Super Talent

Zaczęty przez Showmag, Pt, 14 Lip 2006, 01:18:29

Pudelek

Wczoraj przez cały dzień w studiu Dwójki pojawiali się prowadzący i jury programu, ale to i tak mnie nie zmusiło by obejrzeć ten program.
Moja siostra trochę to oglądała i powiedziała, ze to kalka Idola.

Luxis

Cytat: PikachuMoja siostra trochę to oglądała i powiedziała, ze to kalka Idola.
Bo to prawda.

Pudelek

I tak tego nie będę oglądać. W tym czasie leci Amazing Race 7 na AXNie.

Showmag

"SuperTalent" nie jest hitem TVP2
Pierwsze trzy epizody nowego reality show "SuperTalent", przyciągnęły przed ekrany 2,2 mln widzów. Srednie udziały w rynku TVP2 w czasie emisji widowiska wyniosły 14,51%. Rok temu, w tym samym pasmie, Dwójkę oglądało 2,5 mln widzów, a udziały w rynku wynosiły 17,80% - wynika z danych AGB Nielsen Media Research.

"SuperTalent" to widowisko, w którym poszukiwany jest nowy prezenter telewizyjny. Gospodarzem programu jest Beata Sadowska, a kandydatów na showmana ocenia jury w składzie: Monika Richardson, Katarzyna Figura, Bogusław Kaczyński i Wojciech Cejrowski. Reality show emitowany jest w soboty o godzinie 20:00.

[Wirtualne Media]

Luxis

I kim został zwycięzca? Bo nawet nie wiem... Jaki program poprawadzi w ramach zwycięztwa?
P.S.Niewypał TVP2, a mogli zostawić Załóż się!

Pudelek

Słuchajcie nie ogladałem tego ale ciekawi mnie czy zwycięzca dostał ten kontrakt z telewizją? Jakos nie widziałem nowego młodego prezentera w Tv...

podmark

Dostał, ale bardzo skromny ten kontrakcik... Przez przypadek zobaczyłem go w roli "przeglądacza" prasy w "Sniadaniu z Dwójką". Kiepski program, to i kiepski kontrakt. ten zwycięzca też był kiepski.

Toni

Super Talent jaki wyemitował niedawno niemeicki RTL to był dopiero Super Talent choć nasz program był bardziej pod katem określonego talentu jako pracy w telewizji. I gdzie ten Super Talent TVP 2?  :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

gdyby wygrał ten Karol to mieliby fajnego prowadzącego, ciekawszego nawet niż R.Brzózka
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

No włąśnie też ostatnio zobaczyłem wzmianke na RTL o ichnym SuperTalencie... Powiedz Toni na czym polega ich edycja i ogólnie jak wygląda?

joker

Zwycięzca programu Maciej Adamiak obecnie prowadzi program "Qadrans Qltury" na TVP Warszawa, tu można zobaczyć dzisiejszy odcinek z jego udziałem:
https://tvp.pl/warszawa/kultura/qadrans-qltury/wideo/22-marca-2010/1489016
Szkoda, że TVP marnuje jego "super talnet", bo jak dla mnie to dobrze sprawuje się jako prezenter.
A co do niemieckiego Das Supertalent to raczej odpowiednik naszego Mam Talent ;P

chatiflatt

Źle stawia pauzy, źle akcentuje, nie "czyta" przecinków, gestykulacja słaba.
Kiepsko.

Moja subiektywna opinia :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston