Survivor 06: The Amazon

Zaczęty przez Viggo, Pn, 21 Sie 2006, 22:45:46

Luxis

powiedzcie mi dlaczego tak jest, że jak TVP2 pokazuje Survivor to jest gorsza jakosc od pokazywanego tego samego sezonu na AXN... dlaczego tak jest, że publiczna ma gorszą jakosc od nawet AXN, nie wspominając juz o TVNie czy POLSACIE... :/

Korot7

Ja w tej edycji lubiłem roba bo pokazał jak sie gra w ta gre- cos a la Fairplay z Pearl isalnd. Mimo ze nie posiadal jakis zdolnosci co do przetrwania w dziczy ale trafil do finalowej 3> Mysle ze dzeiki swemu sprytowi:P Jedynym bledem wedlug mnie bylo powiedzenie Haidi i Jennie ze wyleca nastepne z gry:/ To je zmobilizowało. Haidi i tak odpadla ale Jenna dzieki swej determinacji wygrala. Szkoda że w takich przykrych okolicznosciach musiala opuscic edycje All stars. :(

slawek

I nadal nic nie wiadomo czy po zakończeniu piątego sezonu na tvp2 nadadzą szósty?
Tyle się czyta o tych nowych sezonach a jako że nie posiadam tego AXN jestem zdany na łaski "dwójki"
Sławek

Exile

Z tego co obserwuję w programie tv, to dwójka stosuje taktykę puszczania do za przeproszeniem usranej smierci sezonów 4 i 5. Tak od 2 lat jak nie dłużej. TVP uwolniła się od umowy z CBS, w której był zapis, że mają kupić wszystkie sezony. Zatem pewnie nie kupią, chyba, że powróci moda na RSy.

podmark

Cytat: Exiledwójka stosuje taktykę puszczania sezonów 4 i 5 od 2 lat jak nie dłużej.

Nie do końca tak jest... Po raz pierwszy czwarty sezon Dwójka wyemitowała w wakacje ubiegłego roku, zaraz potem była "Tajlandia". Więc nie od dwóch lat :). A szósta edycja ma być podobno po zakończeniu powtórkowej emisji serii piątej.

neleh

Szkoda że TVP nie poszła za ciosem i nie pusciła w te wakacje SA i SPI. Survivor to najodpowiedniejszy program na wakacje, ogląda go się całkiem przyjemnie i mile. Miejmy nadzieje że TVP ma jeszcze zakupione edycje do All Stars, bo wątpie żeby poźniej nadawali kolejne edycje. A czy myslicie że jest szansa na to aby TVP dała którąs edycje w prime-time (najlepiej All Stars) uważam że dałaby im porządne ratingi.

joker

Z tego co pamiętam to pierwsza edycja w tvp była puszczana w prime-time i miała całkiem pokaźną widownię, ale nie wiem dlaczego tak zaczęli z tym kombinować.

Luxis

bo jak leciała w prime-time'ie to była kika dobrych lat temu i jeszcze moda na rs-y panowała, teraz napewno nie powtórzyłaby sukcesu. przestawiali ją w różne pory, bo widownia nie była juz tak pokaźna.

Korot7

Cytat: neleh.A czy myslicie że jest szansa na to aby TVP dała którąs edycje w prime-time (najlepiej All Stars) uważam że dałaby im porządne ratingi.

Jak oni dadza all stars to czym sie bedzie to roznilo od innych edycji, skoro wiekszosc widowni i tak by nie kojarzylo uczestnikow. Trzeba by bylo powtorzyc troche poprzednie edycje i dopiero wtedy. Ale z drugiej strony to edycja all stars jest jedna z najciekawszych edycji i to mogloby zdecytdowac. A skoro to temat amazon to moze napiszecie co myslicie o Butchu z final 4. Czy on wogole gral czy dotargal sie na plecach roba??? Ja wybralbym druga opcje bo nie widzielem w nim zadnego plusa co do  gry a jeszcze afera z ogniem hehehe...

neleh

Już wiadomo że 6 seria "Ryzykantów" na TVP2 rozpocznie się 31.08.2007 o godz. 13.50.

slawek

Cytat: nelehJuż wiadomo że 6 seria "Ryzykantów" na TVP2 rozpocznie się 31.08.2007 o godz. 13.50.

:buzz: Swietna wiadomosć!! Temat zacznie się od nowa bo staram się nie czytać co pisaliscie wczesniej aby nie wiedzieć co się stało bądź kto wygrał.
Sławek

Korot7

no no to jedna z lepszych edycji hehe

omiii

Ja nie oglądałem całego sezonu Amazon więc nie mogę za bardzo się wypowiadać ale z tych kilku odcinków które widziałem-  uważam że byla to  bardzo fajna edycja.. Lubiłem praktycznie wszystkich( najbardziej : Heidi Christy Shawne Alexa i Jenne ) były tez wyjątki Roger , nawet lubiłem Roba C ktory potrafił zdenerwować nie raz  :zabek:

Korot7

Rob C to najbardziej wyrazista postać z S6. Jego intrygio sprawiałły że program był ciekawy. W czasie przewrotów <7 graczy> to on wziął na siebie odpowiedzialnosć i odwrócił przebieg gry.

Exile

Szkoda, że Robowi nie dane było rozwinąć skrzydeł w ASS. Wyleciał przez swój własny błąd, zauważyliscie pewną prawidłowosć, że Ci, co najbardziej mieszają kończą tuż przed finałem? Np. Rob C w S6, Fairplay w S7 czy Yau w S14? :los: