[UK] Celebrity Big Brother 06

Zaczęty przez Pudelek, Nd, 12 Sie 2007, 15:57:51

Pudelek

Paris w "Big Brotherze"?

Paris Hilton być może wystąpi w brytyjskim Big Brotherze! Ma się pojawić w następnej edycji tego show, w której wystąpią same znane osoby. Jak podaje jeden z członków ekipy pracującej przy programie:
Paris chce wystąpić w naszym show, aby pokazać ludziom swoją prawdziwą twarz. Chce udowodnić brytyjskiej publicznosci, że w jej życiu jest miejsce na wiele innych rzeczy poza zakupami i imprezami. Uważa też, że może być interesującą lokatorką domu "Big Brothera". Wszystko zależy od tego, czy będzie nas na nią stać.
Hilton równie dobrze może zostać w Los Angeles. Nie ma takiej rzeczy, której do tej pory nie zdążyła pokazać swiatu.

ródło: (oczywiscie) Pudelek.pl

joker

uuu jesli Paris wystąpi w BB to stanie się Angielską (czy tam Amerykańską) Frytką, bo nasza celebryta już taki występ dawno zaliczyła :P

podmark

Szkoda, że tak późno dała do publicznej wiadomosci chęć występu w jakims zagranicznym programie. Myslę, że TVN przyjąłby z otwartymi ramionami wsród innych uczestników "Tańca z Gwiazdami" :). Para nr 3 - znana z tego, że jest znana - Paris Hilton i jej partner Rafał Maserak  :devil:

Showmag

Wielka Brytania: "Celebrity Big Brother 6" anulowany
W przyszłym roku w Wielkiej Brytanii nie odbędzie się kolejna edycja reality show "Celebrity Big Brother".

Do tej pory na Wyspach Brytyjskich powstało już 5 edycji programu, w którym do Domu Wielkiego Brata wprowadzają się popularne osobistosci. Kolejny sezon miał być emitowany podczas najbliższej zimy. Mówiło się, że w programie miałaby wystąpić Paris Hilton.

Emisja widowiska została jednak zawieszona. "To czas, aby dać 'Celebrity Big Brother' pauzę. Istnieje tu ryzyko, że prawdopodobnie oglądalnosć by spadła" - powiedział Kevin Lygo z Channel 4.

Wszystko wskazuje jednak na to, że show powróci w roku 2009, ale ta decyzja zostanie podjęta dopiero w roku 2008.

Showmag

Whitney Houston w "Celebrity Big Brother 6"?
Whitney Houston może pojawić się w nowej edycji brytyjskiego "Celebrity Big Brother".

Więcej: https://showmag.info/?p=4959

Showmag

Wielka Brytania: ruszył "Celebrity Big Brother 6"
W piątek, 2 stycznia w Wielkiej Brytanii rozpoczęła się emisja szóstej edycji "Celebrity Big Brother".

Więcej: https://showmag.info/2009/01/04/wielka-brytania-ruszyl-celebrity-big-brother-6/

chatiflatt

LaToya ma świetne ciało :] Swego czasu ochoczo je prezentowała przed kamerą :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Nie wiem jak wygladała kiedys ale teraz wyglada po prostu KOSZMARNIE. Jej twarz jest podobnie jak w wypadku Michaela po prostu sztuczna maską.

Showmag

Dziewczyna jak widać też się chyba nieco wybieliła... Toż to chyba rodzinne...
Wybielanie, operacje plastyczne... Do czego doprowadzają kompleksy, że ludzie wyzbywają się wlasnego koloru skory.

chatiflatt

Ale cycki ma brązowe :D
[przepraszam :P]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

green1990

Odpadła jako pierwsza Glamour Model, czyli Lucy miała 57% głosów.

Rosa

A szkoda bo jako jedyna w tej edycji miała całkiem ladną buźkę.
Nie zgodzę się z tym że ona miała najmniejszy talent. Jej talenty są widoczne nawet przez bluzke natomiast to co pokazały panny które twierdziły że potrafią śpiewać to była totalna masakra :sciana:.

Pudelek

Cytat: pudelek.pl"Patrzyłem, jak się wykrwawia i sprawiało mi to przyjemność"

Tak, jak my niedawno zmuszeni byliśmy oglądać wygłupiającą się Muchę, tak teraz Brytyjczycy oglądają ośmieszającego się Coolio. Raper właśnie dołączył do kolejnej edycji Celebrity Big Brother – wersji specjalnej programu z gwiazdami. Show ma na nowo ożywić jego karierę.
Już od pierwszych odcinków wiadomo było, że Amerykanin będzie sprawiał problemy – o to przecież chodziło. Coolio stanął na wysokości zadania i szybko wzbudził skandal ostentacyjnie dobierając się do innej uczestniczki, Mutyi Bueny – byłej członkini Sugababes. Kilkakrotnie proponował jej seks, aż w końcu złapał ją z kark i próbował przysunąć do własnego krocza, aby zrobiła mu laskę.
Media nawoływany, aby usunięto go z programu za napastowanie seksualne, ale oczywiście producenci nie wyrzucą uczestnika, który napędza zainteresowanie. W kolejnych odcinkach Coolio poczuł się jeszcze swobodniej i zaczął opowiadać o swoim dzieciństwie:
Jako nastolatek byłem w gangu – powiedział pewnego wieczoru. Nieraz biłem, torturowałem i okradałem zupełnie niewinne osoby. Podczas jednej bójki zadźgałem chłopaka z konkurencyjnego gangu. Patrzyłem, jak się wykrwawia i sprawiało mi to przyjemność. Nie mam pojęcia czy przeżył i szczerze powiedziawszy, mam to w dupie.

Pudelek

Cytat: pudelek.plCoolio pobił kobietę!

Kilka dni temu pisaliśmy o dość osobliwym zachowaniu Coolio w brytyjskim Celebrity Big Brother. Raper próbował zmusić do seksu oralnego byłą członkinię Sugababes, Mutyę Buenę. Tej, delikatnie mówiąc, pomysł nie przypadł do gustu. Gwiazdor nie chce jednak dać za wygraną.
Podczas programu na żywo Coolio pokłócił się z piosenkarką, która nazwała go "prymitywną małpą". Nerwy szybko mu puściły i zaczął wrzeszczeć na przerażoną Mutyę:
Zamknij się, szmato. Żadna zdzira nie będzie mi przerywać. Kiedy mówię, to masz mnie słuchać. Takie jak ty otwierają przede mną usta tylko na kolanach. Jak coś ci się nie podoba, to wypad z programu!
Gwiazda odparła, że ma ją natychmiast przeprosić. Po czym dodała, że to Coolio powinien opuścić show za swoje agresywne zachowanie. W tym momencie raper rzucił się na Buenę i chwycił ją za gardło! Piosenkarkę uratowali pozostali uczestnicy, którzy obezwładnili Coolio i zamknęli w osobnym pomieszczeniu. Wściekły muzyk jeszcze długo potem walił pięściami w drzwi i wrzeszczał, że "rozerwie sukę na strzępy".
Do stacji Channel 4 wpłynęły już setki skarg od widzów. Producenci programu poważnie rozważają usunięcie rapera z programu.

Showmag

"Celebrity Big Brother 6": Coolio zaatakował kobietę
Ciąg dalszy kontrowersji w angielskim "Celebrity Big Brother 6". W programie doszło do kłótni, podczas której raper Coolio chwycił inną uczestniczkę za gardło.

Więcej: https://showmag.info/2009/01/17/celebrity-big-brother-6-coolio-zaatakowal-kobiete/