Survivor 08: All Stars

Zaczęty przez Rosa, Pt, 06 Maj 2005, 11:10:11

Rosa

Cytat: ExileNa finałowej radzie podobała mi się zagrywka Big Toma z tym podaniem ręki... byłem zadowolony, że Rob poczuł się poniżony...
To było doprawdy żałosne zagranie w wykonaniu Toma.

ixa86

mi tez ta "zagrywka" sie nie spodobała...nie wiem co chcial tym pokazać ale nic mądrego z tego nie wyszło.

Thorvald

Cytat: ExileNa finałowej radzie podobała mi się zagrywka Big Toma z tym podaniem ręki... byłem zadowolony, że Rob poczuł się poniżony...

Wszystko co ze dla Roba jest dobre dla mnie :zabek: . Szkoda, ze Jenna L. nie wygrala finalowej nietykalnosci. Ciekawe kogo wzielaby do finalu ??

Pudelek

Jenna L to cienizna. Powinna odpasć na początku. Chyba każdą konkurencje położyłą.Własnie przez nią odpadło tylu mocnych zawodników i był taki finał! Ale mojej mamie się podobało. Strasznie kibicowała Robowi i Amber :los:
Nie lubie tego programu bo tu wygrywają osoby, które po prostu dobrze się ustawią w grupie. Tylko tyle.

Korot7

Cytat: Pikachu
Nie lubie tego programu bo tu wygrywają osoby, które po prostu dobrze się ustawią w grupie. Tylko tyle.

O to chodzi w tym programie- o strategie. Aby zajsć jak najdalej trzeba uważać z kim się zawiera sojusze. Według mnie wyzwania są ważne ale drugorzędne.

Pudelek

No i własnie dlatego nie lubię tego programu!  :los:

Thorvald

Ja lubie program, ale przewaznie nie lubie osob ktore wygrywaja, bo albo sa wyraznie silniejsi od innych fizycznie i sprytniejsi, albo przeslizguja sie do finalu.

Co do Roba : Chyba najbardziej nie spodobal mi sie jego tekst albo ja wygram i bedziemy wydawac moj milion albo ona i wtedy bedziemy wydawac jej milion  :hmm:

Korot7

Się urządził chłopak no Amber ładna jewst i tera bogata hehehehe

Pudelek

Amber to osoba bardzo mało charakterystyczna. Jest ale jej nie ma. Myslałem, że tylko w Amazing Race całkowicie polegała na Robie. Ale teraz widzę, że nie tylko tam. Wydaje mi sie, że gdyby Rob tak ją tu nie wspierał to by mogła wylecieć jeszcze przed połączeniem plemion!

Korot7

Ona tak pogrywa słusznie okresliła ja shi ann. Taka niewinna w żadne układy nie zamiszana ale przebiegła i sprytna jak każdy. On a tez grała o milion tylko, że skuteczniej od innych. Ja tam żałowałem że  przez nia wyleciała Jenna bo bo ona była na pewno bardziej wyrazista postacia od Amber i ciekawszą z punktu widzenia atrakcyjnosci programu. Ale Amber i tak była slodka:) Zauwazyliscie że na radzie finałowej bardziej dostało sie Robowi???? Amber w sumie dobrze to rozegrała.

Exile

A zauważyliscie podczas finału, gdy Rob się jej oswiadczał Amber była jakas taka nieprzytomna? Nie patrzyła się na niego, nie usmiechała się, jakby była gdzies indziej..

Pudelek

Z dwojga złego wolę Amber niż Jenne, która była słaba zarówno fizycznie jak psychicznie. Do tego marudna!

podmark

Cytat: ExileNie patrzyła się na niego, nie usmiechała się, jakby była gdzies indziej..

Też bys był gdzie indziej z myslami chwilę po tym, jak wzbogaciłes się o milion. Poza tym, czym miała się ekscytować, jak wiedziała io jego planach wczesniej ? Wcale jej nie zaskoczył.

Exile

Cytat: podmark
Cytat: ExileNie patrzyła się na niego, nie usmiechała się, jakby była gdzies indziej..

Też bys był gdzie indziej z myslami chwilę po tym, jak wzbogaciłes się o milion. Poza tym, czym miała się ekscytować, jak wiedziała io jego planach wczesniej ? Wcale jej nie zaskoczył.
Mylisz się, dear Podmarku, bo Rob oswiadczył się jej zanim Jeff ogłosił wyniki. Więc nie wiedzieli czyj milion będą wydawać...

Pudelek

Nie wiem jak Wy ale mi się zdaje, że finalisci zapewne wczesniej wiedzą o swojej wygranej. Ja bym na ich miejscu nie potrafił żyć przez 3 miesiące normalnie wiedząc, że MOŻE będę milionerem. Zapewne wczesniej docierają do głosujących i ich podpytują  :P .