiada. Bedzie podobnie jak w pierwszych seriach 16 rozbitkow. Beda 2 ukryte immunitety.  :zabek:  Premiera 20 wrzesnia.  koniecznie trzeba patrzec  :zabek:

Piotr_K

Czołem wszystkim :)

Na początku warto się przywitać... To mój pierwszy post.
Mam na imię Piotrek i jestem wielkim fanem programu SURVIVOR itp.

Co do tematu : bardzo się cieszę że wychodzi kolejny sezon survivor.  Mam nadzieję że oglądalnosć nie spadnie jak w edycji " Fiji"

Cieszę się że trafiłem na to forum.. Co jak co, ale ów program jest mało popularny w Polsce :(

Pozdrawiam!

Piotr

PS. Ciekawe kto znajdzie się w All Stars :D

Korot7

Cytat: wookash94Widzalem juz uczestnikow i calkiem niezle sie zapowiada.

Może jakas stronka z przedstawionymi uczestnikami:) prosiłbym bardzo:)

Piotr_K

https://survivorchina.net/ .. wystarczy w google wpisać "survivor china" :)