Inne teleturnieje

Zaczęty przez Luxis, Pn, 16 Maj 2005, 20:03:22

szymoncz

Najlepszy teleturniej to idz na calosc

alexander

Powinnien wrocic teleturniej: MILIONERZY bo byl bardzo ekscytujacy  i wciagający!!

Pudelek

Cytat: alexanderPowinnien wrocic teleturniej: MILIONERZY bo byl bardzo ekscytujacy  i wciagający!!

No i może wreszcie ktos by wygrał tego milona...

alexander

Czy to tylko u nas takie kichy hhehehehe czy w innyc krajach tez jeszcze nikt nie wygral. W niemczech napewno ktosik wygral bo sam widzialem a tam edycja tra\wa i tw\rwa tych milionerow. Ciekawe?

lukasz900

jedyny teleturniej jaki oglądam to NAJSŁABSZE OGNIWO!!! Kazia jest najlepsza!!!!

a tak apropo czy telewizja nie ma innych prowadzacych niz nop. Urbanski i Ibisz? Znam krzyska ibisza poniewaz bylem statysta w dwoch edycjach baru-- gosciu jest spoko ale strasznie juz nudny jest jego ciągły widok w telewizji... naopewno sa lepsi prowadzący..

Livia

Kazia jest swietna, tez ogladam :los:

ale teleturniej 'gra w ciemno' na polsacie wcale nie jest zly...
ogladam, bo przyciszyli muzyke  :gwizd:

poza tym wydaje mi sie, ze w tym teleturnieju nie moga
manipulowac pytaniami i sumami  :zabek:

chcialabym zobaczyc mine uczestnikow juz po... gdy zobacza
ile forsy pocieli  ;)

mogliby dac te migawke na wstepie nastepnego odcinka  :ice:

colcia

koło fortuny i milionerzy to było cos :)

grzybowski11

powinni nadawać koło fortuny lubiłem to

Pudelek

Wczoraj obejrzałem teleturniej "Gra w ciemno" i uważam, że program nie jest specjalnie porywający. Owszem jak nic innego nie leci to da się to obejrzeć, ale tak to nieprzyciąga uwagi. Trochę przypomina Milionerów. Ale i tak wolę już ibisza niż tego pajaca Urbańskiego!

grzybowski11

może i faktycznie nie jest zbyt porywający ale nie zawsze wiadomo ile kto wygrał (osoba grająca) to jest dobre

Luxis

Mi sie podoba nawet Gra W Ciemno, ..

Mook

Gra w Ciemno jest fajna, czasem pociąc się można jak się widzi gdy ktos sprzedaje kopertę z 100 000 zł za 5 000. :0
Moim ulubionym jest Jeden Z Dziesięciu- ja lubie 'zwykłe' teleturnieje, gdzie się tylko odpowiada na pytania. ;) Taki prosty człowiek jestem ;-))))

podmark

Lubię oglądać "Najsłabsze Ogniwo", ale także podoba mi się "Gra w ciemno", tyle, że Krzysiu Ibisz specjalnie przedłuża i rozmawia z uczestnikiem na absurdalne tematy. Moim zdaniem ten program powinien trwać 30 minut, albo powinno sie odpytywać dwójke zawodników. Oczywiscie nie jednoczesnie, ale gdy jeden skończy wchodzi kolejny.

Mook

Tak, to przedłużanie faktycznie może trochę wkurzyć, ale jednak taka jego rola- musi zagadać, jakos zamieszać, aby człowiek został zbity z tropu i byc może zmienił decyzję jesli chodzi o te koperty. Najsłabsze Ogniwo też lubię, nawet bardzo, ale Kazia czasem mnie wkurza ze swoimi ripostami. xD

podmark

Już we wrzesniu startuje nowy ekstremalny program Polsatu. Na razie wiadomo tylko tyle, że jest to połączenie teleturnieju przygodowego i współzawodnictwa. Będzie w nim brało udział 12 osób podzielonych na dwie drużyny.